Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά σε άλλα τόπικς. Το ότι βασίζεσαι σε αυτό που βλέπεις μόνος σου σημαίνει ότι:

-Έχεις τα λεφτά να αγοράζεις όποιο παιχνίδι σε ενδιαφέρει και να βγάζεις συμπεράσματα μετά

- Κατεβάζεις τα παιχνίδια πειρατικά, τα τερματίζεις και μετά αν θυμηθείς θα το αγοράσεις σε κάποια προσφορά.

Εγώ τα παιχνίδια ή θα τα αγοράσω για να τα παίξω ή δεν θα τα παίξω. Κατεβάσματα, δοκιμές κλπ με βρίσκουν απόλυτα αντίθετο. Οι αγορές μου γίνονται κατόπην πλήρους ενημέρωσης για το προϊόν που με ενδιαφέρει.

Αυτά που διαβάζω παντού, συμπεριλαμβανομένου και αυτού εδώ του τόπικ, μιλάνε για ένα προϊόν που έχει θέματα και μία εταιρία που εσκεμμένα έβαλε εμπάργκο στα reviews για να αποκρύψει τα προβλήματα του προϊόντος της.

Με τιμή 60 ευρώ στο Steam και 45 έξω, αναμένεις και την ανάλογη ποιότητα.

Αν από την άλλη παίζεις το παιχνίδι τζάμπα, σίγουρα οι προσδοκίες σου είναι διαφορετικές.

PS: Αν δεν σου κάνει το Metacritic, μπορείς να δείς και τα reviews στο Steam

http://store.steampowered.com/app/289650/

Σωστός 100%. Επίσης σταματήσε να ασχολείστε με μη βελτιστοποιημένες μαλακίες. Όταν λέει η εταίρεία "θέλω GTX680 και κόψτε το λαιμό σας" καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται. Κάντε έμπάργκο και μην αγοράσετε το παιχνίδι για να πατώσει στις πωλήσεις. Το επόμενο game θα δείτε οτι θα είναι αρκετά βελτιστοποιημένο όλως τυχαίως... Είναι γνωστό το κόλπο για να μας κάνουν να αναβαθμίζουμε και να τα οικονομάνε οι AMD/Nvidia... :-D

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το παιχνίδι θα ''πατώσει'' ακόμα και στις κονσόλες αφού και εκεί έχει θέμα.Αν παρατηρήσει κάποιος, όσα παιχνίδια βγαίνουν στις κονσόλες και παίζουν σχετικά άνετα, τότε και στο PC θα είναι κομπλέ.Αν μαμιέται στην κονσόλα, ΣΙΓΟΥΡΑ θα μαμιέται και στο PC.To GTX680 δεν ισχύει, σε GTX750Ti μια χαρά το παίζουν με ρυθμίσεις Ps4..

Τotal Bisquit

"Ok I'm canning the WTF is of Assassins Creed Unity. This game crashes frequently, its an unoptimized mess and a waste of time"

Crash μέχρι στιγμής δεν έχω δει εγώ και είμαι Sequence 5 Memory 2.

Μια παρενθεση, είδα αυτό στο reddit και είναι η αλήθεια μου άρεσε.

Ok, τώρα μπορείτε να συνεχίσετε την μίρλα. Στο thread του watch dogs δεν είχα πατήσει, πάω να το τσεκάρω να γελάσω λίγο :-D

Έβαλα το SweetFX του K-Putt αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν δουλεύει, είμαι σε Win8.1 και το βάζω με τον παραδοσιακό τρόπο(Όχι RadeonPro).

Μια παρενθεση, είδα αυτό στο reddit και είναι η αλήθεια μου άρεσε.

Ok, τώρα μπορείτε να συνεχίσετε την μίρλα. Στο thread του watch dogs δεν είχα πατήσει, πάω να το τσεκάρω να γελάσω λίγο :-D

ευτυχως που εχει βγει η 970 γιατι ειμαι σιγουρος οτι σε αυτο το thread θα ειμουν ο μονος η απο τους πολυ λιγους που θα ελεγα οτι το παιχνιδι τρεχει μια χαρα  :P  :lol:

Εγώ προς στιγμή το παραταω. Ώρες ώρες σε παλεύεται. Θα αγοραστεί μόνο αν στρώσει μαι από τις εκδόσεις pc η playstation 4. Και μόνο αν στρώσει. Όσο και να μου άρεσε λεφτά αν δε το κάνουν δε περνούν.

φτιάχνει η κατάσταση τουλάχιστον στο ps4 διαβάζω τρέχει 30 fps.

Μπα..Έφαγα άκυρο και με RadeonPro, μήπως φταίει που του έβαλα την έκδοση 1.5.1 ; Λένε ότι με την 1.4 δουλεύει σωστά.Τσιμπάμε τόσο καιρό οι χρήστες 8.1 γιατί ο άλλος φτιάχνει κι άλλα πράγματα για την SweetFX 2.0

Πωπω λεπτομέρεια..Σκέψου να μπει και το tessellation, τρέλα..Πάντως το θέλει το SweetFX, έχει μια ασπρίλα ηλίθια μέσα το παιχνίδι τις περισσότερες φορές..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...