Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ω ρε μάγκα τι λες τώρα..Το FXAA όντως έχει ελαφρώς καθαρότερες υφές, βέβαια μόνο σε στατική εικόνα παρατηρείς την διαφορά και μόνο αν κοιτάς συγκεκριμένα σημεία..Τι λες τώρα, δεν περίμενα να το πω ποτέ, αλλά FXAA it is. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Και το Tomb Raider είχε παρα πολύ καλο FXAA. Απλά συνήθως μας έχουν συνηθίσει στο blur φίλτρο που δεν παλεύεται. Ευτυχώς στο Unity το FXAA είναι παρα πολύ καλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 πρέπει να πίεσες πολύ τον εαυτό σου να δοκιμάσει fxaa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 και εγω το εβαλα Ultra ολα με FXAA με 1400p dsr και εχω γυρω στα 40 frames μεσο ορο χωρις αποτομα drops κτλ και η εικονα ειναι πολυ καθαρη,κυλαει ομαλα το παιχνιδι.το stretching να το εχω on η off? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 ξεκινησα dl απο Uplay. το βραδακι λογικα θα το τσεκαρω! (πρωτα ο θεος.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 και εγω το εβαλα Ultra ολα με FXAA με 1400p dsr και εχω γυρω στα 40 frames μεσο ορο χωρις αποτομα drops κτλ και η εικονα ειναι πολυ καθαρη,κυλαει ομαλα το παιχνιδι.το stretching να το εχω on η off? Όταν λέτε 1400 dsr τι εννοείτε ανάλυση η κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Kράξιμο στο steam! Σχεδόν 60% τα αρνητικά feedback! Δεν θυμάμαι παρόμοιο θάψιμο. "The only assassin here is Ubisoft and the templar is my wallet." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 και εγω το εβαλα Ultra ολα με FXAA με 1400p dsr και εχω γυρω στα 40 frames μεσο ορο χωρις αποτομα drops κτλ και η εικονα ειναι πολυ καθαρη,κυλαει ομαλα το παιχνιδι.το stretching να το εχω on η off? Off, με On παραμορφώνει τα πάντα με τους μακάκες που δεν έβαλαν proper 16:10 support στο παιχνίδι..Άντε να περιμένουμε το Flawless Widescreen τώρα μπας και φτιάξει έτσι. πρέπει να πίεσες πολύ τον εαυτό σου να δοκιμάσει fxaa Δεν το δοκίμαζα μέχρι που είδα τις εικόνες του Σπαρτιάτη, αν παρατηρήσεις τις υφές είναι ελαφρώς πιο καθαρές με FXAA, κάτι που δεν περίμενα ποτέ να δω, κάνει και καλύτερη εξομάλυνση ΚΑΙ πολύ καλύτερη απόδοση, λολ απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Kράξιμο στο steam! Σχεδόν 60% τα αρνητικά feedback! Δεν θυμάμαι παρόμοιο θάψιμο. "The only assassin here is Ubisoft and the templar is my wallet." στο metacritic (από user score πάντα, χεστήκαμε για τα reviews) ξεπερνάει άνετα το watch dogs το οποίο παίζει στο 4.6 αυτό ξεκινάει τη καριέρα του με 2.1 αλλά και στις κονσόλες έχει μ.ο. 3 και 4 μήπως μπορούμε πλέον να πούμε ότι η ubi έγινε η νέα ΕΑ? Δεν το δοκίμαζα μέχρι που είδα τις εικόνες του Σπαρτιάτη, αν παρατηρήσεις τις υφές είναι ελαφρώς πιο καθαρές με FXAA, κάτι που δεν περίμενα ποτέ να δω, κάνει και καλύτερη εξομάλυνση ΚΑΙ πολύ καλύτερη απόδοση, λολ απλά. μάλλον θα έριξαν το βάρος τους εκεί (λόγω κονσολών που δεν είναι για παραπάνω), γιατί δεν παίζει με την απλή λογική να είναι καλύτερο από την άλλη οτιδήποτε βοηθάει στο performance είναι θετικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτησω κατι...Πως γινεται ο totalbiscuit με 2x980 sli να μην μπορει να τρεξει στο ultra και να το κατεβαζει στο high γιατι ακομα και στο very high ειναι unstable και εσεις με 970 να το τρεχετε???? o.O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτησω κατι...Πως γινεται ο totalbiscuit με 2x980 sli να μην μπορει να τρεξει στο ultra και να το κατεβαζει στο high γιατι ακομα και στο very high ειναι unstable και εσεις με 970 να το τρεχετε???? o.OΓιατί αυτός που έκανε το benchmark είναι ποιο noob και από τους προγραμματιστές της Ubisoft; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 μάλλον θα έριξαν το βάρος τους εκεί (λόγω κονσολών που δεν είναι για παραπάνω), γιατί δεν παίζει με την απλή λογική να είναι καλύτερο από την άλλη οτιδήποτε βοηθάει στο performance είναι θετικό Το MSAA σε πολλά παιχνίδια πάντως όπως είχε γράψει ο AndyB της Nvidia, έχει και FXAA μέσα.Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το σκέτο FXAA είναι καλύτερο από το 4xMSAA, κάτι που εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί σε άλλο παιχνίδι.Μήπως και στα άλλα παιχνίδια, το FXAA από τους drivers της Nvidia, κάνει παρόμοια δουλειά ; Να ρωτησω κατι...Πως γινεται ο totalbiscuit με 2x980 sli να μην μπορει να τρεξει στο ultra και να το κατεβαζει στο high γιατι ακομα και στο very high ειναι unstable και εσεις με 970 να το τρεχετε???? o.O 1600P με FXAA και Ultra High τα πάντα συν V-Sync και πάει νεράκι με 40+ FPS τις περισσότερες φορές.Το παίζω και με Xbox 360 controller οπότε μου φαίνεται και ακόμα πιο smooth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτησω κατι...Πως γινεται ο totalbiscuit με 2x980 sli να μην μπορει να τρεξει στο ultra και να το κατεβαζει στο high γιατι ακομα και στο very high ειναι unstable και εσεις με 970 να το τρεχετε???? o.O Πιθανότατα δεν έχει το τελευταίο sli profile. Ένας στο oc.net πιάνει 70-100 με 2x 970 στα 1080p maxed (shadows high, 2xMSAA). Κακά τα ψέματα πολλοί βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα για το Unity μονο και μονο για να κράξουν την Ubisoft. Γιατί είπε πολλες παπάρες τελευταία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα