qsis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 όλα τα δοκίμασα και όλα low όπως έκανε και ο donagreece από ότι κατάλαβα με ίδια κάρτα (και κάθε φορά που άλλαζα settings επανεκκινούσα το παιχνίδι, στο λέω πριν με ρωτήσεις) απλά δεν παίζει ικανοποιητικά σε 7950 (κλοκαρισμένη ώστε να ρίχνω και σε 7970 στοκ) , δηλαδή υπάρχουν σημεία που φτάνει και 40+ , αλλά όταν θα σου πέσει στα 20κατι (και αυτο θα γίνει πολλές φορές) τότε σε εκνευρίζει, για μένα είναι μη ανεκτό ώστε να το συνεχίσω θέλω να πέφτω τουλάχιστον στα 45, αλλιώς δε τη παλεύω στο watch dogs αυτό το είχα καταφέρει παίζοντας με τις ρυθμίσεις (άντε να έπεφτα στα 37αρια σε πολύ γρήγορη οδήγηση όταν περνούσα από φορτωμένα σημεία), εδώ μέχρι στιγμής δε γίνεται που να χτυπάω το κώλο μου κάτω θα ήθελα να δω και τι κάνουν οι 290 πάντως.. οι tahiti όπως είπα είναι χαμένη υπόθεση και οι πιο κάτω amd ας μην το δοκιμάσουν καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 εδώ παιδιά θέλει GTX 970 SLI για max settings και 60+fps σε 1080p, οχι σε καμιά τρομερή ανάλυση με τα σημερινά δεδομένα, ενώ σε 1440p με GTX 970 SLI καν δεν πιανει 50fps avg με max settings, οποτε φαντασθειτε πως θα τρέχει σε μια καρτα υποδεέστερη. You might be wondering where CPU, vram and system memory usage charts are and for good reason we didn’t add them the results again are totally random , thats the least of Ubisofts problems to be honest. Similarly to what happened in our AC Black Flag benchmark last year , Ubisoft are running an outdated and badly optimised engine. Adding better graphical settings, textures and throwing thousands of NPC on top of all that is only going to cause more issues. As open world games are very demanding, there are going to be parts where textures look worse than a corridor shooter and everyone acknowledges that but there seems to be so much emphasis on things that have nothing to do with what gamers really want. LOD is horrific , don’t forget the locked chests that need a forced mobile app and then microtransactions to open. Theres similar problems in the PS4 and the Xbox One release, Digital Foundry covers the matter extensively here. In my honest opinion there is not chance in *Paris* that Ubisoft can save this sinking boat, not even after multiple patches. http://www.hardwarepal.com/assassins-creed-unity-benchmark-performance/ γελάνε και τα τσιμέντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 εδώ παιδιά θέλει GTX 970 SLI για max settings και 60+fps σε 1080p, οχι σε καμιά τρομερή ανάλυση με τα σημερινά δεδομένα, ενώ σε 1440p με GTX 970 SLI καν δεν πιανει 50fps avg με max settings, οποτε φαντασθειτε πως θα τρέχει σε μια καρτα υποδεέστερη. Αν δεν πιανει πανω απο 50 frames με sli σε 1440p ε ενταξει, απλα δεν εχει καλο scaling. Αν ειναι να μην εχω perfomance boost απο την δευτερη gpu τι να το κανω.. Ας το τρεξω στην μια. Ερωτηση για οσους εχετε sli. Εχετε stuttering? Γιατι το watch dogs πχ ποτε δεν φτιαχτηκε το θεμα που εχει με το sli. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Vram usage σε 3840x2160 res Το μονο παιχνιδι μέχρι στιγμής που πέρασε τα 4gb usage 4gb=4096mb max βλέπω 4078, πως τα πέρασε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 http://www.hardwarepal.com/assassins-creed-unity-benchmark-performance/ Κάτι κάνει λάθος ο άνθρωπος, εγώ πιάνω 40+ fps στα 1440p άνετα με όλα ultra high και τα shows στα high. Αυτός δεν έχει καν HBAO+ και πέφτει κάτω από τα 40 με SLI... The fuk, επίσης είναι αμπαλος γιατί λέει ότι δεν του αρέσουν τα γραφικά και έχει SSAO αντί HBAO+. Το SSAO σε σύγκριση με το HBAO+ στο παιχνίδι είναι μέρα με την νύχτα in-game. SSAO HBAO+ Επίσης είναι διπλα αμπαλος γιατί πάει και βάζει το 2xMSAA που εγώ όταν το βάζω οι επιδόσεις με ΟΛΑ ΣΤΑ LOW είναι χειρότερες από τα πάντα Ultra High με FXAA και έχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Image quality. Low preset + 2xMSAA Ultra High preset + FXAA Ντεμεκ PCακιδες είστε ούτε σωστό tweaking δεν ξέρετε να κανετε, και μετα λετε για τις κονσόλες. Γελάνε και τα τσιμέντα indeed. Οποιον βλέπω να τρέχει benchmark με MSAA και να κλαίγεται για την επίδοση όταν το FXAA είναι 2 φορες καλύτερο και από Image Quality αλλα και από επιδόσεις με πιάνουν τα γέλια, βιάζονται να κράξουν την Ubisoft φαίνεται. Άμα είναι να ποστάρεις τέτοιες αστείες πηγες μην ποστάρεις καλύτερα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω τι κανω αυτός με τις δυο καρτες, αλλα σε αυτον δουλευει μια χαρα το sli (μαλιστα σε MsAAx4 και οχι με NoAA οπως ειχε ο αλλος) Τωρα να ειναι τοσο random σε ολα τα συστηματα δεν ξερω.. Πανω απο 70%cpu usage δεν πηγε κανενας πυρηνας μου μεχρι στιγμής στα 4.8Ghz που τον εχω, μηπως παιζουν ρολο και τα Ghz? Γενικα με SmAA High που εχω βαλει εγω, 65+fps βγαζω στα 1080p και 52+fps στα 1440p,παιζει κομπλε δλδ. Αλλα οπως ειπαμε οντως παιζει κομπλε στα high end συστηματα, αλλα ειναι απαράδεκτο να παιζει σωστα μονο σε αυτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πραγματικά ότι νάνε το συγκεκριμένο benchmark, 50-60 έχω εγώ στα 1080p με μια 970. Τα πάντα ultra + high shadows και FXAA. Τα ποστάρουν αυτά στο internet και μετά ο κάθε λαλάκος πιστεύει ότι έτσι τρέχει το παιχνίδι, σαν τον TB που έλεγε ότι δεν έτρεχε καλά στα 1080p με δυο 980... Ενώ ένα άλλο παιδί το έτρεχε στα 70-100 fps maxed με δυο 970. Μου φαίνεται κάνει άθελα ξεσκαρτάρισμα τους casual PC users που πάνε στα preset πατάνε max και περιμένουν reward. Όχι ότι αυτό είναι καλο αλλα PC είναι ρε φιλε, όχι κονσόλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 εγώ πιάνω 40+ fps στα 1440p άνετα με όλα ultra high και τα shows στα high. Αυτός δεν έχει καν HBAO+ και πέφτει κάτω από τα 40 με SLI... σε τι pc; το τι ειμαστε δεν θα μας το πεις εσύ καθως δεν μας ξέρεις. Επισης ολοι αυτοι που διαμαρτύρονται το κάνουνε επειδή δεν ξέρουνε να κάνουνε σωστό tweaking ή απαιτούνε με GTX 670 να παιζει ultra με MSAA 4Χ και 60fps ή επειδή λέως μήπως φταίει η ubicrap; τα assassins creed ΠΑΝΤΟΤΕ στα pc ειχανε για τον φούτσο optimization δεν ειναι κάτι που το μαθαίνουμε τώρα οποτε τα περι "δεν ξέρετε να κάνετε tweaking" ειναι φαντασιες δικιές σου και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Απλα αποφεύγεις τα μισά πράματα από όσα λέω, intentional trolling στο overdrive όμως. Θα το πω μια, τελευταία φορα και μετά σε κάνω ignore. Το 4xMSAA είναι άσκοπο και unoptimized στο Unity την στιγμή που το FXAA σου αποφέρει +20 fps και καλύτερη, πιο καθαρή εικόνα. Έχω ποστάρει 15 φορες τα ίδια και τα ίδια. Άμα θες εσύ ρε φιλε να παίζεις με MSAA με γεια σου με χαρά σου, μην κανεις παράπονα ότι δεν τρέχει καλά κιόλας όμως όταν το έχουμε χιλιοπει στο thread. Αλλα εσύ ούτε καν το παίζεις το παιχνίδι για να δώσεις εντυπώσεις, απλά σπαμάρεις ασύστολα ότι βρίσκεις στο internet. Trolling σε overdrive όπως είπα. 4gb=4096mb max βλέπω 4078, πως τα πέρασε? 4000 mb* Δεν έχω δει άλλο game να χρησιμοποιεί τόση vram, ούτε καν το SoM. Έφτανε μέχρι 3800 νομίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Με Settings PS4 δεν παίζει σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Αφού είπα κι εγώ πιο πάνω ότι σε 1440p (native) έπιασα 3870ΜΒ VRAM usage, δε θα πήγαινες εσύ πιο πάνω σε 4Κ; Και πρόσεξε, αν είχες κάρτα με >4GB κάτι μου λέει ότι θε έβλεπες ακόμα περισσότερο VRAM usage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 απο οτι εχω δει το παιχνιδι ειναι πολυ καλο για τα γουστα μου σε ultra settings +Fxxa σε 1200p μια χαρα θα ειμαι......σε λιγο θα το εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 σε ρώτησα φταινε αυτοι που διαμαρτύρονται ή η Ubicrap που εκανε το Unity να τρέχει καλα μονο σε κάρτες που κυκλοφόρησαν πριν δύο μήνες ή γενικά σε πολύ δυνατα pc με SLI ktl ενώ οι υπόλοιποι δεν μπορούνε να το παιξουνε καλά ουτε σε medium; εσύ βέβαια τα βλέπεις ολα ωραια και καλά με GTX 970 αλλά δεν ειναι διατεθειμένος όλος ο κοσμος να αγοράζει οτι κανουργια καρτα βγαινει και για SLI μαλιστα επειδή η Ubicrap προσφέρει κακό optimization και παιχνίδια γεμάτα προβλήματα και glitches. Σιγά μη παρεξηγηθεί η Ubicrap απο το κράξιμο το αξίζει αλλωστε, εδώ οι ίδιοι παραδέχονται πως δεν νοιαζονται για optimization στα pc απο κατά καιρους διαρροές και δηλώσεις. Καθε ΑC ήταν κακή μεταφορά στο pc, μα κάθε ΑC. Το παιχνίδι μια δύο ώρες το έπαιξα αλλά δεν σκοπεύω αλλο να ειμαι beta tester για ενα υποτίθεται ολοκληρωμένο παιχνίδι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 εμενα παντως η καρτα μου big boss ειναι 1,5 χρονων και οτι εχει βγει μεχρι σημερα μια χαρα τα παει σε ultra settings +aa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasHardwarePal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εγω ειμαι που εκανα το benchmark. Τα settings ειναι preset για ευκολια καποιου αλλου να τα τρεξει σε ακριβος τα settings και τοποθεσια ασχετος πιο θεωρει ο καθενας πιο ομορφο η πιο ιδανικο. Πληρωνεις $50-$60 για παιχνιδι που ουτε alpha δεν λεγεται. Note: The outcome was inconsistent running the same exact settings various times , your mileage should vary even if you have the same system. Αν το τρεξω τωρα θα εχει εντελως διαφορετικα αποτελεσματα δεν ειναι multiplayer για να δικαιολογειτε. Καποια ατομα εχουν γνωση tweaking (οχι ολοι) τωρα αν θες ενα καλυτερο playable παιχνιδι και ομορφο (κατα καποιον τροπο) θα χρησιμοποιησεις half refresh rate και ΑΑ απο Nvidia Control Panel σε borderless window και alt+tab να μπεις και να βγεις και σε offline mode. Αν αλλαξεις settings να βγεις εντελος και να κανεις restart το παιχνιδι. Παιζω σε 4K και ημουν χρηστης 5760x1080 προηγουμενος παντα με 2 η περισοτερες καρτες , το tweaking ειναι εκτη αισθηση για μενα θεωρω. Οσον αφορα το Vram usage 4Gb ειναι οκ ως medium-high presets οχι περισσοτερο αλλα νομιζω εχει να κανει με swapping και το precaching της τοποθεσιας παρα οτιθηποτε αλλο. Αν εχεις και 6GB θα χρησιμοποιησει περισσοτερο αφου μπορει, ειναι adaptive , αλλο θα εχει σε μια καρτα 2GB akoma σε Low αλλο θα εχει σε Titan Τα drawcalls υπερβαινουν αυτα που μπορει το DX11 να τραβησει Εχει παιχνιδια που ειναι πολυ πιο ομορφο κατα την γνωμη μου but this time around I don’t have the patience nor willpower to go through what I have the last few days and will only be showing one setup with SLI GTX970s. Μπουκτισα σε GTX680 και SLI GTX680, μια GTX970 και σε R9-290 kai CFX R9-290 Patch 1.1.0 και μετα με τα αποτελεσματα με 1.2.0 με κουρασε και ειπα δεν γαμ**** Note: Αν αλλαξετε settings ειδικα ΑΑ βγες εντελως απο το παιχνιδι η το Vram θα μεινει σε οτι ηταν πριν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα