BigBOSS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 cpu χρειάζεσαι το παιχνίδι με τίποτα δεν τρώει 4gb ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Με 970 στα 1500 core 7800 mem, 3570k στα 4.4ghz στα Windows 8.1 παίζω με settings: Res: 1440p Borderless Vsync off Όλα ULTRA εκτώς απο Shadows -> High και ΟΧΙ PCSS AA -> FXAA (πιο καθαρή εικόνα απο 1080p με MSAA) Καλυτερα θα ειναι 1080 p με ολα ultra και PCSS + 4 x msaa παρα 1440p χωρις να ειναι ολα max. Με stock την 970 ποσα fps πιανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το εχουμε πει πανω κατω ποσα πιανει το game με την 970. Καλα παει παντως, 45- 55 ειναι με το msaa x4 στα 1080p. Θα την ανεβασουν την αποδοση καποια patch που θα βγουν και πιο μετα. Για την ωρα καλο θα ηταν να περιμενουμε να προσθεσουνε και πραγματα που λειπουν απο το game και να διορθωσουν κυριως το lod και το pop up που κανει μπαμ, και οποια αλλα glitches εχει. Για την ωρα αυτα με ενοχλουν και δεν το αρχιζω αν δεν τα φτιαξουν. Θελω να πιστευω συντομα θα βγει το μεγαλο patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Εγώ άμα φτιαχτούν αυτά που λες φίλε Αλέξη, θα το αγοράσω σίγουρα. Θέλω να δοκιμάσω το Co-Op. Λένε δεν λέει πολλά άλλα και το παιχνιδι έλεγαν δεν λέει πολλά, παρόλα αυτά, εμένα μου άρεσε. Νομίζω έσκισε. Btw, βρήκα που είχα ακούσει για developing 4 ετών. Στη αρχή του βίντεο το λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ναι 4gb ram και η CPU σου σε κρατάνε πίσω αρκετά. Εγώ να φανταστείς με 8gb φτάνει τα 7gb+ και σκέφτομαι να βάλω 16... κάρτα και vram είναι το θέμα του, cpu ram είναι μια χαρά για όλα τα παιχνίδια ή μάλλον θα σας πω με σιγουριά όταν το βάλω κι εγώ αν όντως του φταίει η πλατφόρμα του (που πραγματικά δε το νομίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Εγώ άμα φτιαχτούν αυτά που λες φίλε Αλέξη, θα το αγοράσω σίγουρα. Θέλω να δοκιμάσω το Co-Op. Λένε δεν λέει πολλά άλλα και το παιχνιδι έλεγαν δεν λέει πολλά, παρόλα αυτά, εμένα μου άρεσε. Νομίζω έσκισε. Btw, βρήκα που είχα ακούσει για developing 4 ετών. Στη αρχή του βίντεο το λέει. Tα πρωτα 3μιση χρονια δουλευαν καπως ετσι μαλλον 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Τς τς κακίες... τι ξέρεις εσύ σε σχέση με τον κολοσσό την Ubi! Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν θες και τη cinematic εμπειρία! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 χαχαχα, α ναι το ξεχασα οτι ηταν σκοπιμα τα 20 frames :p , αφου ψαχνω προγραμμα να προσθεσω μαυρες μπαρες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Έτσι μπράβο! Αχάριστοι consumers! Τόσο κόπο κάνουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλυτερα θα ειναι 1080 p με ολα ultra και PCSS + 4 x msaa παρα 1440p χωρις να ειναι ολα max.Nope 1080p + 4xMSAA DSR 1440p + Fxaa 1080p + 4xMSAA DSR 1440p + Fxaa Το πόσταρα πριν λίγες σελίδες, με DSR και η εικόνα αλλα και τα textures είναι πιο καθαρά. Δες και τις 4 εικόνες σε fullscreen για να καταλάβεις. Όσο για την stock 970, δεν την τρέχω σε stock αλλα θα δοκιμάσω το απόγευμα βραδυ να σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Οριστε ρε σεις η βοηθεια ερχεται! http://www.vg247.com/2014/11/13/upcoming-assassins-creed-unity-updates-aim-at-fixing-framerate-drops-glitches/ Καααααποια στιγμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Εγω tessellation θέλω και MFAA. Ένα tip, πατώντας πατημένο το κουμπί που κάνει center την camera (right joystick στα gamepad) αφαιρείται το HUD, πολύ πιο καθαρή εικόνα και βοηθάει στο πως φαίνεται το παιχνίδι αρκετά μιας και το HUD είναι too much. Αν το θέλετε πίσω ξανά πατάτε κρατημένο το ίδιο κουμπί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ειδικα το πρωτο το περιμενω πως και πως, γιατι δεν γινεται να το βλεπω ετσι το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλά έτσι όπως είναι το performance τώρα..Θες και tessellation.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αν δω τα σκουρα, θα βγαλω το msaa και θα βαλω smaa μεσω radeonpro, τι να κανουμε. Το tesselation θα ερθει μαζι με αλλα fixes και πιθανον να μας δωσει και λιγη ακομα αποδοση. Το game glitches εχει ρε συ, σε perfomance καλα παει. Mε ενα μικρο boost δλδ ειμαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα