Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/assassins-creed-unity

στο metacritic παντως πατωσε το συγκεκριμενο στα user scores.Η Ubisoft εξελισεται σε νεα ΕΑ,...ενα μποικοταζ των παιχνιδιων της μεχρι να συμμορφωθουν θα ταν πολυ καλο.Η Bioware μετα το κραξιμο και το θαψιμο που φαγε στο DragonAge 2,εστρωσε χαρακτηρα και το Inquisition εντελει βγηκε παρα πολυ καλο και κυμαινεται σε επιπεδα game of the year

Εν κατακλειδι,οτι και να λετε για το Unity,αν κανουν τις ιδιες πωλησεις που εκαναν και τα προηγουμενα χρονια τοτε τα θελετε και τα παθαινετε

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνωριζεται αν υπαρχει τροπος να παιξω το Unity στο laptop απο το cd του PS4?

Η απαντηση μαλλον ειναι οχι, αλλα ρωταω εδω μηπως γνωριζετε κατι παραπανω.

Το προβλημα μου ειναι το εξης: http://www.insomnia.gr/topic/544255-assassins-creed-unity/?p=53613002

Εγω δοκιμασει τα εξης: http://www.insomnia.gr/topic/544255-assassins-creed-unity/?p=53614873

Το λαπτοπ μου ειναι ενα TurboX Furious 3. http://www.plaisio.g...17i741-1675.htm

Όπως λένε και τα παιδιά, υπομονή για τα patch. Αυτή την εβδομάδα θα βγάλουν ένα μεγάλο patch για όλες τις πλατφόρμες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράμα, για ποιον λόγο πιστεύατε ότι αυτό θα είναι optimized για 60 fps πρώτον, και ότι θα τρέχει σε όλα τα συστήματα δεύτερον.

Ούτε το Black Flag αλλα ούτε το Ac3 το έκαναν αυτό. Εγώ θυμάμαι συγκεκριμένα στο AC3 είχα < 25 fps σταθερά λόγο CPU (q6600) ενώ τα προηγούμενα τα έτρεχα στα 40~fps και όταν έκανα επιτέλους αναβάθμιση (όχι για το παιχνίδι συγκρικριμένα) το έπαιξα και στο PC όπως ήθελα.

Αυτό το πράμα του ότι βγαίνει στο PC θα πρέπει να το τρέχουν όλα τα συστήματα 1080p60fps day one από που άρχισε θα ήθελα να ήξερα. Ποτε δεν ίσχυε και ποτε δεν θα ισχύει. Το hardware θα πρέπει να ακολουθεί το software όχι το αντίθετο. Άμα περιμένουμε από hardware να δούμε προκοπη αυτοί δεν έχουν θέμα να πουλάνε τα ίδια και τα ίδια και 10 χρονια, απλά να κάνουν shrink και πλήρωνε εσύ βλάκα.

το black flag παρά τα προβληματά του, δε θυμάμαι να μπορούν να το παίζουν 3-4 άτομα σε όλο το forum, ούτε το ΙΙΙ 

έριχνες τις ρυθμίσεις, είχαν αντίκτυπο και έπαιζες

ακόμα και το watch dogs έριχνες ρυθμίσεις και το έπαιζες

ακόμα και το crysis το έπαιζες με μια μέτρια προς καλή κάρτα μια χαρά ευχάριστα

αυτο το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του gaming και το οπτικό αποτέλεσμα δεν είναι και κάτι το εξωπραγματικό 

φυσικά και δε μιλάμε για ακατέβατα 60αρια, αλλά δε μιλάμε και για 20αρια σε low με κάρτες που είναι στο top 10-15 των καρτών που υπάρχουν σήμερα γενικά

Δημοσ.

Όπως λένε και τα παιδιά, υπομονή για τα patch. Αυτή την εβδομάδα θα βγάλουν ένα μεγάλο patch για όλες τις πλατφόρμες.

Θα τα φτιαξουν το προβλημα με το lagασρισμα και τα κολληματα μεσα στην εβδομαδα?

Επισης αν παρω την εκδοση για υπολογιστη πιστευεις θα παιζει στο λαπτοπ μου?

Σε αυτο το βιντεο ο τυπος το παιζει με απιστευτη ποιοτητα εικονας, και δεν

lagαρει καθολου. Και το λαπτοπ του ειναι δυπυρηνο, το δικο μου ειναι

τετραπυρηνο, με την ιδια καρτα γραφικων. https://www.youtube....h?v=gaM_w6tAg80

Βλεπω κι αλλους του λενε οτι το παιζουν μια χαρα σε αντιστοιχα λαπτοπ. Και δεν με νοιαζει ιδιαιτερα η ποιοτητα εικονας, αρκει να μην κολλαει για να μπορεσω να το παιξω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σε GTX750Ti γιατί πάει μια χαρά το παιχνίδι ; Πολλοί έχετε κάρτες πολύ ανώτερες και πάλι γκρινιάζετε..Μήπως δεν κάνετε κάτι εσείς καλά ; Έχετε όλοι το patch 1.2 ; Να ξεκινήσουμε από αυτό..Το βάζω και 'γω τώρα στο δεύτερο PC με τον FX6300 και την R9 280 και θα ποστάρω εντυπώσεις.

Θα τα φτιαξουν το προβλημα με το lagασρισμα και τα κολληματα μεσα στην εβδομαδα?

Επισης αν παρω την εκδοση για υπολογιστη πιστευεις θα παιζει στο λαπτοπ μου?

Σε αυτο το βιντεο ο τυπος το παιζει με απιστευτη ποιοτητα εικονας, και δεν
lagαρει καθολου. Και το λαπτοπ του ειναι δυπυρηνο, το δικο μου ειναι
τετραπυρηνο, με την ιδια καρτα γραφικων. https://www.youtube....h?v=gaM_w6tAg80

Βλεπω κι αλλους του λενε οτι το παιζουν μια χαρα σε αντιστοιχα λαπτοπ. Και δεν με νοιαζει ιδιαιτερα η ποιοτητα εικονας, αρκει να μην κολλαει για να μπορεσω να το παιξω.

Ευχαριστω.

Δεν γίνεται να παίξει σε PC/Laptop το Blu-ray του Ps4, πρέπει να το αγοράσεις στο PC/Laptop.Επίσης, έχω δει κάποια βιντεάκια από Ps4 footage και δεν βλέπω κολλήματα, πέφτουν τα frames σε κάποια σημεία ναι, αλλά κολλήματα χοντρά δεν είδα πουθενά.

Δημοσ.

Σε GTX750Ti γιατί πάει μια χαρά το παιχνίδι ;

εννοείς αυτό που λέγατε πιο πίσω με settings και ανάλυση "ps4" ; 

επίσης έχετε δει πολλά (ακόμα και μεγάλα) patch ή drivers που να δίνουν 20+ fps? 

επίσης πες μου βρε psycho αυτό που βλέπεις δικαιολογεί τις απαιτήσεις; 

Δημοσ.

Δεν γίνεται να παίξει σε PC/Laptop το Blu-ray του Ps4, πρέπει να το αγοράσεις στο PC/Laptop.Επίσης, έχω δει κάποια βιντεάκια από Ps4 footage και δεν βλέπω κολλήματα, πέφτουν τα frames σε κάποια σημεία ναι, αλλά κολλήματα χοντρά δεν είδα πουθενά.

Σε ευχαριστω φιλε, καταλαβα.

Στο PS4 μου lagαρει πολυ, ιδικα σε σκηνες στο δρομο με πολυ κοσμο ειναι κουραστικο, δεν μπορω να το παιξω ετσι. Βεβαια ολοι μου ειπαν οτι ειναι κοινο το προβλημα και να κανω υπομονη. Μεχρι και στο Πλαισιο αυτο μου ειπαν.

Αν παρω την εκδοση για υπολογιστη πιστευετε θα μπορω να το παιξω χωρις κολληματα? Εστω και σε χαμηλοτερη αναλυση.

Δημοσ.

Αν παρω την εκδοση για υπολογιστη πιστευετε θα μπορω να το παιξω χωρις κολληματα? Εστω και σε χαμηλοτερη αναλυση.

μην πετάξεις παραπάνω χρημάτα από όσα έχεις ήδη δώσει 

Δημοσ.

Τεράστιος αριθμός απόψεων παγκοσμίως (steam,metacritic)  υποστηρίζει πως το game σέρνεται ενώ παράλληλα έχει χειρότερα γραφικά απο το προηγούμενο... :blink:

Απο την άλλη το τρέχεις με μια κάρτα τελευταίας γενιας και πέφτουν σαγόνια. Εδώ μάλλον την πάτησαν στην ubi διότι το AC έχει  τεράστιο κοινό το οποίο στην πλειοψηφία για να το τρέξει αναγκάστηκε να χαμηλώσει τέζα ρυθμίσεις και βλέπει @@....

Κρίμα πάντως τέτοιος διασυρμός , διότι απο τεχνικής άποψης είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει τα τελευταία χρόνια .

Δημοσ.

μην πετάξεις παραπάνω χρημάτα από όσα έχεις ήδη δώσει 

Δεν θα πληρωσω τιποτα αντιθετος, θα επιστρεψω το PS4 και το Unity για το PS4, και θα το παρω για το laptop.

Το PS4 για το Unity το πηρα, δεν το θελω για αλλο λογο, εχω το αθανατο PS3 για ολα τα αλλα. :)

Τι λες?

@Spartan117 Απιστευτη ποιοτητα οι φωτογραφιες που εχεις βγαλει!

Τι μακρα ειναι ο υπολογιστη σου και ποσο κοστιζει αν επιτρεπεται?

Δημοσ.

Την κονσολα μπορω να την επιστρεψω εντος 10 εργασιμων, το ρωτησα αυτο.

Τα παιχνιδια δεν μπορω να τα επιστεψω αν εχουν αποσφραγιστει. Το Unity επειδη εχει το θεμα αυτο και ειχα παει απο εκει την επομενη μερα που το πηρα θα το δεχτουν πισω. Τα αλλα δυο που εχω παρει μαλλον οχι, αλλα δεν με πειραζει αυτο.

Δημοσ.

Οχι ρε συ, αν ειναι δυνατον, δεν τρολαρεις ετσι? Θα δωσεις πισω κονσολα για τις παπαριες της ubi? Οχι ρε φιλε..

Και στο pc απο οτι διαβαζεις εδω, δεν λες οτι παει και καλα,  περα απο μερικα ατομα περιλαμαβανομενου και εμενα που ημαστε με τις 970/980 οπου τρεχουμε στα ultra και με καλη αποδοση.

Επιπλεον μιλας για λαπτοπ οπου η αποδοση θα ειναι χειροτερη ακομη και απο καποιο πιο αδυναμο desktop.

Μην κανεις επιπολαιες κινησεις.. Κριμα ειναι. Gaming +laptop δεν πολυσυμβαδιζουν.. εκτος αν...alienware!!!

Δημοσ.

Μα το PS4 για το Unity το πηρα, αν δεν μπορω να το παιξω δεν υπαρχει λογος να το εχω. Ολα τα αλλα παιχνιδια μου τα παιζω στο PS3. Αν το ειχαν βγαλει και το Unity για PS3 δεν θα εμπαινα στη διαδικασια αυτη.

Ενας υπολογιστης σαν του Spartan117 ποσο περιπου κοστιζει?

Γιατι η αλλη μου επιλογη θα ηταν να επιστεψω το PS4 μαζι με το Unity, να βαλω αλλα 500-700 ευρω και να παρω εναν Ατλα:

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Atlas-F4550.htm

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Atlas-F4650.htm

Δεν ειχα ποτε μεγαλες απαιτησεις στην αναλυση και τα γραφικα, αλλα τωρα που το ειδα θα μου αρεσε να παιζω με εικονα σαν του Spartan. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...