Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μπα, το shadowplay δεν τρώει σχεδόν καθόλου performance.
Spartan117 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μπα, το shadowplay δεν τρώει σχεδόν καθόλου performance. Το CPU είχε φρικάρει πάντως, ενώ στο παιχνίδι δεν κολλούσε το βίντεο κολλούσε μετά τα 6 λεπτά άμα δεις. Αυτό δεν το έβλεπα ingame.
Alex21121988 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το CPU είχε φρικάρει πάντως, ενώ στο παιχνίδι δεν κολλούσε το βίντεο κολλούσε μετά τα 6 λεπτά άμα δεις. Αυτό δεν το έβλεπα ingame. Γενικα με αυτο το game δεν ειναι να τρεχει το οτιδηποτε πισω. Το τρεχω με το razer booster που τα κλεινει ολα και τρεχει καλυτερα. To 1.2 μονο διορθωνει τα bugs/glitches? Θα εχει tesselation ή οχι ακομα? Αν οχι πιστευω στο επομενο θα το βαλουν και θα δωσουν και ενα perfomance boost. Περιμενω και απο nvidia πραγματα.
Spartan117 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Tessellation δεν έχει, από ότι βλέπω έχει επίσης καλύτερο performance.
Alex21121988 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Tessellation δεν έχει, από ότι βλέπω έχει επίσης καλύτερο performance. Aν μπορεις δες αν εφτιαξαν το θεμα με το lod και τα pop up textures και shadows που ειχε το game πριν την 1.2
Spartan117 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Pop-in ακόμα υπάρχει αν και φαίνεται αρκετά λιγότερο, μπορεί να φταίει και η περιοχή που παίζω, πρέπει να παίξω λίγο παραπάνω για να είμαι σίγουρος. Επίσης βάλανε αυτά στα setting. Απο PCSS τώρα είναι "soft shadows"
Alex21121988 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 A μαλιστα. Οταν προσθεσουν tesselation θα το πιασω στα χερακια μου. http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/assassins-creed-unity/assassins-creed-unity-nvidia-advanced-tessellation-comparison-1.html Μεχρι τοτε ας διορθωσουν οτι μπορουν.
Spartan117 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Πάντως όσοι μπορείτε απλά πάντε στα HUD options και βάλτε το στο light, είναι απλά άλλο παιχνίδι. 1
RPDrummer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ακολουθεί ΣΠΌΙΛΕΡ για το τέλος!! Γιατί όλα τα AC να έχουνε το ίδιο τέλος και να σου γ@μ@ει τη ψυχολογία ;
Alex21121988 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Για τις δοκιμες που κανω, και για να το επιβεβαιωσω και εγω με την σειρα μου μετα τον Spartan, το update (1.2) δινει ενα boost στην αποδοση.
RPDrummer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά ο ήχος γενικά δε σας φαίνεται fail ; Οι μπότες ακούγονται λες και πατάει σε κούφια πλακάκια..
Prospector8 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 σημερα το εβαλα κ εγω κ μπορω να πω οτι τρεχει αρκετα καλα,ολα ultra με fxaa εχω περιπου average 45fps.στα cutscenes πεφτει μερικες φορες στα 22-30 fps.οσο αφορα τα bugs με τα τρελα προσωπα κ γενικα δεν ειδα κατι τετοιο.εχω τους 14.11.1 beta drivers!! edit:μολις εβαλα κ το config του k-putt για sweetfx κ τα γραφικα γινονται ακομα καλυτερα!! http://sfx.thelazy.net/games/preset/2497/ Το ειχα δει και το ειχα αγνωησει... Ασχολήθηκα σημερα... Εκτος οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλεπω σωστα τα χρώματα,μεσω του radeon pro ενεργοποιησα SMAA στο High! Τι να σας λεω τωρα θα φανω υπερβολικος Another μνμα για τα γραφικα θα μου πειτε Ηθελα να ανεβασω εμα βιντεακι μεσω του shadowplay, αλλα παιζει θεμα οταν ειναι ενργοποιημενο το radeon pro, για να σας εδειχνα πως ειναι. Παντως τι σκατα οταν ειμαι στην πολη κοβω βόλτες πανω κατω μεσα στον κόσμο κτλπα, δεν πεφτουν αποτομα τα fps παει κομπλε, 1440p+max out+SMAA High ενα 3λεπτο bench με την καρτα 1550/8000,ειχα minimum 41, Average 52, max 59 :/
Cowboy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Με το 792mb patch που βγηκε πριν λιγη ωρα το παιχνιδι τρεχει μια χαρα σε εμενα, με 344.65 drivers. Το μεγαλυτερο προβλημα μου ηταν στα cutscenes, οπου ειχα υπερβολικα χαμηλα fps και drops, το οποιο φτιαχτηκε.Changelog:-Fixed crash when accepting invitation in specific cases -Added NVIDIA technologies descriptions in advanced graphics page -Improved performance in cinematic on low HW configurations -Fixed various Graphic issues -Fixed various Input issues -Fixed various Multi-GPU issues -Fixed various UI issues -Fixed various Uplay Invitations issues Το παιχνιδι εχει αρκετα bugs/glitches και περα απο το optimization/performance κομματι. Το θετικο που βλεπω ειναι οτι βγαζουν patchs σχετικα γρηγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα