Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστοτατος. Να προσθεσω, αν δεν εχει αναφερθει ηδη οτι βοηθαει αν εχετε ssd να το βαλετε εκει. Το δοκιμασα και ειδα επισης διαφορες, περα απο τα loading times. Το εβαλα και στους 2 hdd για δοκιμη και πραγματικα τους εβλεπα να βασανιζονται και σε πολλα σημεια πρεπει να μου δημιουργησαν προβλημα και μεσα στο παιχνιδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε καλά 1 μήνα να το αφήσουν να τρέχει έτσι το παιχνίδι ξέρεις πόσοι θα πάνε να αγοράσουν νέες κάρτες γραφικών νομίζοντας ότι φταίει η κάρτα τους;

καλά δε νομιζω να υπάρξει κυμα αναβαθμισεων για χάρη του Unity, ελάχιστοι και αν. Ποιος χέστηκε δηλαδή για το Unity.

να ήταν Half Life 3 να πω οκ.

Tέλος πάντων το τερμάτησε κανεις; λέει σαν παιχνίδι ή μια απο τα ίδια;

Σωστοτατος. Να προσθεσω, αν δεν εχει αναφερθει ηδη οτι βοηθαει αν εχετε ssd να το βαλετε εκει. Το δοκιμασα και ειδα επισης διαφορες, περα απο τα loading times. Το εβαλα και στους 2 hdd για δοκιμη και πραγματικα τους εβλεπα να βασανιζονται και σε πολλα σημεια πρεπει να μου δημιουργησαν προβλημα και μεσα στο παιχνιδι.

καλά ο ssd για τα παιχνίδια θα έπρεπε να είναι κάτι το αυτονόητο (δε γίνεται να έχεις κατά τα άλλα τέρας pc και να βασανίζεσαι με το μηχανικό και δώστου χρακα-χρούκα η μπακατέλα) , αλλά πολλοί δεν ακούν και νομίζουν ότι ο ssd είναι μόνο για τα παράθυρα 

καλά ο ssd για τα παιχνίδια θα έπρεπε να είναι κάτι το αυτονόητο (δε γίνεται να έχεις κατά τα άλλα τέρας pc και να βασανίζεσαι με το μηχανικό και δώστου χρακα-χρούκα η μπακατέλα) , αλλά πολλοί δεν ακούν και νομίζουν ότι ο ssd είναι μόνο για τα παράθυρα 

ενταξει μαν οταν οι τιμές των ssd πεσουνε ώστε ένας ssd 750gb ξερώ γω να κανει οσο ένας αντιστοιχος HDD τοτε θα βάζουμε ολα τα παιχνίδια εκει. Εγώ ένα samsung 128 gb έχω και του έχω βάλει τα windows και επισης βάζω κάποια επιλεγμένα games πχ Arma III. Επιπλέον παιχνίδια σαν το Witcher 3 ή Metal Gear Solid V (που εννοειται πως θα τα αγοράσω) θα τα παιξω στον ssd, το Unity όχι σιγά μη βάζω σε αυτον μισοτελειωμένα παιχνίδια απο την "notable evil" Ubicrap :-D

• Like 1

......δηλαδή για να συνοψίσουμε......αν καναμε μια  συγκριση μεταξυ assassin's creed unity  και assassin's creed black flag σε ολους τους τομείς (gameplay,γραφικα,storyline...κ.ο.κ) που θα υπερτερούσε το Unity σε σχεση με τον προκατοχο του??

ενταξει μαν οταν οι τιμές των ssd πεσουνε ώστε ένας ssd 750gb ξερώ γω να κανει οσο ένας αντιστοιχος HDD τοτε θα βάζουμε ολα τα παιχνίδια εκει. Εγώ ένα samsung 128 gb έχω και του έχω βάλει τα windows και επισης βάζω κάποια επιλεγμένα games πχ Arma III. Επιπλέον παιχνίδια σαν το Witcher 3 ή Metal Gear Solid V (που εννοειται πως θα τα αγοράσω) θα τα παιξω στον ssd, το Unity όχι σιγά μη βάζω σε αυτον μισοτελειωμένα παιχνίδια απο την "notable evil" Ubicrap :-D

η τιμή είναι ένα αγκάθι, αλλά εντάξει έχουν πέσει αρκετά μην παραπονιόμαστε, οι τιμές των ssd για αυτό που αγοράζεις είναι από τις πιο τίμιες στο χώρο των pc 

και δε μπορείς να απαιτείς να κάνουν τα ίδια ένας hdd και ένας ssd είναι παράλογο

κι εγώ με 128αρη είμαι και ζορίζομαι πολύ συχνά με τα μεγέθη που έχουν πάει πλέον τα παιχνίδια, αλλά το προσπαθώ 

ψήνομαι να τσιμπήσω και έναν όχι πολύ ακριβό 256 επιπλέον πάντως μόνο και μόνο για να του εγκαθιστώ games 

• Like 1

Σε πολλα games λογω του οτι εχω εναν 120αρι ssd και τα μεγεθη των παιχνιδιων τα βλεπετε ποσο ειναι το καθενα απο αυτα, δεν μπορω να τα βαζω τα περισσοτερα εκει. Αναγκαζομαι τα μοιραζω στους αλλους δυο δισκους μου. Τωρα εβαλα ας πουμε το ac, παει ο ssd. Και δεν συμβαινει σε ολα τα games αυτο. Εχω πχ 15 games επιλεγω και βαζω 2 games στον ssd, τα υπολοιπα μοιραζονται στους υπολοιπους hdd. Και δεν εχουν προβλημα σε ολα τα games οι hdd, αλλα στο ac συγκεκριμενα, και στο black flag και σε αυτο, ο ssd ηταν/ειναι must.

Αυτό δε μου ακούγεται πολύ καλό..

Δυστυχώς έτσι είναι. 3-5-4-1-2 imho.

Εγώ πάντως qsis ξεκίνησα τις προσευχές και θα πάω να ανάψω και κάνα κεράκι σήμερα για το FC4 :D

p.s. για να μην παρεξηγηθώ ξαναλέω ότι δεν μου αρέσει το french/american revolution και δεν κοιτάω graphs.

• Like 1

τρομερο θάψιμο στο steam πάνω απο το 50% των user reviews ειναι αρνητικά :-D

ολοι μιλάνε για glitches, σκατά optimization, σκατά frame rate στα cut scenes, γενικά ένα μαυρο χαλι.

άδικα το κατέβασα μου φαινεται ενώ παιζω Wasteland 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...