Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι θα ''πατώσει'' ακόμα και στις κονσόλες αφού και εκεί έχει θέμα.

αν τώρα πάντως έχει 7.2-7.5 μ.ο. βαθμολογία , την οποία τη διατηρεί κυρίως λόγω του ότι πρόκειται για ac, μη σου κάνει εντύπωση αν έχει το μέλλον του medal of honor..

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευτυχως που εχει βγει η 970 γιατι ειμαι σιγουρος οτι σε αυτο το thread θα ειμουν ο μονος η απο τους πολυ λιγους που θα ελεγα οτι το παιχνιδι τρεχει μια χαρα  :P  :lol:

Και τώρα πολύ λίγοι είμαστε αυτοί που λέμε ότι είναι μια χαρά, συγκεκριμένα μόνο εγώ και ο spartan το λέμε, λολ.

• Like 1
Δημοσ.

Και τώρα πολύ λίγοι είμαστε αυτοί που λέμε ότι είναι μια χαρά, συγκεκριμένα μόνο εγώ και ο spartan το λέμε, λολ.

Άμα θες να δεις σοβαρή συζήτηση για το παιχνίδι εδώ http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=929677&page=82

Άτομα που παίζουν όλες τις εκδόσεις και έχουν μια άποψη, δεν παπαγαλίζουν το internet. Τώρα το insomnia σε κάποια πράματα απότι κατάλαβα είναι χειρότερο από το 4chan όταν έρχεται σε game discussion, τουλάχιστον το 4chan 9 στις 10 είναι αστείο.

Δημοσ.

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα έχει το μέλλον του moh.Απλά εαν συνεχίσει για πολύ η γκρίνια μπορεί να σκεφτούν μήπως το βγάζουν ανά πιο αραιά διαστήματα, όπως έγινε πχ με τα nfs.Γουστάρω κάργα ac, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να κάνει ένα διάλέιμμα και να αρχίσει να βγαίνει ένα ανά διετία έστω .

Δημοσ.

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα έχει το μέλλον του moh.Απλά εαν συνεχίσει για πολύ η γκρίνια μπορεί να σκεφτούν μήπως το βγάζουν ανά πιο αραιά διαστήματα, όπως έγινε πχ με τα nfs.Γουστάρω κάργα ac, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να κάνει ένα διάλέιμμα και να αρχίσει να βγαίνει ένα ανά διετία έστω .

Εγώ συμφωνώ απόλυτα για κάτι τέτοιο, μην σου πω 3 year cycle. Ούτως η άλλως το αγαπημένο μου AC είναι το AC2. 3 χρονια πήρε από το AC1 για το AC2.

Δημοσ.

Ψιλοκαλά παίζει σε μένα, αλλά είδα κάτι min 45 fps σε σημεία με πολύ κόσμο χωρίς patches και φυσικά, όλα αυτά που έχουν ήδη αναφερθεί (low fps στις cut scenes κλπ). Εντυπωσιακά τα εσωτερικά των κτηρίων και οι φωτισμοί, έπαθα μια πλάκα στην αρχή. Δεν έχω πάει ακόμα στο Παρίσι, πάντως φαίνεται ότι ζορίζει τη cpu. Γενικά μου αρέσει, αλλά μάλλον θα μπει για λίγο στο ψυγείο μέχρι να τελειώσω το fc4.

Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ απόλυτα για κάτι τέτοιο, μην σου πω 3 year cycle. Ούτως η άλλως το αγαπημένο μου AC είναι το AC2. 3 χρονια πήρε από το AC1 για το AC2.

2 ήταν τα χρόνια 

Άμα θες να δεις σοβαρή συζήτηση για το παιχνίδι εδώ http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=929677&page=82

Άτομα που παίζουν όλες τις εκδόσεις και έχουν μια άποψη, δεν παπαγαλίζουν το internet. Τώρα το insomnia σε κάποια πράματα απότι κατάλαβα είναι χειρότερο από το 4chan όταν έρχεται σε game discussion, τουλάχιστον το 4chan 9 στις 10 είναι αστείο.

άμα δε σου αρέσει το φόρουμ μπορείς να μην γράφεις, δε χρειάζεται να είσαι drama queen 

Απλά εαν συνεχίσει για πολύ η γκρίνια μπορεί να σκεφτούν μήπως το βγάζουν ανά πιο αραιά διαστήματα,  

αυτό έπρεπε να γίνει έτσι κι αλλιώς, αλλά δε νομίζω

μακάρι δηλαδή, αλλά μάλλον θα  τη πάνε όσο πάει μέχρι να γίνει καμμένο χαρτί και μετά να κάνουν come back σε φάση tomb raider

κακά τα ψέματα αν θες να κάνεις σοβαρές δουλειές έχεις κύκλους στυλ elder scrolls, αλλιώς γίνεσαι call of duty και medal of honor, δε γίνεται να διατηρείς υψηλή ποιότητα κυκλοφορώντας παιχνίδια κάθε χρόνο 

έτσι και αλλιώς ο κόσμος είχε κορεστεί με το θέμα των ac και είχε παίξει πολλά μέτρια παιχνίδια, τώρα έχει βγει το φτυάρι και μετά θα σκάσει και η ταφόπλακα

το θέμα είναι ότι ακόμα και αν είναι καλό παιχνίδι, ο περισσότερος κόσμος δε θα το δει , θα μείνει απλά με την εντύπωση που επικρατεί

και από τη στιγμή που η ubisoft γίνεται όλο και πιο αναξιόπιστη το πρόβλημα δε διορθώνεται ότι και να βγει να πει

κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν είναι είτε να αφήσουν μεγάλο διάστημα να ξεχαστεί η πατάτα και να γυρίσουν με υποσχέσεις (φάση dragon age), ή απλά να δρομολογήσουν το τέλος του για να μη ξεφτιλιστούν (φάση mass effect) 

βέβαια τα παραπάνω παραδείγματα αφορούν τη bioware η οποία αν και κατέστρεψε τα παιχνίδια της όταν πήγε με την ΕΑ έχει κάποια τσίπα, η ubisoft μάλλον όχι 

και η σύγκριση που έκανα με το moh ίσως είναι υπερβολική, το ac είναι τοβαρύ πυροβολικό της εταιρειας για να το αφήσει στη τύχη του, αλλά δεν είναι και τόσο απίθανο ο κόσμος να γυρίσει τη πλάτη

θα δείξει 

• Like 1
Δημοσ.

άμα δε σου αρέσει το φόρουμ μπορείς να μην γράφεις, δε χρειάζεται να είσαι drama queen

Αν δεν μου άρεζε δεν θα το έκανα, don't worry. Μου αρέσουν η ψιλό-trolly συζητήσεις.

το θέμα είναι ότι ακόμα και αν είναι καλό παιχνίδι, ο περισσότερος κόσμος δε θα το δει , θα μείνει απλά με την εντύπωση που επικρατεί

No shit, επίσης ο περισσότερος κόσμος είναι βλάκας και πιστεύει ότι του λένε. Από το gaming λείπουν άτομα που διαμορφώνουν την δικη τους γνώμη για οτιδήποτε, ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο entertainment media. Ούτε στην μουσική, ούτε στις ταινίες, ούτε στα βιβλία υπάρχει αυτό το "δες τι είπε στο review" για να διαμορφώσεις μια γενική εικόνα, τουλάχιστον οχι σε αυτό τον βαθμό. Ίσως φταίει το ηλικιακό range. Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι πως στο gaming τα reviews έχουν πρακτικά range από 7 έως 10. Το ποσο έμπιστα είναι τα site που κάνουν review είναι άλλο παπα ευαγγελιο.

Δημοσ.

No shit, επίσης ο περισσότερος κόσμος είναι βλάκας και πιστεύει ότι του λένε. Από το gaming λείπουν άτομα που διαμορφώνουν την δικη τους γνώμη για οτιδήποτε, ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο entertainment media. Ούτε στην μουσική, ούτε στις ταινίες, ούτε στα βιβλία υπάρχει αυτό το "δες τι είπε στο review" για να διαμορφώσεις μια γενική εικόνα. Ίσως φταίει το ηλικιακό range.

δε θες να καταλάβεις ότι μιλάμε για εμπορεύσιμο προϊόν που απευθύνεται σε κόσμο για να το αγοράσει; 

επίσης ο περισσότερος κόσμος είναι δεν είναι βλάκας, σε ο,τι αφορά το pc, δεν έχει το hw να το παίξει και πρέπει αρχικά να ενημερωθεί ότι δε γίνεται να το παίξει, άρα δε πρέπει να πάει να πετάξει τα λεφτά του

επίσης το ότι δε μπορεί να το παίξει είναι και ο λόγος που δε θα μάθει πόσο καλό είναι (αν είναι) 

ΥΓ κι εμένα μου αρέσουν οι τρολιές, αλλά στη προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με τρολιές. έχουμε να κάνουμε με αντικειμενικό πρόβλημα που επειδή εσύ δεν αντιμετωπίζεις θες οι υπόλοιποι απλά να αγνοούμε. 

επίσης το ότι εσένα σου αρέσει αυτό που βλέπεις (ακόμα και στα γραφικά) δε σημαίνει ότι αρέσει και στους υπόλοιπους ή ότι είναι αυτό που πρέπει να είναι

ΥΓ2 οι άνθρωποι που διαμορφώνουν μόνοι τους γνώμη είναι οι άνθρωποι που κάποια άτομα δε τους αρέσει να ακούν, αλλά εγώ προσωπικά χέστηκα θα συνεχίσω να γράφω αυτό που πιστεύω ακόμα και αν δεν αρέσουν

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράμα, για ποιον λόγο πιστεύατε ότι αυτό θα είναι optimized για 60 fps πρώτον, και ότι θα τρέχει σε όλα τα συστήματα δεύτερον.

Ούτε το Black Flag αλλα ούτε το Ac3 το έκαναν αυτό. Εγώ θυμάμαι συγκεκριμένα στο AC3 είχα < 25 fps σταθερά λόγο CPU (q6600) ενώ τα προηγούμενα τα έτρεχα στα 40~fps και όταν έκανα επιτέλους αναβάθμιση (όχι για το παιχνίδι συγκρικριμένα) το έπαιξα και στο PC όπως ήθελα.

Αυτό το πράμα του ότι βγαίνει στο PC θα πρέπει να το τρέχουν όλα τα συστήματα 1080p60fps day one από που άρχισε θα ήθελα να ήξερα. Ποτε δεν ίσχυε και ποτε δεν θα ισχύει. Το hardware θα πρέπει να ακολουθεί το software όχι το αντίθετο. Άμα περιμένουμε από hardware να δούμε προκοπη αυτοί δεν έχουν θέμα να πουλάνε τα ίδια και τα ίδια και 10 χρονια, απλά να κάνουν shrink και πλήρωνε εσύ βλάκα.

Δημοσ.

Ένα πράγμα ισχύει σίγουρα για τα AC.Στην αρχή έχουν θέματα και μετά από 5-6 patches στρώνουν, ποτέ 100% αλλά λύνονται τα περισσότερα θέματα.Αυτή τη φορά βέβαια η nUbisoft μάμησε και το Ps4 στο frame-rate και θα της κοστίσει.

Δημοσ.

Γνωριζεται αν υπαρχει τροπος να παιξω το Unity στο laptop απο το cd του PS4?

Η απαντηση μαλλον ειναι οχι, αλλα ρωταω εδω μηπως γνωριζετε κατι παραπανω.
Το προβλημα μου ειναι το εξης: http://www.insomnia.gr/topic/544255-assassins-creed-unity/?p=53613002
Εγω δοκιμασει τα εξης: http://www.insomnia.gr/topic/544255-assassins-creed-unity/?p=53614873

Το λαπτοπ μου ειναι ενα TurboX Furious 3. http://www.plaisio.g...17i741-1675.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...