Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Spartan, άλλο το Battlefield, άλλο το AC.

Δεν είναι ίδιες περιπτώσεις. Επίσης το χθές δεν είναι ίδιο με το σήμερα. Οι συνθήκες, οι καταναλωτικές συμπεριφορές και τάσεις αλλάζουν συνεχώς.

Η κάθε εταιρία αν θέλει να πουλάει τα προϊόντα της πρέπει να ακούει τους πελάτες της. Αλλιώς αρχίζει ο κατήφορος.

Metacritic's USER scores as of now:

PC (600 ratings): 2.0

XBOX ONE (500 ratings): 3.2

PS4 (700 ratings): 4.2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα setting στο Ps4 είναι πιθανότατα αυτά ή παρόμοια:

Res 1600x900

Textures: Very High

Environment: High

AO: SSAO

Bloom: On

Shadows: High

ΑΑ: FXAA

Με μια 750ti το τρέχεις σε αυτά τα setting (απλά textures high λόγο vram) στα 40~ fps

1080p ACU Benchmark fps/frametimes/minmaxavg

1440p ACU Benchmark fps/frametimes/minmaxavg

Αυτή τη φορα τα έκανα benchmark στο πιο δύσκολο time of day, απόγευμα (ψιλό πορτοκαλι φωτισμός).

Το παιχνίδι έχει φοβερό Stutter. Δοκίμασα όλα Low και χαμηλότερη ανάλυση. Ακριβώς το ίδιο πρέπει να περιμένουμε Update... 

Η διαφορα στην PC έκδοση και στην console έκδοση btw. Η εικόνα του Pc είναι δικια μου.

Console

jrVdN0E.jpg

PC

bcda910c_Kp9mhP.png

Σίγουρα τρέχουν SSAO και σίγουρα τα textures δεν είναι ίδια.

• Like 1

Αν εξαιρέσεις την θολούρα της κονσόλας, οι διαφορές δεν είναι άξιες λόγου..

Και γι αυτό χαμηλώσανε την ανάλυση και στις δυο στα 1600x900, θολώνει την εικόνα αλλα το όλο "feel" παραμένει το ίδιο. Βεβαια το HBAO+ είναι μεγάλη διαφορα, φαίνεται και στην εικόνα + καλύτερα textures και LOD. Συν καλύτερο framerate, δεν είναι μικρή η διαφορα :P

(έρχεται και το tessellation patch)

Metacritic's USER scores as of now:

PC (600 ratings): 2.0

XBOX ONE (500 ratings): 3.2

PS4 (700 ratings): 4.2

Drama queens, πιο πολλά διαβάζεις για την Ubisoft παρα για το παιχνίδι. Επί έξι μήνες έλεγε μια βλακεία μετά από την άλλη, λογικό είναι να κράζουν την Ubi τώρα στο metacritic και στα forum. Πάντοτε γίνεται αυτό, και στο COD τα ίδια γινόταν άσχετα άμα ήταν καλο η όχι το παιχνίδι. "Stick it το the man" μια φάση, έχω πάψει να εμπιστεύομαι τα metacritic score και να εμπιστεύομαι περισσότερο τι βλέπω εγώ από προσωπική εμπειρία.

• Like 1

Το θέμα έχει κουράσει,μπαίνω να διαβάσω σχόλια για το παιχνίδι και όλα για τα γραφικά λέτε.

Oταν ομως εδω εχουμε σκασει τοσα χρηματα για να εχουμε καλα συστηματα, δεν πρεπει δλδ να εχουμε απαιτησεις για το τι μας δινουν να παιξουμε? 

Αν ηταν πληρης το game απο την αρχη θα μιλαγαμε για το game πσραπανω. Οι πιο πολλοι περιμενουμε τα επομενα patch για να το παιξουμε οπως του αξιζει. Αν ηταν να το παιξουμε απλα.  το επαιρνα στο ps4..

Πιστευω πως ποσταρες σε λαθος section. 

Για pc μιλαμε εδω, (no offence) λογικο ειναι να ασχολουμαστε πιο πολυ με τα γραφικα και την αποδοση.

Αλλα μην νομιζεις, και στο console section του game να πας, για την αποδοση θα διαβαζεις παρα για το gameplay/ιστορια κτλ.

Oταν ομως εδω εχουμε σκασει τοσα χρηματα για να εχουμε καλα συστηματα, δεν πρεπει δλδ να εχουμε απαιτησεις για το τι μας δινουν να παιξουμε? 

Αν ηταν πληρης το game απο την αρχη θα μιλαγαμε για το game πσραπανω. Οι πιο πολλοι περιμενουμε τα επομενα patch για να το παιξουμε οπως του αξιζει. Αν ηταν να το παιξουμε απλα.  το επαιρνα στο ps4..

Πιστευω πως ποσταρες σε λαθος section. 

Για pc μιλαμε εδω, (no offence) λογικο ειναι να ασχολουμαστε πιο πολυ με τα γραφικα και την αποδοση.

Αλλα μην νομιζεις, και στο console section του game να πας, για την αποδοση θα διαβαζεις παρα για το gameplay/ιστορια κτλ.

συμφωνώ όσοι έχουνε καλό pc τους αρέσει να μιλάνε για τις λεπτομέρειες στα γραφικά αλλά έχει ξεφύγει υπερβολικά εδώ.

το section αν δεν κάνω λάθος είναι για όσους έχουνε το παιχνίδι σε pc,δεν φταίω σε κάτι εγώ να μπαίνω και να βλέπω σχόλια για αναλύσεις όλη την ώρα. :P

υγ θα μπορούσε να ανοίξει κάποιος θέμα μόνο για τα γραφικά του τίτλου και θα ήταν καλό γιατί έχουμε αρκετά άτομα που τους ενδιαφέρει.

Για το game εγώ έδωσα εντυπώσεις πιο πίσω, μου φαίνεται ένα πολύ γεμάτο AC. Το παρίσι είναι απλά ατέλειωτο και οτιδήποτε έχει να κανεις είναι ενδιαφέρον.

Personal favorites:

-Fighting σύστημα, επιτέλους ένα "δύσκολο" AC, άμα πολεμάς με πάνω από 3 ταυτόχρονα στο ίδιο rank με εσένα τρώς πέλο

-Murder cases ένα ωραίο στοιχειο του παιχνιδιού που για λίγο σε κάνει ντετέκτιβ και βρίσκεις διαφορα στοιχεια γύρω από το φόνο και διαλέγεις ποιον πιστεύεις ότι το έκανε, όσα έκανα δεν ήταν too obvious και έπρεπε να βρείς αρκετά στοιχεια για να ενοχοποιήσεις αυτόν που το έκανε

-Το Παρίσι, όπως είπα είναι ατέλειωτο και άμα κανεις exploration σε ανταμείβει, όλο έχει κάτι να κανεις, τα interactive events είναι επίσης πολύ ωραία.

-Οποιοδήποτε side quest, όλα έχουν κάποιο context και όλα είναι διαφορετικά, απλά μπράβο σε αυτόν τον τομέα.

Αυτά, για το story μπορώ να πω ότι είναι μέτριο προς καλο μέχρι στιγμής (είμαι στο sequence 7). Τίποτα super εντυπωσιακό αλλα τίποτα κακό, έχει πολύ καλο voice acting και facial animation όμως.

συμφωνώ όσοι έχουνε καλό pc τους αρέσει να μιλάνε για τις λεπτομέρειες στα γραφικά αλλά έχει ξεφύγει υπερβολικά εδώ.

το section αν δεν κάνω λάθος είναι για όσους έχουνε το παιχνίδι σε pc,δεν φταίω σε κάτι εγώ να μπαίνω και να βλέπω σχόλια για αναλύσεις όλη την ώρα. :P

υγ θα μπορούσε να ανοίξει κάποιος θέμα μόνο για τα γραφικά του τίτλου και θα ήταν καλό γιατί έχουμε αρκετά άτομα που τους ενδιαφέρει.

Θα ηταν λιγο υπερβολη να ανοιξει καποιος section για τα γραφικα/αποδοση στο unity. Απο εκει και περα, ναι εχεις και εσυ το δικιο σου, αλλα τι να κανουμε, μοιραιο ειναι στο pc να καταληγουμε σε αυτες τις συζητησεις. 

Ξαναλεω αν ηταν οπως πρεπει δεν θα μιλαγαμε τοσο για αυτα. Με την 1.2 εκδοση παει καλα, δεν εχει τελειοποιηθει ακομα ομως. 

Απο εβδομασα θελω να πιστευω θα εχουμε το μεγαλο patch και λογικα θα εχουμε και μεχρι και τελος του μηνα,drivers απο nvidia/amd.

Μεχρι τοτε ετσι θα παει η ιστορια εδω.  :-D

Drama queens, πιο πολλά διαβάζεις για την Ubisoft παρα για το παιχνίδι. Επί έξι μήνες έλεγε μια βλακεία μετά από την άλλη, λογικό είναι να κράζουν την Ubi τώρα στο metacritic και στα forum. Πάντοτε γίνεται αυτό, και στο COD τα ίδια γινόταν άσχετα άμα ήταν καλο η όχι το παιχνίδι. "Stick it το the man" μια φάση, έχω πάψει να εμπιστεύομαι τα metacritic score και να εμπιστεύομαι περισσότερο τι βλέπω εγώ από προσωπική εμπειρία.

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά σε άλλα τόπικς. Το ότι βασίζεσαι σε αυτό που βλέπεις μόνος σου σημαίνει ότι:

-Έχεις τα λεφτά να αγοράζεις όποιο παιχνίδι σε ενδιαφέρει και να βγάζεις συμπεράσματα μετά

- Κατεβάζεις τα παιχνίδια πειρατικά, τα τερματίζεις και μετά αν θυμηθείς θα το αγοράσεις σε κάποια προσφορά.

Εγώ τα παιχνίδια ή θα τα αγοράσω για να τα παίξω ή δεν θα τα παίξω. Κατεβάσματα, δοκιμές κλπ με βρίσκουν απόλυτα αντίθετο. Οι αγορές μου γίνονται κατόπην πλήρους ενημέρωσης για το προϊόν που με ενδιαφέρει.

Αυτά που διαβάζω παντού, συμπεριλαμβανομένου και αυτού εδώ του τόπικ, μιλάνε για ένα προϊόν που έχει θέματα και μία εταιρία που εσκεμμένα έβαλε εμπάργκο στα reviews για να αποκρύψει τα προβλήματα του προϊόντος της.

Με τιμή 60 ευρώ στο Steam και 45 έξω, αναμένεις και την ανάλογη ποιότητα.

Αν από την άλλη παίζεις το παιχνίδι τζάμπα, σίγουρα οι προσδοκίες σου είναι διαφορετικές.

PS: Αν δεν σου κάνει το Metacritic, μπορείς να δείς και τα reviews στο Steam

http://store.steampowered.com/app/289650/

• Like 2

Πως γινετε το black flag με soft shadows, με hbao+ και με ultra γραφικα να εχει πιο πολλα καρε απο αυτο το πραγμα στο low? Μας δουλευουν στην nubisoft. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...