Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως σε borderless το παιχνίδι τρέχει καλύτερα λόγο triple buffered vsync. Σε σύγκριση με το in-game vsync.

Απορώ πάντως πως κάθεστε βάζετε/βγάζετε ρυθμίσεις screenshots, ξανά με το patch, ξανά με drivers, lol. Και μερικοί βλέπω εδώ μέσα το γουστάρουν κιόλας...να ξέρετε είναι λίγο αρρώστια :P

Είναι ωραίο game με πανέμορφα γραφικά, λογικό είναι να βγάζουμε screenshot, ειδικά τις διαφορες στο ΑΑ για να δεις ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Το tweaking είναι από τα πιο μεγάλα προτερήματα του PC gaming και εγώ το απολαμβάνω, να βρω την ισορροπία μεταξύ gameplay και image quality έτσι ώστε να ευχαριστηθώ το παιχνίδι όπως θέλω εγώ.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λοιπόν μετά από μια ώρα+ παιχνιδιού κατέληξα

unistall παίξιμο και τερματισμός του fc 4 και όταν και αν το παιχνίδι στρώσει με οδηγούς και patches επανερχόμαστε αν δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε.. 

συμβουλεύω όσους έχουν tahiti και κάτω να κάνουν το ίδιο (ή μάλλον να μην το εγκαταστήσουν καν), δεν έχει νόημα το βάσανο 

μετά από τόσα χρόνια και ενώ έχω παρακολουθήσει τη σειρά από την αρχή αρχή ίσως ήρθε η ώρα να πάρω διαζύγιο με το ac και φυσικά δε το συζητώ σε καμιά περίπτωση να ξαναπληρώσω παιχνίδι με αυτό το όνομα.. κρίμα 

Ακριβώς το ίδιο θα κάνω κι εγώ.

• Like 3

Και εγω far cry 4 με βλεπω να αρχιζω αφου πηγαινει καλα. Οταν θα το ξεκοκκαλιζω σιγα σιγα, θα εχουν βγει και αλλα updates στο ac. 

λοιπόν μετά από μια ώρα+ παιχνιδιού κατέληξα

unistall παίξιμο και τερματισμός του fc 4 και όταν και αν το παιχνίδι στρώσει με οδηγούς και patches επανερχόμαστε αν δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε.. 

συμβουλεύω όσους έχουν tahiti και κάτω να κάνουν το ίδιο (ή μάλλον να μην το εγκαταστήσουν καν), δεν έχει νόημα το βάσανο 

μετά από τόσα χρόνια και ενώ έχω παρακολουθήσει τη σειρά από την αρχή αρχή ίσως ήρθε η ώρα να πάρω διαζύγιο με το ac και φυσικά δε το συζητώ σε καμιά περίπτωση να ξαναπληρώσω παιχνίδι με αυτό το όνομα.. κρίμα 

Ναι σιγουρα σε καλο θα σου βγει 1-2 βδομαδες υπομονη.

Αν εχεις χωρο παντος καλυτερα να το αφησεις εγκατεστημενο για να βλεπεις τα καινουρια patches, βγαζουν συνεχεια!

Εγω το εχω φτασει στο 4%, και τωρα κανω πιο πολυ free roaming και sidequests, περιμενοντας να φτασει το game στο σημειο που το θελω (και με tessellation) για να αρχισω να το παιζω σοβαρα.

Ετσι οπως ειναι σημερα ειναι παραπανω απο "playable", αλλα συνεχιζουν το βελτιωνουν κι αλλο, οποτε περιμενω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας είχα πεί ότι θα το περάσω στο σύστημα μου να γελάσουμε(η κλάψουμε)

με το pc της υπογραφής όλα low και borderless και 5:4 για 1280Χ1024 στο πρώτο κομμάτι το μέγιστο που είδα ήταν 26 fps στον ουρανό με την κάρτα να είναι 99% σε όλη τη διαρκεία μάχης κλπ κλπ.

Εύτυχως δεν βιάστηκα να το αγοράσω.

Επεξ/σία από Xristaras12

Πάντως όσοι το κράζετε χωρίς να το έχετε παίξει είναι κρίμα. Δεν λέω καλή η πλακα, αλλα πέραν των τεχνικών προβλημάτων (ειδικά στις κονσόλες) το παιχνίδι είναι μια χαρά. Εγώ που τα τελευταία λίγα χρονια δεν τρελαινόμουν με τα AC (αν και το Black flag ήταν μια ευχάριστη έκπληξη) πραγματικά δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο. Όσοι δεν έχετε πολύ δυνατά rigs περιμένετε να πάρει μερικά patch και δώστε του μια ευκαιρία γιατί από άποψη performance μπορεί να είναι βιασμένο(και αρκετά θα έλεγα οποτε λογικό και το κράξιμο), αλλα από άποψη content δεν είναι.

Μερικές εικόνες με διαφορετικού τύπου φωτισμό

4ad285d9_aTcA1g.pngeb04453e_M75V73.pngebf864ad_n0bLHE.png31c7c7b3_7dgSpC.png

• Like 3

ε καλά τι καινοτόμο έχει δηλαδή; λίγη παραπάνω ελευθερία στη κίνηση και  περισσότεροι εσωτερικοί χώροι είδα από το λίγο που άντεξα να παίξω..

Interiors, επιτέλους ξανά κτήρια που πρέπει να βρείς πως να τα ανεβείς και δεν είναι μια ευθεία, πολύ πιο καλά side quests σε σύγκριση με ΟΛΑ τα αλλα AC, co-op που ακόμα δεν έχω δοκιμάσει αλλα όταν το κάνω την άλλη βδομάδα θα ενημερώσω, ίσως η πιο ζωντανή πόλη σε video game, γρίφοι που είναι δύσκολοι και όχι απλά press x το win, διαφορετικό combat, stealth, customization, επίσης έχει πολλά interactive και randomized events όταν τρέχεις χωρίς να κανεις spam το fast travel και θα μπορούσα να συνεχίσω αλλα θα κάνω spoil για τα περισσότερα.

Μπορεί να μην είναι σημαντικά για εσένα αλλα σίγουρα είναι ένα διαφορετικό AC, άμα δεν σου άρεζε γενικά η σειρά μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να μην σου αρέσει το Unity, κατά βάθος είναι AC. Απο την αλλη η πλειοψηφία των gamers απλά θέλουν να είναι κακό για να κράξουν την Ubisoft, τα ίδια γινόταν και με το COD και την Activision ή το Battlefield 4 και την EA.

άμα δεν σου άρεζε γενικά η σειρά μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να μην σου αρέσει, κατά βάθος είναι AC.

είμαι μεγάλος fan της σειράς από το πρώτο, δεν ανακάλυψα τώρα τα ac τα χω λιώσει όλα 

σε σχέση με  όλα αυτά που λες ,για να τα πάρω ένα ένα, είδα κάποια βελτίωση στη μάχη που αν και δεν άλλαξε κάτι επί της ουσίας έγινε τουλάχιστον πιο δύσκολη 

γενικά όμως απέχει πολύ από καλές υλοποιήσεις όπως τα παιχνίδια της warner.. 

το stealth βελτιώθηκε αν και παραμένει κακό (τουλάχιστον πήραν κάποια στοιχεία από άλλα παιχνίδια μεταξύ των οποίων και το mordor που κατηγορούσαν ότι τους αντιγράφει) 

για τα υπόλοιπα που λες ίσως δε πρόλαβα να το παίξω και τόσο, θα τα ξαναπούμε όταν επανέλθω

σε γενικές γραμμές πάντως αν εξαιρέσεις τους εσωτερικούς χώρους δε βλέπω κάτι που να μου κινεί το ενδιαφέρον

δε πιστεύω ότι θα είναι εξίσου αίσχος με το 3 όπου ήθελα να κόψω φλέβα, αλλά τη 1-1.5 ώρα που έπαιξα δεν έπαθα και τη πλάκα μου (αν και πιο πολύ με εκνεύριζαν και ασχολούμουν με τα τεχνικά) 

γενικά όμως η σειρά έχει πάρει τη κατιούσα και δε τη βλέπω να ανακάμπτει εύκολα και αυτό το συνεχόμενο σερί τεχνικών θεμάτων που έχει που εδώ έφτασε ταβάνι δε βοηθάει 

spartan, οι φωτό είναι δικές σου ή από το νετ;Γιατί αν είναι δικές σου μιλάμε για γραφικάρες*!!!Και είναι κρίμα να το χαντακώνουν έτσι και να περνά απαρατήρητο.

*Δε θέλω να σε μειώσω, προς θεού, απλά επειδή τελευταία παρακολουθώ κάποια άτομα που έχουν αναγάγει σε επιστήμη το screenshoting από παιχνίδια, θεωρώ πως αν αυτές οι εικόνες προέρχονται χωρίς πολλά πολλά από ένα μέσο χρήστη, θα δούμε εκτυφλωτικής ποιότητας φωτό από το unity.

Μπα δεν νομίζω να παθει τίποτα. Ένα πιο προσεγμένο day one AC με αυτή τη μηχανή γραφικών και λυμένα τα performance issues και όλα θα είναι μια χαρά. Το unity άνετα θα έπαιρνε 9 και 8 στα 10 άμα δεν το τρέχανε για να βγει. Ότι game και να παίξεις που τρέχει στα < 30 fps σου αφήνει κακή εντύπωση. Τα glitches και bugs σίγουρα δεν βοηθάνε επίσης.

spartan, οι φωτό είναι δικές σου ή από το νετ;Γιατί αν είναι δικές σου μιλάμε για γραφικάρες*!!!Και είναι κρίμα να το χαντακώνουν έτσι και να περνά απαρατήρητο.

Ναι δικες μου είναι οι φωτό in-game χωρίς hud όπως το τρέχω κανονικά. Και μην φανταστείς, αν κρίνω από τις photo που έβγαλε η ίδια η Ubi για να προμοτάρει το game εγώ βγάζω καλύτερες lol

• Like 1

Το μόνο που λείπει από το παιχνίδι, είναι το tessellation, μόλις μπει κι αυτό θα τα σπάει παντού.

Απορώ πάντως πως κάθεστε βάζετε/βγάζετε ρυθμίσεις screenshots, ξανά με το patch, ξανά με drivers, lol. Και μερικοί βλέπω εδώ μέσα το γουστάρουν κιόλας...να ξέρετε είναι λίγο αρρώστια :P

Αυτό είναι το PC Gaming, όποιος δεν τα γουστάρει αυτά, παίρνει PS4/XOne.BTW, το FXAA σε screenshot μπορεί να 'ναι καλύτερο από το 4xMSAA στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά στην κίνηση μου φαίνεται είναι χειρότερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...