Oroku Saki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μεχρι και το BBC λεεει για τους ξεφτιλες http://steamcommunity.com/app/289650/discussions/0/624074858808603404/ 12% κατω οι μετοχες τους αυριο προβλεπω να πεφτουν 20% κατω ισως και παραπανω!!!
pirate79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 να πω και εγω τον καημο μου μιας και περιμενα πως και πως το νεο creed μιας και ειχα καιρο να παιξω ενα και μου αρεσε και το setting.το setup ειναι r9 270x-fx 6300 και 8gb ram και ενταξει σερνετε..τα βαζω ολα low τερμα κατω και την αναλυση στα 720p και παλι παλευω μεταξυ 15-22-30 με το ζορι(σε καποια φαση που εβλεπε ενα οραμα ο χαρακτηρας σε κλειστο χωρο ειδα και 60!!!αλλα ηταν μεχρι να ξυπνησει) frames με τρελα κοληματα και εχω ξενερωσει.επαιξα 3 αποστολες και ο πονοκεφαλος με εστειλε προωρα για ξεκουραση!κριμα, Εκανα κι εγω την κινηση να το παιξω..και με αυτα που διαβαζω ανακουφιστηκα
aekoupoli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει κανει καμμια δηλωση η ubisoft για αυτα που λεγονται για το παιχνιδι?
pirate79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) γιατι πιστευες οτι εχεις θεμα hardware? Ναι λογω καρτουλας..αλλα εχω την απαιτηση σε χαμηλα γραφικα και αναλυσεις να παιζει αξιοπρεπεστατα,το συγκεκριμενο παιχνιδι μας απογοητευσε.. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2014 από pirate79 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το patch 1.2 δεν το 'χει κανείς ακόμα πάντως, ΟΛΟΙ είναι με 1.1
zvarthangalos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Γιατί βγήκε patch 1.2; Πάντως αν μπήκατε στο επίσημο forum της Ubi η λέξη που έχει την τιμητική της είναι το Fuck!
t3llis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ακομη και σε χαμηλα γραφικα και χαμηλη αναλυση 20--25 fps
SlackulatoR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ε καλά 1 μήνα να το αφήσουν να τρέχει έτσι το παιχνίδι ξέρεις πόσοι θα πάνε να αγοράσουν νέες κάρτες γραφικών νομίζοντας ότι φταίει η κάρτα τους; Όχι που χρειάστηκε η Ubisoft να κάνει συνεργασία με την Nvidia για να προσθέσει τα τρελά features (sun rays/shadows κτλ) στα παιχνίδια της... Αν βλέπαμε τι συμφωνίες παίζουν από πίσω θα είχαμε φρίξει. 1
Oroku Saki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 λετε μια 780/970 να μπορουσε να το τρεχει ολα φουλ 60 fps εστω 1080p εαν ηταν σωστα optimized? Ολη η gaming κοινοτητα ασχολειται με την ubi Αν ειναι δυνατον μεχρι και το bbc λεμε!! Ειναι το χειροτερο παιχνιδι απο ολα οσα εχει βγαλει μεχρι τωρα ! Και αυτη τη φορα ευτυχως δεν ειναι μονο το pc που εχει προβληματα αλλα και οι εχθροι μας οι κονσολαδες.
dimitris21gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ακόμα και μέσα στο menu έχω τρελό lag στην κίνηση του ποντικιού. Τα ίδια και άμα βάλω τα settings στο low, άμα ρίξω ανάλυση κάτι πάει να γίνει αλλά και πάλι υπάρχει το πρόβλημα. Τι στο καλό;
dimitris21gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Κλείσε το V-sync. Δεν έκανε τίποτα ούτε αυτό. Έβαλα και τους νέους drivers!
zvarthangalos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αν βλέπαμε τι συμφωνίες παίζουν από πίσω θα είχαμε φρίξει. O SlackulatoR είπε μια σοφή κουβέντα .
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μολις επαιξα και εγω λιγο. Ολα στα ultra settings 2560x1440 με FSAA (θολωνει οπως περιμενα αλλα αρκετα λιγοτερο απο αλλα παιχνιδια) ειμαι στα 58/68/90+ σε σημεια με αρκετους NPCs. Δεν εχω κανενα θεμα στην αναλυση αυτη δεν παρατηρησα κανενα προβλημα ειναι απολυτως playable. Με 4xMSAA που εχει το καλυτερο IQ στα ματια μου σε αυτη την αναλυση, γινεται unplayable λογω αρκετων drops παροτι κραταει τα avg κοντα στα 50. Με 2xDSR δεν μου αρεσε καθολου στο συγκεκριμενο παιχνιδι, και τελος σε 4k που δοκιμασα για να γελασω εχω 16/30/44 με τις ιδιες ρυθμισεις οπως παιζω.. Αντε γεια ομως χαζεψα στην TV με την διαυγεια των υφων, και βοηθαει απιστευτα η πραγματικη αναλυση στο συγκεκριμενο παιχνιδι.... Βασικα χειροτερα λαγκαρε με 4xMSAA σε 2560x1440 λογω του αποτομου drop, παρα με 4k.. lol Τωρα απο τεχνικης πλευρας.. Οκ υπαρχουν σημεια που εχει γινει φοβερη δουλεια και σημεια που η προχειροτητα δεν εχει προηγουμενο. Καποιες υφες ακομη και στο ιδιο μοντελο, αλλου εχουν αξιοθαυμαστη λεπτομερεια και αλλου ειναι μια θολη αηδια. Τα μαλλια ειναι μια αηδια μου θυμισε monkey island παρα παιχνιδι του 2014.. Τα distant LoD textures ειναι επισης κατωτερα του αναμενομενου, και πολλες φορες οι NPCs δεν κανουν καν cast shadows.. Ας εβαζαν λιγοτερους και ας εκαναν σωστη δουλεια. Ειναι φανερο παντως απο αυτα που διαβασα με τα τοσα προβληματα στην αρχη, οτι το παιχνιδι επρεπε να βγει παση θυσια σε μια προκαθορισμενη ημερομηνια. Ανετοιμο πεντακαθαρα. Δηλαδη ποιος βγαζει patch για tessellation μετα την κυκλοφορια, το 2014; Παντως για να λεω την αληθεια προς το παρων bug δεν συναντησα χτυπητο περα απο τις φωτοσκιασεις που εχουν μικροθεματακια,παροτι PC soft shadows... Τα αλλα καθως προχωραω μπορει αργοτερα να δω σημεια και τερατα, αλλα προς το παρων οκ.. υ.γ Σημαντικο οταν αλλαζετε δειγματα AA καντε επανεκινηση την χρειαζεται η engine αρκετες φορες.Επισης αν εχετε stuttering παιζει να ειναι το drm του παιχνιδιου, το οποιο χρησιμοποιει τον ιδιο πυρηνα για ελεγχο..Απλα βγαινετε απο το internet.. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2014 από d4ydr33m3r 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα