Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο μιση ωρα gameplay μπορω να πω οτι με το σημερινο 792mb patch ειναι Playable το παιχνιδι.
Για οποιον δεν βιαζεται παντως, μια βδομαδα υπομονη
(να τελειωσει η "Beta"!) πριν παρει το παιχνιδι σε καλο θα του βγει. Με τους ρυθμους που δουλευουν πανω στο game αυτο (σε αντιθεση με π.χ. το Watch Dogs) πιστευω δεν θα αργισουν να το τελειοποιησουν.

το radeon pro δουλευει σε nvidia?δεν το εχω βαλει ποτε

Ναι δουλευει κανονικα.

Να φανταστω το θελεις για το triple buffering? Εγω με το Adaptive Vsync ειμαι ικανοποιημενος σε ολα τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Επισης μπορεις να τρεξεις και FXAA ingame + SMAA radeonpro μαζι. Μερικες φορες μου αρεσει η ελαφρια θολουρα του FXAA. Περισσοτερο απ' ολα μου αρεσει το ΤΧΑΑ, το οποιο ομως ειναι βαρυ σε σχεση με τα αλλα δυο.

Δημοσ.

αυτα εχω επιλεξει νομιζω ειναι σωστα

2hq8gli.png

rr4807.png

f2tpbp.png

sto sweet fx εκανα import το τχτ του K-putt δεν το εβαλα στον φακελο του assasin οπως εκανα σε αλλα παιχνιδια που ηταν πολλα αρχεια μαζι.

τωρα απλα ξεκιναω το παιχνιδι και ειναι ολα ετοιμα?

Δημοσ.

A καλά

μόλις άρχισα να κάνω renovation το cafe

Έχει ΠΟΛΥ ζουμί το παιχνίδι. Γρίφοι, side quests τα οποια έχουν context, collectibles. Δεν ειναι απλά μεγάλο αλλα και γεμάτο. Σχετικά με τα assassination

επιτέλους γυρίσανε στον τύπο assassination του πρώτου AC: Αυτός είναι ο στόχος σου -> Σκότωσε τον. Και έχει αρκετούς τρόπους να το κανεις :-D 

Σαν κάποιος που γενικά του αρέσουν τα AC (αν και λιγότερο μετά το Brotherhood) είμαι άκρως ευχαριστημένος με το Unity μέχρι στιγμής.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως το παιχνίδι πάρα τα προβλήματα του. Είμαι στην 1.1 το ευχαριστιςμαι. Είναι αρκετά καλό σαν game. Και αφού βελτιωθεί λίγο η απόδοση του θα είναι πολύ καλός τίτλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...