Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σπαρτιάτη, στις φώτο που πόσταρες με την σύγκριση μεταξύ FXAA και 4xMSAA, έχεις Ultra High τα άλλα settings ; Γιατί τις πόσταρα στο Guru3D και μου λέει ο άλλος ότι το LoD είναι τραγικό στις συγκεκριμένες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα στο 1.1 version.

Οκ, το τεσταρα να δω τι παίζει στο 1.2.

Φαίνεται, πως το LOD distance για καποια κτηρια ειναι 90~ μετρα

Στα 91 μετρα

86Y7m3.png

Στα 89

MaU0PN.png

Αυτο δεν αλάζει με κανένα setting. Σιγουρα ειναι κατι που εχουμε δει σε πολλα open world αλλα ενα setting δεν θα ηταν ασχημο για να το μεγαλώσουμε. Ευτυχώς δεν κάνει pop-up αλλα fade (σαν το Infamous Second Son) και δεν το καταλαβαίνεις εκτως άμα ψάχνεις να το δεις. Στα ultra high θα έπρεπε να είναι κάπου στα 200 μετρα.

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.

Οταν ανεβαινεις καποια κτιρια εχει κατι σαν slow down. Ειδικα οταν μπαινεις μεσα στον χωρο τους. Ειναι λιγο παραξενο αυτο, γιατι δεν μου κανει το παραμικρο εξω και μου το κανει μεσα. Τα cutscenes φαινεται να βελτιωθηκαν και δεν εχουμε αποτομα drops στην 1.2. Οσο αφορα το pop up κτλ, το εκαναν να μην κανει τοσο μπαμ οσο εκανε πριν. Απο εκει και περα τα shadows και παλι εμφανιζονται μετα και αν θες να το δεις, το βλεπεις.

Η αποδοση ομως σε γενικες γραμμες ειναι καλη, και φαινεται να εχουν καταλαβει τις μλκιες τους και δινουν updates μερα παρα μερα.

Δημοσ.

εμένα δε ξέρω τι με καταστρέφει... είμαι στα 35 fps την περισσότερη ώρα με environment high textures ultra (ευτυχώς η vram μου το επιτρέπει) και έχω ρίξει σκιές σε low και ΑΟ μαζί με bloom τα χω off

ο επεξεργαστής μου δε τελικιάζει  (μέχρι 70% πάει) , η ram φυσικά σχεδόν γεμίζει και με τα texures ultra γεμίζει και η vram, αλλά δεν είχε νόημα να τα είχα σε high γιατί και δεν άλλαζαν τα fps και είχα άλλα 500+ ΜΒ ελεύθερα

γενικά το παιχνίδι μου φαίνεται προβληματικό, ίσως φταίει ότι θέλουμε περισσότερη υποστήριξη προς/από AMD, τι να πω;

είτε πάντως το βάλεις low είτε very high οι διαφορές σε επιδόσεις είναι σχετικά μικρές (οπτικά υπάρχει διαφορά) 

επίσης και το vsync δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι ανοικτό ή όχι 

τέλοσπάντων είναι σχετικά playable, αν δω ότι μου αρέσει θα το συνεχίσω, ελπίζω με τα επερχόμενα patch να στρώσει 

Δημοσ.

εμένα δε ξέρω τι με καταστρέφει... είμαι στα 35 fps την περισσότερη ώρα με environment high textures ultra (ευτυχώς η vram μου το επιτρέπει) και έχω ρίξει σκιές σε low και ΑΟ μαζί με bloom τα χω off

ο επεξεργαστής μου δε τελικιάζει  (μέχρι 70% πάει) , η ram φυσικά σχεδόν γεμίζει και με τα texures ultra γεμίζει και η vram, αλλά δεν είχε νόημα να τα είχα σε high γιατί και δεν άλλαζαν τα fps και είχα άλλα 500+ ΜΒ ελεύθερα

γενικά το παιχνίδι μου φαίνεται προβληματικό, ίσως φταίει ότι θέλουμε περισσότερη υποστήριξη προς/από AMD, τι να πω;

είτε πάντως το βάλεις low είτε very high οι διαφορές σε επιδόσεις είναι σχετικά μικρές (οπτικά υπάρχει διαφορά) 

επίσης και το vsync δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι ανοικτό ή όχι 

τέλοσπάντων είναι σχετικά playable, αν δω ότι μου αρέσει θα το συνεχίσω, ελπίζω με τα επερχόμενα patch να στρώσει 

To vsync οντως δεν φαινεται να κανει το οτιδηποτε. Σε αυτο το game φαινεται να τα πηγαινει καλυτερα η πρασινη ομαδα. 

Εγω εχω μια ευλογη απορια καθε φορα που βλεπω προβληματα σε games στο pc. Και θα μπω στο τρυπακι να σκεφτω σαν μαι εταιρεια.

*Ειμαι η χ/ψ εταιρεια και θελω να βγαλω ενα game. Δεν θελω να ασχοληθω και πολυ με την εκδοση του pc γιατι την πειρατευουν ή στην τελικη δεν θα πουλησει τοσο καλα οσο στις κονσολες. (λεμε τωρα)

Δεν θελω να εχει τοση χαοτικη διαφορα ωστε να την δει καποιος με κονσολα και να νιωσει ασχημα που η δικη του εκδοση μοιαζει με πινακα του Μιρό. (μεχρι εδω οκ)

Αποφασιζω να το βγαλω σε port στο pc. Εκει δεν θα παρω ως βαση τα πιο διαδομενα κομματια υπολογιστη που υπαρχουν?

Ξερουν τι παιζει στην αγορα, τι εχουμε οι περισσοτεροι απο εμας στα σπλαχνα του Η/Υ μας. 

Πχ το 2012/2013 ολα τα bench που εκαναν τα πιο γνωστα σαιτ(linustechtips) ηταν με τους 3770K/4770K. και τις 680/780/780ti/ titan κτλ.

Τωρα δεν εχουνε ξεφυγει τοσο τα cpu και ημαστε στην 9x σειρα της nvidia. Θελεις να πουλησεις καμια καρτουλα της nvidia ? -Kαντο να τρεχει απροβληματιστα εκει. 

Ακομα και αυτοι που εχουν titan black εχουν περιπου τα ιδια frames με εμας με τις 970/980. 

Δεν υπαρχει ομαδα εκει να το δοκιμαζει το ρημαδι τους πριν το lauch day?(φυσικα και υπαρχει)

Το αφηνει ετσι να βγει στην αγορα επειδη μονο και μονο πιεζονται?

Αλλιως δεν εξηγειται ολο αυτο που γινεται.

Φαινεται να εχουν καταλαβει οτι εχουν γινει στοχος και τωρα βγαζουν update μερα παρα μερα. Το unity τουλαχιστον παρολο τα bugs/glitches παει καλα.

Δημοσ.

το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως ούτε στις κονσόλες τρέχει καλά (σε αντίθεση με το watch dogs όπου εκεί μπορείς να πεις ότι κατούρησαν στη μάπα τα pc αλλά στις κονσόλες πήγαινε καλά από την αρχή) 

αυτό γενικά έγινε πολύ πρόχειρα και τώρα αφού πήραν τα λεφτά του κόσμου τρέχουν να το μαζέψουν

δε ξέρω πώς το βλέπετε οι περισσότεροι, πάντως εμένα με ενοχλεί μια εταιρεία να φτιάχνει ένα παιχνίδι που για να είναι ανεκτό (δε λέω να τρέχει νεράκι, αυτό είναι εκτός κουβέντας) πρέπει να έχεις τελευταίας φουρνιάς και όχι φθηνή gpu

φυσικά και δεν είχα την απαίτηση να το max-αρω , αλλά ρε γαμώτο και σε low να το βάλω πάλι σέρνεται, δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά

και φυσικά δεν ανέχομαι να πάω να πάρω μια κάρτα 40-50% (μόνο, που το θεωρώ λίγο) πιο δυνατή για ένα αντικειμενικά προβληματικό τίτλο, γιατί και πάλι δε θα τρέχει ανάλογα με τα λεφτά που με καλεί η ubisoft να ξοδέψω 

• Like 2
Δημοσ.

Πιστευω οτι ειναι τακτικη τους αυτη να βγαζουν τα παιχνιδια νωριτερα χωρις να εχει ολοκληροθει το καταληλο testing, και μετα να βγαζουν μπαλοματα (patches) βαση του feedback που παιρνουν απο τους πελατες (aka testers). Αυτος ειναι ο οικονομικοτερος, γρηγοροτερος και ευκολοτερος (για την εταιρεια) τροπος testing.

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην γνωριζαν οτι το προιον τους εχει ολα αυτα τα προβληματα (bugs/glicthes/optimazation) σε ολες τις πλατφορμες που το κυκλοφορησαν.
Γι αυτο και βγαζουν τοσο γρηγορα τα patches.

Δημοσ.

ναι αλλά κάτι τέτοιο τους καταστρέφει ανεπανόρθωτα την εικόνα και δε ξέρω τι damage control νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν

επίσης η μπάλα παίρνει και άλλες ομάδες μέσα στην ubisoft που μπορεί όντως να κάνουν καλή δουλειά

πχ το fc4 μάλλον φαίνεται να είναι προσεγμένος τίτλος και bug free και όχι βαρύς χωρίς λόγο

ο χαμός όμως που έχει γίνει με το unity θα επηρεάσει και τις πωλήσεις του συγκεκριμένου και όχι άδικα

edit

λοιπόν μετά από μια ώρα+ παιχνιδιού κατέληξα

unistall παίξιμο και τερματισμός του fc 4 και όταν και αν το παιχνίδι στρώσει με οδηγούς και patches επανερχόμαστε αν δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε.. 

συμβουλεύω όσους έχουν tahiti και κάτω να κάνουν το ίδιο (ή μάλλον να μην το εγκαταστήσουν καν), δεν έχει νόημα το βάσανο 

μετά από τόσα χρόνια και ενώ έχω παρακολουθήσει τη σειρά από την αρχή αρχή ίσως ήρθε η ώρα να πάρω διαζύγιο με το ac και φυσικά δε το συζητώ σε καμιά περίπτωση να ξαναπληρώσω παιχνίδι με αυτό το όνομα.. κρίμα 

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ πάντως πως κάθεστε βάζετε/βγάζετε ρυθμίσεις screenshots, ξανά με το patch, ξανά με drivers, lol. Και μερικοί βλέπω εδώ μέσα το γουστάρουν κιόλας...να ξέρετε είναι λίγο αρρώστια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...