Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Άρα έχουμε όλοι Low HW σύμφωνα με την nUbisoft αφού όλοι έχουμε fps drops στα cutscenes.. 1
Cowboy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Πως αλλιως να δικαιολογησουν 10fps σε cutscenes...
aekoupoli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 θα περιμενεις να βγει απο τον ιδιο.το radeon pro δουλευει σε nvidia?δεν το εχω βαλει ποτε
Cowboy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μετα απο μιση ωρα gameplay μπορω να πω οτι με το σημερινο 792mb patch ειναι Playable το παιχνιδι.Για οποιον δεν βιαζεται παντως, μια βδομαδα υπομονη (να τελειωσει η "Beta"!) πριν παρει το παιχνιδι σε καλο θα του βγει. Με τους ρυθμους που δουλευουν πανω στο game αυτο (σε αντιθεση με π.χ. το Watch Dogs) πιστευω δεν θα αργισουν να το τελειοποιησουν. το radeon pro δουλευει σε nvidia?δεν το εχω βαλει ποτε Ναι δουλευει κανονικα. Να φανταστω το θελεις για το triple buffering? Εγω με το Adaptive Vsync ειμαι ικανοποιημενος σε ολα τα παιχνιδια.
aekoupoli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 για το SMAA που λενε στα προηγουμενα ποστ.το triple buffering φτιαχνεται αν βαλει borderless το screen mode
Cowboy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Επισης μπορεις να τρεξεις και FXAA ingame + SMAA radeonpro μαζι. Μερικες φορες μου αρεσει η ελαφρια θολουρα του FXAA. Περισσοτερο απ' ολα μου αρεσει το ΤΧΑΑ, το οποιο ομως ειναι βαρυ σε σχεση με τα αλλα δυο.
Spartan117 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Παίδες το πόσταρα πριν, το FXAA δεν έχει θολούρα στο Unity. Ισα ισα έχει πιο καθαρή εικόνα από το MSAA. FXAA 4xMSAA 1
aekoupoli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 αυτα εχω επιλεξει νομιζω ειναι σωστα sto sweet fx εκανα import το τχτ του K-putt δεν το εβαλα στον φακελο του assasin οπως εκανα σε αλλα παιχνιδια που ηταν πολλα αρχεια μαζι. τωρα απλα ξεκιναω το παιχνιδι και ειναι ολα ετοιμα?
Spartan117 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 A καλά μόλις άρχισα να κάνω renovation το cafe Έχει ΠΟΛΥ ζουμί το παιχνίδι. Γρίφοι, side quests τα οποια έχουν context, collectibles. Δεν ειναι απλά μεγάλο αλλα και γεμάτο. Σχετικά με τα assassination επιτέλους γυρίσανε στον τύπο assassination του πρώτου AC: Αυτός είναι ο στόχος σου -> Σκότωσε τον. Και έχει αρκετούς τρόπους να το κανεις Σαν κάποιος που γενικά του αρέσουν τα AC (αν και λιγότερο μετά το Brotherhood) είμαι άκρως ευχαριστημένος με το Unity μέχρι στιγμής. 2
Donacgreece Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Πάντως το παιχνίδι πάρα τα προβλήματα του. Είμαι στην 1.1 το ευχαριστιςμαι. Είναι αρκετά καλό σαν game. Και αφού βελτιωθεί λίγο η απόδοση του θα είναι πολύ καλός τίτλος.
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 έτσι γιατί περίεργα την είδα YOLO patch 2 3
Spartan117 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Για το 1.2 http://forums.ubi.com/showthread.php/950221-PC-ONLY-Notes-For-Patch-2-11-14-14 Note that even with this patch, players may still experience Most framerate issues that have been reported since the release of the game Performance issues
shadowlike Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Με άλλα λόγια υπάρχει βελτίωση έτσι; ναι προς τα κατω
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Απλά τέλειο GI. Το ''κατούρησε'' απλά το Ryse..WOW.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα