Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια η αληθεια ειναι οτι εαν θεωρητικα εγω δεν ειχα internet να ακουσω προβληματα και επαιζα το παιχνιδι, δεν θα ειχα να γραψω πολλα πραγματα για να κραξω, οπως ειπα περα απο το αθλιο LoD σε μερικα σημεια μαζι με το relatively short draw distance (μικροαστοχιες στα shadows σε τετοιο scale που εχει το παιχνιδι ωντας open world ειναι πλημμεληματα). H αποδοση θα φτιαξει με τον καιρο αλλα εαν συνυπολογισεις οτι θα προστεθει το tessellation τοτε μια ή αλλη θα μεινει εαν ειναι ενεργοποιημενο.

Το day 1 patch και οι νεοι drivers πρεπει να βοηθησαν παρα πολυ ειδικα προς την nvidia μερια.. Τωρα αν καποιος περιμενε με μια mainstream gpu 60αρια σε νεο παιχνιδι του 2014, τοτε μαλλον ειχε απιστευτες απαιτησεις. Ναι σηκωνει πολυ δουλεια το ειπαμε ειναι εμφανεσταστα ανετοιμο προιον, αλλα εμενα προσωπικα σαν artwork μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο AC..

Now to play, για να γραψουμε και κατι για το παιχνιδι ε;

υ.γ : Eπιτελους το παρκουρ και το συστημα μαχης ανεβηκαν και ενα επιπεδο..

• Like 3
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στις nvidia δεν εχει τοσο κακη αποδοση. Εχουμε πει, εχει glitches/bugs και στα cutscenes και στους κλειστους χωρους στο game πεφτει το framerate. Οσοι ημαστε με την 9x σειρα, εχετε καποιο αλλο σοβαρο θεμα; Εγω δεν εχω κατι αλλο, περα απο αυτα που εχω αναφερει και θα διορθωθουν λογικα στις επομενες μερες απο την ubi.

Δημοσ.

https://i.imgur.com/bTGthi0.png

Μετα ΚΑΙ απο αυτο....... Αντι τα ζωα να φταξουν πρωτα  το παιχνιδι φτιαχνουν το περιεχομενο που θελουν να αγορασουμε περιερχομενο που θα επρεπε να υπαρχει ηδη μεσα στο παιχνιδι!!  ''Beer with us while we go this!'' Γι αυτο βγηκε ετσι το παιχνδιι γιατι απο τις πολλες μπυρες που πινετε μεθυσατε και δεν μπορουσατε να δουλεψετε!!

Δημοσ.

Παιδια η αληθεια ειναι οτι εαν θεωρητικα εγω δεν ειχα internet να ακουσω προβληματα και επαιζα το παιχνιδι, δεν θα ειχα να γραψω πολλα πραγματα για να κραξω

+1 Το παιχνίδι μου αρέσει παρα πολύ μέχρι στιγμής. Έχω φτάσει μέχρι

το assassination στην notre dame

Και το παρίσι είναι γεμάτο πράματα να κανεις, τα sidequest δε πολλά κλικ πιο πάνω από προηγούμενα AC, με βλέπω να ξοδεύω αρκετό χρόνο στο Unity.

Δημοσ.

Τωρα αν καποιος περιμενε με μια mainstream gpu 60αρια σε νεο παιχνιδι του 2014, τοτε μαλλον ειχε απιστευτες απαιτησεις.  

δηλαδή ένα παιχνίδι όπως το ac που το έχει παίξει τόσος και τόσος κόσμος ξαφνικά απευθύνεται στο 1% των χρηστών και στις ελάχιστές "next gen" κονσόλες που έχουν πουληθεί όπου και πάλι τρέχει χάλια;

μάλλον για αυτό έκανε βουτιά η μετοχή τους τότε :lol:

απλά είναι άμπαλοι μην πας να τους δικαιολογησεις 

• Like 1
Δημοσ.

σημερα το εβαλα κ εγω κ μπορω να πω οτι τρεχει αρκετα καλα,ολα ultra με fxaa εχω περιπου average 45fps.στα cutscenes πεφτει μερικες φορες στα 22-30 fps.οσο αφορα τα bugs με τα τρελα προσωπα κ γενικα δεν ειδα κατι τετοιο.εχω τους 14.11.1 beta drivers!!

edit:μολις εβαλα κ το config του k-putt για sweetfx κ τα γραφικα γινονται ακομα καλυτερα!!

http://sfx.thelazy.net/games/preset/2497/

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή ένα παιχνίδι όπως το ac που το έχει παίξει τόσος και τόσος κόσμος ξαφνικά απευθύνεται στο 1% των χρηστών και στις ελάχιστές "next gen" κονσόλες που έχουν πουληθεί όπου και πάλι τρέχει χάλια;

μάλλον για αυτό έκανε βουτιά η μετοχή τους τότε :lol:

απλά είναι άμπαλοι μην πας να τους δικαιολογησεις 

Γιατι πας στο αλλο ακρο ρε συ; :P

Δεν τρεχει καλα μονο στις νεες gpu, απο μια ματια που εριξα τρεχει πανω κατω οπως τρεχει ενα απαιτητικο παιχνιδι οταν πρωτοβγαινει.. Μιλαμε για ενα open world παιχνιδι με ενα καρο interactive NPCs και πολλα calculations per second για πολλους και διαφορους λογους..

Η μετοχη βουταει για πολλους λογους, τζογος και expectations ειναι, απο αλλου την περιμεναν (καθυστερηση στο παιχνιδι) αλλου τους εκατσε (χαλια δουλεια στις κονσολες,γιατι αμα ηταν τα PC σιγα μην ασχολιοταν κανεις, συνηθισμενες καταστασεις).

Να δικαιολογησω τι; Προσωπικα μιλησα για το προιον που βλεπω στην οθονη μου την μερα της κυκλοφοριας του, γιατι για αυτο μπορω να μιλησω.

Ναι σηκωνει βελτιωση στην αποδοση και σε πολλα σημεια ειναι αδικαιολογητα χαμηλη απο οτι ακουω, αλλα τα ιδια και χειροτερα εχω δει σε ενα σωρο παιχνιδια πριν, τι αλλαξε τωρα;

• Like 1
Δημοσ.

Θα ανεβάσω 60 fps βίντεο στο youtube σήμερα για να δείτε πως τρέχει στο σύστημα που έχω. Η 970 ήταν stock και όχι overclocked όταν το έτρεχα.

Δημοσ.

http://www.gamespot.com/articles/in-wake-of-assassin-s-creed-unity-issues-ubisoft-c/1100-6423577/

Φταινει αυτοι που παραγγελνουν παιχνιδια και δεν περιμενουν πρωτα να βγουν να δουν κριτικες και μετα να τα αγορασουν αν θελουν. Εγω ποτε δεν εχω παραγγειλει  παιχνιδι και ουτε προκειται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

792mb patch για το unity, τώρα το κατεβάζω.

fkP5eeg.png

Can confirm, ειναι το 1.2

RhSJgs4.jpg

Και το βίντεο που έλεγα, failαρε το shadowplay μετά τα 6 λεπτά και έτρωγε τρελα κολλήματα αλλα μάλλον είναι γιατί πρέπει να πάρω καλύτερο επεξεργαστή για να παίζω και να κάνω record ταυτόχρονα :P

Το game ολως περιέργως δεν κολλούσε καθόλου όταν έπαιζα, μονο το βίντεο στα 6+ λεπτα.

Επεξ/σία από Spartan117

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...