Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με τιμή 60 ευρώ στο Steam και 45 έξω, αναμένεις και την ανάλογη ποιότητα.

Σιγά που θα δώσεις 60 ευρώ digital ενώ retail κάνει 45, εγώ από G2A το πήρα στα 28 εύρα. PC είσαι, δεν αγοράζεις παιχνίδια από την Sony ή την Microsoft, έχεις επιλογές. Το shadow of mordor και alien isolation 20 ευρώ το καθένα τα αγόρασα. Δεν είναι εξωφρενικές τιμές αυτές... Άμα μπορώ εγώ να αγοράζω games που είμαι full time φοιτητής και ότι λεφτά βγάζω για ξόδεμα είναι από το youtube τότε σίγουρα μπορούν και άλλοι να αγοράζουν games για το PC με αυτές τις τιμές.

Πως γινετε το black flag με soft shadows, με hbao+ και με ultra γραφικα να εχει πιο πολλα καρε απο αυτο το πραγμα στο low? Μας δουλευουν στην nubisoft.

Το MSAA είναι broken. Τόσο απλά, χάνεις 20 fps μονο και μονο από το MSAA άσχετα που δεν κάνει καθόλου καλή δουλειά. Όπως είπα άμα επιμένετε να χρησιμοποιείτε MSAA στο Unity μετά από όσα είπαμε... Well, shit.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έλα τώρα μην είσαι drama queen πήγαινε πάρε 2 970 για σένα και άλλες 2 για κάνα φίλο σου να παίζεις co-op για να  μη βαριέσαι μόνος 

Μα δεν ειναι δυνατον low 31 καρε, ultra (με fxaa) 23 καρε. Κατι δεν εχουν κανει καλα.

Και πιο msaa, αν βαλω msaa και ultra, πηγαινει με 3 ολοκληρα καρε.

Μα δεν ειναι δυνατον low 31 καρε, ultra (με fxaa) 23 καρε. Κατι δεν εχουν κανει καλα.

Και πιο msaa, αν βαλω msaa και ultra, πηγαινει με 3 ολοκληρα καρε.

Τι setup έχεις;

Λογικα 2GB Vram καρτα φανταζομαι 

Οπως και να εχει εχω τρεξει τα settings του Spartan117 me SLI GTX970

Στο Παρισι ομως που εχει NPC apo 100 μεχρι και 2000 , θα κλαψει μια GTX970 στο Παρισι σε αυτα τα settings

1920X1080

Min 51 Max 92 Avg 65.8

X56K14i.jpg

2560x1440

Min 52 Max 77 Avg 66.2

UVjTpwK.jpg

Οσον αφορα τα frame times σου που λες ειναι μια χαρα για σενα , δεν θα το ελεγα και ιδανικο στο 1920x1080 ασε το 1440. Εχεις μεγαλη ανοχη στo frame latency.

Εσυ το ετρεξες για 2 λεπτα εγω για ενα γιαυτο εχει 2x περισσοτερα frames

Αποτελεσματα Spartan117 με μια GTX970

jw4MfB0.jpg

uPU74N9.jpg

Τι setup έχεις;

i5 3470 16Gb ram, amd 7950OC 3GB Vram. 

Κατεβηκα στα 1080 και ειναι πολυ καλυτερα με very high hbao+ soft shadows και fxaa ειναι playable πλεον και τα καρε ειναι min στα 28-30 και πολλες φορες και πιο πανω, στα 1440p μονο στο low βλεπω 30+Fps που  ειχα στο black flag με max out settings εκτος απο το AA φυσικα, επισης ακομα και στο low στα 1440p η Vram φτανει στα 2900Mb, οποτε καπου εκει αρχιζουν τα προβληματα.

Εσυ εισαι περιορισμενος λογω Vram λογικο .

BTW μου αρεσε το παιχνιδι σε γενικες γραμμες δεν με πειραζουν τα γραφικα ακομα και σε low γιατι εχει ωραια στοιχεια , αλλα ενταξει ωρες ωρες με τσιτωνει αφου αλλα αναλογα παιχνιδια τα παιζω σε 4Κ .

Αλλα ρε παιδια αν ηταν για ετσι θα επαιρνα 20x PS4 η Xbox One με τα λεφτα που εδωσα για το PC μου ασε πως εχω 20 καρτες γραφικων στην ντουλαπα.

Οσον αφορα τα frame times σου που λες ειναι μια χαρα για σενα , δεν θα το ελεγα και ιδανικο στο 1920x1080 ασε το 1440. Εχεις μεγαλη ανοχη στo frame latency

Ίσως φταίει και ότι παίζω με Dualshock 4, δεν είναι competitive fps που με ενδιαφέρει το latency όσο γίνεται, third person adventure είναι.

Άμα το κάνω cap στα 30 fps με adaptive vsync θα έχω λογικά πιο σταθερό latency αλλα δεν πιστεύω ότι αξίζει για εμενα.

Στο Παρισι ομως που εχει NPC apo 100 μεχρι και 2000 , θα κλαψει μια GTX970 στο Παρισι σε αυτα τα settings

Το bench που έκανα στο παρίσι ήταν, από το καφέ κοντά στην Notre Dame μέχρι την κεντρική είσοδο και μετά στις κατακόμβες. Στα δυο λεπτά που έκανα bench είδα 400-500 npc.

i5 3470 16Gb ram, amd 7950OC 3GB Vram. 

Κατεβηκα στα 1080 και ειναι πολυ καλυτερα με very high hbao+ soft shadows και fxaa ειναι playable πλεον και τα καρε ειναι min στα 28-30 και πολλες φορες και πιο πανω, στα 1440p μονο στο low βλεπω 30+Fps που  ειχα στο black flag με max out settings εκτος απο το AA φυσικα, επισης ακομα και στο low στα 1440p η Vram φτανει στα 2900Mb, οποτε καπου εκει αρχιζουν τα προβληματα.

Δυστυχώς για 1440p φαίνεται πως είσαι vram limited. Ελπίζω να λυθεί αυτό το θέμα στα επόμενα patch, χρειάζεται αρκετή vram.

Η αληθεια να λεγεται ναι με Vsync kai controller μεγαλη η διαφορα να μην τα ισοπεδωνω και ολα. Εχει και καφε στο Versailles γιαυτο παραξενευτικα. 

έλα τώρα μην είσαι drama queen πήγαινε πάρε 2 970 για σένα και άλλες 2 για κάνα φίλο σου να παίζεις co-op για να  μη βαριέσαι μόνος 

δε μπορώ έσκασα στα γέλια απο το σχολιο σου :-D

έπισης στο metacritic όπως και στο steam πέφτει το κραξιμο της αρκουδας, χαρακτηριστικό σχόλιο στο metacritic

"If you want the full cinematic experience of 24fps you will need at least a GTX770.

Your GTX760 is not cinematic enough." :-D

2 user score σε metacritic και στο steam το 52% των user reviews ειναι "not recommended"

και εις ανώτερα στην Ubicrap :-D 

ουτε το Rome 2 δεν ειχε φάει τέτοιο κράξιμο στο steam

• Like 1

Εγώ προς στιγμή το παραταω. Ώρες ώρες σε παλεύεται. Θα αγοραστεί μόνο αν στρώσει μαι από τις εκδόσεις pc η playstation 4. Και μόνο αν στρώσει. Όσο και να μου άρεσε λεφτά αν δε το κάνουν δε περνούν.

• Like 1

• Super Moderators

4000 mb* Δεν έχω δει άλλο game να χρησιμοποιεί τόση vram, ούτε καν το SoM. Έφτανε μέχρι 3800 νομίζω.

ναι αλλά δεν είναι 4000mb τα 4gb...

Εγώ προς στιγμή το παραταω. Ώρες ώρες σε παλεύεται. Θα αγοραστεί μόνο αν στρώσει μαι από τις εκδόσεις pc η playstation 4. Και μόνο αν στρώσει. Όσο και να μου άρεσε λεφτά αν δε το κάνουν δε περνούν.

This is how it's done, το κατεβάζω, το δοκιμάζω, βλέπω δεν τρέχει, τους λέω αλέ. Όχι ούτε καν το παίζω και γκρινιάζω κιόλας γιατί υποθετικά άμα το κατέβαζα δεν θα έτρεχε.

ναι αλλά δεν είναι 4000mb τα 4gb...

stahp_by_droctogonadonkey-d5btei7.png

Από ότι καταλαβαίνω, μόνο όσοι έχουν GTX980/970 το απολαμβάνουν το παιχνίδι για την ώρα.

Έτσι φαίνεται maxwell masterrace reporting in

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...