Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελειωσα τελικά, αδιάφορο. Πέρα από το 3 που το βάζω στην ίδια κατηγορια με αυτό όλα τα προηγούμενα ήταν καλύτερα. Πρώτη φορα τελειωσα AC χωρίς να ασχοληθώ ιδιαιτερα με side missions, collectibles κτλ.

Le jeu suce le cul!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν ειναι, πρωτη φορα FXAA κανει καλυτερη δουλεια απο το msaa.. Και το SMAA που δοκιμασα κανει καλη δουλεια με μηδενικο perfomance hit αλλα μερικες επιφανειες δεν μπορει να τις κανει smooth και φαινονται ολα πιο αγρια στην εικονα. Και για μενα FXAA,  δεν θα το δοκιμαζα καν, thx Spartan. Απλα το θεωρησαμε αυτονοητο οι περισσοτεροι οτι θολωνει την εικονα.

Και κατι αλλο, το TXAA που δοκιμασα περα απο το να αφαιρει 15-20 frames τι κανει παραπανω? Δεν μπορεσα να καταλαβω. 

Δημοσ.

Πιθανότατα δεν έχει το τελευταίο sli profile. Ένας στο oc.net πιάνει 70-100 με 2x 970 στα 1080p maxed (shadows high, 2xMSAA).

UIfDdgJ.jpg

Κακά τα ψέματα πολλοί βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα για το Unity μονο και μονο για να κράξουν την Ubisoft. Γιατί είπε πολλες παπάρες τελευταία.

Καλα κοιταξε να δεις, οτι ειναι gtp η ubisoft ειναι. Αυτη την στιγμη ειναι χειροτερη και απο την EA.

Ωραια παιχνιδια κατεστραμενα απο κακους devs & publisher.

Δημοσ.

Εντάξει δεν διαφωνώ με την λογική πως όποιος τα ''ακουμπάει'' για hardware πρέπει να γεύεται κάποια πράγματα 

περισσότερο όχι όμως και να είναι τόσο χαώδης η διαφορά εντάξει το σύστημά μου είναι μέτριο προς καλούτσικο (η CPU άρχισε να παλαιώνει και θέλει αναβάθμιση)  την κάρτα ( ASUS R9 270X 2GB) όμως δεν την λες και μικρών δυνατοτήτων τουλάχιστον

σε high ρυθμίσεις το Unity έχω την απαίτηση να το παίξω ικανοποιητικά και δεν μιλάω για 60 και 70 frames έστω 27 με 35 μέσω όρο

και όχι 17 με 25 θα μου πείτε κάνε λιγάκι υπομονή να βγάλουνε το patch και μετά πες τα, όχι ρε παιδιά δεν γίνεται για κάθε παιχνίδι

που βγαίνει να αλλάζουμε κάρτα γραφικών, μνήμες και επεξεργαστή και να πώ πως τα παιχνίδια έχουν πλέον τόόόσο μεγάλη διαφορά με αυτά της προηγούμενης χρονιάς εντάξει πάω πάσο κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει, είναι υποχρεωμένη η Α,Χ,Ψ εταιρία  να σέβαιτε όλους τους καταναλωτές και τους χαϊεντάδες και τους λοουεντάδες κατόχους συστημάτων απο εμένα πάντως

η Ubisoft δεν παίρνει φράγκο για το Unity θα περιμένω τώρα το FarCry 4 που και για αυτό κρατάω μικρό καλάθι.

Δημοσ.

Μιας και κάνουμε συγκρίσεις στα συστήματα, είπα να το ρίξω στο ultra-low-end σκονισμένο υπολογιστή που είχα σπίτι. Intel Core 2 Quad Q9400 2,66GHz, 8GB DDR3 1333MHZ, Asus HD6870 1GB GDDR5 1680x1050p. 13<fps<22

Well, fuck YES! :D (όλα στα τέρμα low/off).

Δημοσ.

Spartan, πώς τις έβγαλες τις hudless φωτό φίλε;

Ρε μη γκρινιάζετε για να έχετε απλώς κάτι για να γκρινιάξετε.Δεν είναι τα γραφικά το πρόβλημά του.Οκ, έχει κάποια θεματάκια και σε αυτόν τον τομέα, αλλά σε γενικές γραμμές τα γραφικά του είναι πάρα πολύ καλά.Δείτε καμιά uhd φωτό να δείτε πώς scalάρει...

Δημοσ.

Λεω να το βαλω κι εγω με την ταπεινη μου r9 280x. Ελπιζω ο i7-950 να μην ειναι προβλημα (εδω που τα λεμε και η καρτα γραφικων θα ειναι προβλημα αλλα τελος παντων)

Δημοσ.

Εδώ με X3-720(ξεκλειδωμένο άρα 4 πυρήνες), 7870 και 4gb ram με όλα off και low έχω average καμια 25αρια με το ζόρι, σε 1080p. Άντε σε καμιά ταράτσα να αγγίξει και τα 30, ενώ έχει εξωπραγματικό stuttering. Άμα το αγοράσω ποτέ θα 'ναι μαζί και με τον καινούργιο μου υπολογιστή. Κρίμα και δεν είχα χάσει ούτε ένα -british accent(in Paris) mode on- ινστάαλμεντ.

Πάω νομική.

Δημοσ.

Λεω να το βαλω κι εγω με την ταπεινη μου r9 280x. Ελπιζω ο i7-950 να μην ειναι προβλημα (εδω που τα λεμε και η καρτα γραφικων θα ειναι προβλημα αλλα τελος παντων)

Ρίξε O/C στον 950 αν δεν έχεις ήδη, γιατί θα σε κόβει πολύ, είναι CPU heavy το Unity.

Glitch Compilation:

https://www.youtube.com/watch?v=-PkzIGSyjLQ

Δημοσ.

Spartan, πώς τις έβγαλες τις hudless φωτό φίλε;

Ρε μη γκρινιάζετε για να έχετε απλώς κάτι για να γκρινιάξετε.Δεν είναι τα γραφικά το πρόβλημά του.Οκ, έχει κάποια θεματάκια και σε αυτόν τον τομέα, αλλά σε γενικές γραμμές τα γραφικά του είναι πάρα πολύ καλά.Δείτε καμιά uhd φωτό να δείτε πώς scalάρει...

Στο dualshock 4 κρατάω πατημένο το R3. Και μου βγάζει το HUD γενικά, μονο τα waypoints που διαλέγεις έχει. Αξίζει να το παίξεις έτσι το game.

Δημοσ.

Καλά, δεν το συζητώ, θα είναι πραγματικά άλλη εμπειρία.Απλά επειδή δεν παίζει να πάρω d4, με άλλο controller γίνεται;Ή με πληκτρολόγιο (γιατί βασικά έτσι υποψιάζομαι θα παίξω... ^_^).

Δημοσ.

να πω και εγω τον καημο μου μιας και περιμενα πως και πως το νεο creed μιας και ειχα καιρο να παιξω ενα και μου αρεσε και το setting.το setup ειναι r9 270x-fx 6300 και 8gb ram και ενταξει σερνετε..τα βαζω ολα low τερμα κατω και την αναλυση στα 720p και παλι παλευω μεταξυ 15-22-30 με το ζορι(σε καποια φαση που εβλεπε ενα οραμα ο χαρακτηρας σε κλειστο χωρο ειδα και 60!!!αλλα ηταν μεχρι να ξυπνησει) frames με τρελα κοληματα και εχω ξενερωσει.επαιξα 3 αποστολες και ο πονοκεφαλος με εστειλε προωρα για ξεκουραση!κριμα,

• Like 2
Δημοσ.

Χα, είδατε που σας έλεγα οτι το FXAA κάνει καλύτερη δουλειά απο το MSAA και με κοροϊδεύατε;

Κατά τα άλλα το Uplay τον παίζει πάλι, μου βγάζει Play αλλά μόλις πατάω Verify files μου βγάζει 15GB για κατεβασμα. :-(

Δημοσ.

να πω και εγω τον καημο μου μιας και περιμενα πως και πως το νεο creed μιας και ειχα καιρο να παιξω ενα και μου αρεσε και το setting.το setup ειναι r9 270x-fx 6300 και 8gb ram και ενταξει σερνετε..τα βαζω ολα low τερμα κατω και την αναλυση στα 720p και παλι παλευω μεταξυ 15-22-30 με το ζορι(σε καποια φαση που εβλεπε ενα οραμα ο χαρακτηρας σε κλειστο χωρο ειδα και 60!!!αλλα ηταν μεχρι να ξυπνησει) frames με τρελα κοληματα και εχω ξενερωσει.επαιξα 3 αποστολες και ο πονοκεφαλος με εστειλε προωρα για ξεκουραση!κριμα,

Εκτός τον επεξεργαστή (εγώ έχω τον Phenom II X4 955 σε default settings) στα άλλα είμαστε το ίδιο υπάρχει

μια χαραμάδα ελπίδας με την έλευση του patch να το παίξουμε ικανοποιητικά χωρίς framedrops τουλάχιστον ίδωμεν. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, δεν το συζητώ, θα είναι πραγματικά άλλη εμπειρία.Απλά επειδή δεν παίζει να πάρω d4, με άλλο controller γίνεται;Ή με πληκτρολόγιο (γιατί βασικά έτσι υποψιάζομαι θα παίξω... ^_^).

Στο keyboard ειναι το C

KUunHv.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...