Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ω ρε μάγκα τι λες τώρα..Το FXAA όντως έχει ελαφρώς καθαρότερες υφές, βέβαια μόνο σε στατική εικόνα παρατηρείς την διαφορά και μόνο αν κοιτάς συγκεκριμένα σημεία..Τι λες τώρα, δεν περίμενα να το πω ποτέ, αλλά FXAA it is.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και το Tomb Raider είχε παρα πολύ καλο FXAA. Απλά συνήθως μας έχουν συνηθίσει στο blur φίλτρο που δεν παλεύεται. Ευτυχώς στο Unity το FXAA είναι παρα πολύ καλο.

• Like 1

και εγω το εβαλα Ultra ολα με FXAA με 1400p dsr και εχω γυρω στα 40 frames μεσο ορο χωρις αποτομα drops κτλ και η εικονα ειναι πολυ καθαρη,κυλαει ομαλα το παιχνιδι.το stretching να το εχω on η off?

και εγω το εβαλα Ultra ολα με FXAA με 1400p dsr και εχω γυρω στα 40 frames μεσο ορο χωρις αποτομα drops κτλ και η εικονα ειναι πολυ καθαρη,κυλαει ομαλα το παιχνιδι.το stretching να το εχω on η off?

Όταν λέτε 1400 dsr τι εννοείτε ανάλυση η κάτι άλλο;

Off, με On παραμορφώνει τα πάντα με τους μακάκες που δεν έβαλαν proper 16:10 support στο παιχνίδι..Άντε να περιμένουμε το Flawless Widescreen τώρα μπας και φτιάξει έτσι.

πρέπει να πίεσες πολύ τον εαυτό σου να δοκιμάσει fxaa :lol:

Δεν το δοκίμαζα μέχρι που είδα τις εικόνες του Σπαρτιάτη, αν παρατηρήσεις τις υφές είναι ελαφρώς πιο καθαρές με FXAA, κάτι που δεν περίμενα ποτέ να δω, κάνει και καλύτερη εξομάλυνση ΚΑΙ πολύ καλύτερη απόδοση, λολ απλά.

Kράξιμο στο steam! Σχεδόν 60% τα αρνητικά feedback! Δεν θυμάμαι παρόμοιο θάψιμο.

"The only assassin here is Ubisoft and the templar is my wallet." 

:P

στο metacritic (από user score πάντα, χεστήκαμε για τα reviews)  ξεπερνάει άνετα το watch dogs το οποίο παίζει στο 4.6

αυτό ξεκινάει τη καριέρα του με 2.1 :lol: αλλά και στις κονσόλες έχει μ.ο. 3 και 4

μήπως μπορούμε πλέον να πούμε ότι η ubi έγινε η νέα ΕΑ? 

Δεν το δοκίμαζα μέχρι που είδα τις εικόνες του Σπαρτιάτη, αν παρατηρήσεις τις υφές είναι ελαφρώς πιο καθαρές με FXAA, κάτι που δεν περίμενα ποτέ να δω, κάνει και καλύτερη εξομάλυνση ΚΑΙ πολύ καλύτερη απόδοση, λολ απλά.

μάλλον θα έριξαν το βάρος τους εκεί (λόγω κονσολών που δεν είναι για παραπάνω), γιατί δεν παίζει με την απλή  λογική να είναι καλύτερο 

από την άλλη οτιδήποτε βοηθάει στο performance είναι θετικό 

Να ρωτησω κατι...Πως γινεται ο totalbiscuit με 2x980 sli να μην μπορει να τρεξει στο ultra και να το κατεβαζει στο high γιατι ακομα και στο very high ειναι unstable και εσεις με 970 να το τρεχετε???? o.O

Να ρωτησω κατι...Πως γινεται ο totalbiscuit με 2x980 sli να μην μπορει να τρεξει στο ultra και να το κατεβαζει στο high γιατι ακομα και στο very high ειναι unstable και εσεις με 970 να το τρεχετε???? o.O

Γιατί αυτός που έκανε το benchmark είναι ποιο noob και από τους προγραμματιστές της Ubisoft; :P

μάλλον θα έριξαν το βάρος τους εκεί (λόγω κονσολών που δεν είναι για παραπάνω), γιατί δεν παίζει με την απλή  λογική να είναι καλύτερο 

από την άλλη οτιδήποτε βοηθάει στο performance είναι θετικό 

Το MSAA σε πολλά παιχνίδια πάντως όπως είχε γράψει ο AndyB της Nvidia, έχει και FXAA μέσα.Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το σκέτο FXAA είναι καλύτερο από το 4xMSAA, κάτι που εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί σε άλλο παιχνίδι.Μήπως και στα άλλα παιχνίδια, το FXAA από τους drivers της Nvidia, κάνει παρόμοια δουλειά ; 

1600P με FXAA και Ultra High τα πάντα συν V-Sync και πάει νεράκι με 40+ FPS τις περισσότερες φορές.Το παίζω και με Xbox 360 controller οπότε μου φαίνεται και ακόμα πιο smooth.

Πιθανότατα δεν έχει το τελευταίο sli profile. Ένας στο oc.net πιάνει 70-100 με 2x 970 στα 1080p maxed (shadows high, 2xMSAA).

UIfDdgJ.jpg

Κακά τα ψέματα πολλοί βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα για το Unity μονο και μονο για να κράξουν την Ubisoft. Γιατί είπε πολλες παπάρες τελευταία.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...