Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Γι' αυτό δεν το έβαλαν εξαρχής, προφανώς θα πρέπει να βελτιώσουν το performance πρώτα και μετά να βάλουν το tessellation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 καλά από το '15 δηλαδή το ξανακοιτάω τότε, μη σου πω και από τότε που θα πάρω νέα κάρτα , όοοταν πάρω γιατί δε βλέπω να λύνεται έτσι απλά το performance.. αυτή τη στιγμή πρέπει να ασχολούνται ακόμα με bugs γενικά το βλέπω το θέμα να είναι χειρότερο από watch dogs.. και αυτό δε πίστευα ότι μπορεί να γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Βάλτε καμιά φωτό στο ss thread ρεεεε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 το παιχνίδι έπρεπε να ονομάζεται Assassins Creed Unity Beta. ούτε καν beta, pre-alhpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εντάξει, μην το ξεφτιλίσουμε..Με το patch 1.2 το παιχνίδι είναι 100% playable και απολαυστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βάλτε καμιά φωτό στο ss thread ρεεεε! Δεν ήξερα ότι είχαμε ss thread, μόλις έβαλα μερικές που έβγαλα. Αλλο ενα AA comparison, FXAA vs 4xMSAA vs TXAA στο 1.2 Moar ss Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2014 από Spartan117 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Πανεμορφο ειναι ζηλευω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Οι κολόνες και οι οροφές θέλουν tessellation επειγόντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εντάξει, μην το ξεφτιλίσουμε..Με το patch 1.2 το παιχνίδι είναι 100% playable και απολαυστικό. πλάκα μας κάνεις; για ποιους ειναι 100% playable και απολαυστικό; για αυτους με GTX 970 και πάνω και στους αλλους φτύσιμο; σιγά μη δώσουμε και συγχαρητήρια σε αυτη τη σιχαμερή εταιρεια. για αυτο στο steam το 53% των user reviews ειναι αρνητικό; 100% playable και απολαυστικο ειναι το Shadow of Mordor και τώρα για το Far Cry διαβάζω καλά πράματα ως προς την βελτιστοποιηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Κακά τα ψέματα ούτε το Far Cry 4 αλλα ούτε το Shadow of Mordor θα φτάνουν το επίπεδο των γραφικών του Unity σε high end hardware. Για το Shadow of Mordor το ξέρω ήδη γιατί το έχω παίξει. Η πλακα είναι ότι σε σύγκριση με το τι μπορείς να κανεις στο Unity το SoM φαίνεται μονότονο, συν ότι το Unity είναι πολύ πιο φιλόδοξο στο τι θέλει να κάνει render. In other news μόλις έλυσα το πρώτο murder case, πολύ ωραίο, θυμίζει κάτι από Batman Arkham Origins απλά με την δυνατότητα να το κανεις τελείως fail άμα κανεις accuse τον λάθος suspect. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Κακά τα ψέματα ούτε το Far Cry 4 αλλα ούτε το Shadow of Mordor θα φτάνουν το επίπεδο των γραφικών του Unity σε high end hardware. αυτος το λες καθαρά και κατά κύριο λογο του πλήθους των npc που έχει να κάνει με την cpu. Δεν λεω οτι δεν εχει καλα γραφικά αλλά δεν ειναι και το νέο Crysis (2007). Το παιχνιδι ειναι πασιφανές οτι πάσχει απο προβλήματα και ειναι unoptimized καθώς ακομη και αν μειώσεις τα γραφικά δεν βλέπεις και σημαντικές διαφορες στο frame rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 αυτος το λες καθαρά και κατά κύριο λογο του πλήθους των npc που έχει να κάνει με την cpu. Δεν λεω οτι δεν εχει καλα γραφικά αλλά δεν ειναι και το νέο Crysis (2007). Το παιχνιδι ειναι πασιφανές οτι πάσχει απο προβλήματα και ειναι unoptimized καθώς ακομη και αν μειώσεις τα γραφικά δεν βλέπεις και σημαντικές διαφορες στο frame rate. Δεν διαφωνώ, αυτό γίνεται κυρίως γιατί είναι CPU limited. Εμενα σίγουρα με βοηθησε το γεγονός ότι έχω τον 3570k στα 4.4ghz. Αλλα και πάλι με όσα προβλήματα και να έχει στο τωρινό patch είναι απολυτα playable στο δικό μου rig, κάτω από 35 fps σπανια βλέπω στα 1440p με όλα τα setting maxed εκτως από τα shadows. Πάντως από ότι βλέπω εγώ στο PC μου που έχω παίξει και Crysis 3, και Ryse και οτιδήποτε καινούργιο έχει βγει το Unity τα πατάει όλα μονο και μονο γιατί έχει απίστευτο φωτισμό, animation και textures για open world παιχνίδι. Καλά όσο για την λεπτομέρεια στα κτήρια και ποσο αληθοφανείς είναι άσε, ειδικά η Notre Dame είναι εντυπωσιακή. Δυστυχώς όμως δεν ξέρω πως τρέχει σε χαμηλότερα configs από προσωπική εμπειρία αλλα εγώ δεν έχω πολλά προβλήματα. Ούτε stuttering, ούτε απότομα drops και άμα θέλω 50-60 fps το βάζω στα 1080p. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάντως με δυσκολία το βρίσκω πιο όμορφο από το black flag, το οποίο βέβαια είχε και το πλεονέκτημα του καλύτερου εξ'ορισμού τοπίου. Το unity είναι κυρίως massive και δίνει έμφαση σε πολλές μικρές λεπτομέρειες όπως έκανε και το watch dogs. Πάντως το fc άσχετα αν τεχνικά είναι κατώτερο φαίνεται ότι θα είναι αρκετά πιο όμορφο, άλλα και αυτό έχει το πλεονέκτημα του πιο όμορφου τοπίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλά απόψεις είναι αυτές, λογικά δεν σου αρέσει ούτε η πόλη αλλα ούτε το setting, θα ήθελα να ήξερα τι κάθεσαι και ασχολείσαι με το Unity. Σαν να αγοράζεις το SoM για να κανεις exploration και γρίφους ένα πράμα. Άμα δεν σου αρέσουν οι ξανθιές και με την Jennifer Lawrence να είσαι θα σου φανεί άσχημη, πως να το κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εβαλα και εγω το παιχνιδι αλλα δεν προκειται να το ξεκινησω παρα μονο την επομενη εβδομαδα πιθανοτατα την Τεταρτη που θα ερθει η 970. Με το που ξεκινησε το παιχνιδι παρατηρησα κατι παραξενο. Αντι να βγαλει το μενου του παιχνιδιου(new game options load game) μου εβγαλε να επιλεξω απο μια λιστα αποστολων και στο πανω μερος της οθονης εγραφε Helix.Eτσι ξεκιναει κανονικα η λειπει κατι ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα