Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το Ps4 θα το εχεις αρκετα χρονια ακομα,το ps3 παλιωσε βγαζει ελαχιστα παιχνιδια,το Unity μια χαρα θα παιζει στο επομενο Patch.οποτε κανε υπομονη μια εβδομαδα,αν θες να φτιαξεις pc παρε κομματι κομματι οχι ετοιμο turbo x,τσαμπα τα 1000 ευρω,ουτε αυτος ο υπολογιστης παιζει στο full το assasin

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν γνωριζω τι pc εχει ο Spartan. Εσυ θελεις επειγοντως να παιξεις το unity αξιοπρεπως, να φανταστω στην χειροτερη στα 45 καρε?

Ειπες οτι  δεν σε ενδιαφερει η αναλυση και η ποιοτητα που θα σου βγαζει το game στην τελικη . Μπορεις να παρεις πυργο και με 400/500 ευρω για να παιξεις αξιοπρεπως, αν και για μενα δεν αξιζει να κανεις αυτο που σκεφτεσαι.

Καλο θα ηταν επισης αν ενδιαφερεσαι να πας για desktop pc, να μπεις στο καταλληλο section εδω στο φορουμ οπου θα σου προτεινουν εκει τι θα παρεις με βαση τα χρηματα που επιθυμεις να δωσεις.

Διαλεξες δυσκολο game και εσυ, ubisoft και καλο framerate δεν πολυσυμβαδιζει επισης. Ειδικα τον τελευταιο χρονο.

Και με τα γραφικα του PS3 ικανοποιουμε. Αν θα μπορουσε να παιξει ετσι στο laptop μου, θα μου ηταν το πιο βολικο αυτο.
Το λαπτοπ μου ειναι το TurboX Furious 3. http://www.plaisio.g...17i741-1675.htm

Γιατι η αλλη μου επιλογη θα ηταν να επιστεψω το PS4 μαζι με το Unity, να βαλω αλλα 500-700 ευρω και να παρω εναν Ατλα:

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Atlas-F4550.htm

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Atlas-F4650.htm

Δεν ειχα ποτε μεγαλες απαιτησεις στην αναλυση και τα γραφικα, αλλα τωρα που το ειδα θα μου αρεσε να παιζω με εικονα σαν του Spartan. :)

Απλά μην κάνεις αυτό το λάθος θα κλαις τα λεφτά σου(για τον ατλα αναφέρομαι).

Δεν νομιζω να μην σου σερνεται ακομα και να τα βαλεις ολα στο low. Το game ειναι αρκετα βαρυ και βασανιζει και τερατιλες pc μαζι και τα δικα μας. 

Βλεπεις οτι ολοι σου προτεινουν να περιμενεις. Και εγω το ιδιο σου προτεινω να κανεις. Τωρα να πας να ξαναδωσεις λεφτα και να σου πηγαινει και χειροτερα απο πριν? Ε δεν θα ειναι χαζο(no offence) απο μερια σου?

Εχω/εχουμε ολα τα παιδια εδω την διαθεση να σε βοηθησουμε, αλλα επετρεψε μου, να σε πω υπερβολικο..

Δεν ειναι και  τοσο τραγικη η εμπειρια στο ps4 οσο την παρουσιαζεις. Αν περιμενες ακατεβατο 60αρι, ε πηγες αδιαβαστος και τα εσκασες στην ubi. Αυτο δεν αλλαζει.

Ειναι καποιοι που το παιζουν το παιχνιδι σε 1080p με καρτα γραφικων σαν την δικια μου.

Δες αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=gaM_w6tAg80
Και το λαπτοπ του ειναι δυπυρηνο, το δικο μου ειναι τετραπυρηνο, με την ιδια καρτα γραφικων.
Και απο την αλλη, ακομα και αν κολλαει πολυ στα 1080p, δεν θα μπορω να το βαλω στα 600p για παραδειγμα?

Αν περιμενω και περασουν οι μερες δεν θα μπορω να κανω την επιστροφη στο Πλαισιο.
Περα απο την εμπειρια μου Unity δεν εχω να πω κατι αρνητικο για το PS4, αν και περιμενα κατι καλυτερο.

Νομιζω καλυτερα θα ηταν να το αλλαζα με ενα υπολογιστη, αν δεν παιζει στο laptop.
Αυτα τα Ατλας γιατι δεν ειναι καλα? Δηλαδη ποσο κοστιζει ενας καλος που να παιζει το Unity οπως τις φωτο του Spartan και να μην κολλαει καθολου?

Τι Άτλες ρε παιδιά;

Βρε άνθρωπε αν μιλάς σοβαρά διάβασε λίγο το θέμα, μάθε λίγο από hardware και σταμάτα να παίρνεις turbox

Βασικά κρατά το ps4, άσε το pc

Βασικά κρατά το ps4, άσε το pc

Βασικά με το PS4 έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Σήμερα για να κάνω το PES 2015 να παίξει έπρεπε να κάνω ειδικές ρυθμίσεις από το Control Panel της nvidia.

Το AC Unity παίζει στο PS4, ενώ στο PC όχι. :)

Δηλαδη ποσο κοστιζει ενας value for money υπολογιστης για να παιξω το Unity οπως στις φωτο του Spartan σε 1080p TV?

Περίπου 500€. :P

Έτσι λένε από εδώ και κάτω.

http://www.insomnia.gr/topic/546082-αύξηση-στις-πωλήσεις-παιχνιδοκονσολών-κατά-200-γι/?p=53601281

Παίζει το Unity στο PS4 ; Μάλλον δεν έχεις δει τι κράξιμο πέφτει για τα frame drops..Λοιπόν, δοκίμασα το παιχνίδι στο δεύτερο PC με τον FX6300 και την R9 280 και τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά..

(14.11.1 drivers & patch 1.2)

1920*1080

Environment Very High

Textures High

Shadows High

SSAO

FXAA

Bloom On

V-sync Off

Το παιχνίδι ενώ σε συγκεκριμένα σημεία πάει μια χαρά με 35-40+FPS, στις μάχες με smoke κλπ σέρνεται ο τόπος.Έχουν δίκιο τα παιδιά που κράζουν, τραγικό το performance στις AMD κάρτες, επίσης θέματα με το LoD όπως το να μην φορτώνει τα textures στα μακρινά κτήρια.Με λίγα λόγια, καμία σχέση με το πως παίζει στην 970 και μιλάμε για 1080P, ούτε καν 1600P..Θέλει patch οπωσδήποτε και νέους οδηγούς από AMD.Θα μου πεις, η 280 είναι σαν την 7950 που υποτίθεται είναι κάτω από τα min specs που ζητάνε 7970 αλλά άμα τα ρίξεις όλα Low το παιχνίδι δεν δείχνει καθόλου καλό.

Δεν μου φαινεται και πολυ σχετικη η συζητηση αυτη.

Ρωτησα, ποσο περιπου κοστιζει ενας υπολογιστης που να παιζει το Unity συγκεκριμενα με τα γραφικα που βλεπω στις φωτος του Spartan σε 1080p.

Μαλλον θα μου λυσει την απορια ο ιδιος οταν ξανα-μπει. :)

Αν ειναι για 1000-1200 ευρω ισως κανω αλλαγη και παρω κατι τετοιο. Εχω ειδη δωσει 600 ευρω.

Διαφορετικα θα το παρω για το laptop, που μπορω να κατεβασω την αναλυση αν χρειαζεται. Και θα κανω πιστωση.

Αποτυχια παντως που δεν το εβγαλαν για PS3, το οποιο εχει και το μεγαλυτερο κοινο.

Θα μου πεις, η 280 είναι σαν την 7950 που υποτίθεται είναι κάτω από τα min specs που ζητάνε 7970 αλλά άμα τα ρίξεις όλα Low το παιχνίδι δεν δείχνει καθόλου καλό.

μα και low να το βάλεις όλα αυτά που περιγράφεις πάνω κάτω συμβαίνουν απλά με χειρότερο οπτικό αποτέλεσμα και με ελάχιστα παραπάνω fps 

επίσης αν τα βάλεις όλα low είναι χειρότερο και απο ac1 

Ο Νecrofilos είναι πλέον το αγαπημένο μου παράδειγμα για το περιβόητο επιχείρημα:

"Εγώ δεν βασίζομαι στο τί λένε οι άλλοι (sites, reviews, forums, internets, metacritics, users etc). Παίζω τα παιχνίδια και μετά σχηματίζω άποψη μόνος μου"

400 ευρώ για το PS4 και 70 για το AC:Unity και τώρα έχει τρελαθεί επειδή το παιχνίδι σέρνεται.

10 λεπτά αν αφιέρωνε να κάνει την έρευνα αγοράς του, θα ήξερε το όλο φιάσκο και θα γλίτωνε τα μαλλιά του κεφαλιού του.

Μόνο αν μάθουμε να ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας και μόνο αν πάψουμε να παίζουμε ακόμα και πειρατικά κάκιστα προϊόντα όπως το παρόν, μπορούμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα των παιχνιδιών.

PS: Είναι που στις κονσόλες τα παιχνίδια είναι optimized και παίζουν όπως πρέπει να παίξουν....... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...