Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με 970 στα 1500 core 7800 mem, 3570k στα 4.4ghz στα Windows 8.1 παίζω με settings:

Res: 1440p Borderless Vsync off

Όλα ULTRA εκτώς απο

Shadows -> High και ΟΧΙ PCSS

AA -> FXAA (πιο καθαρή εικόνα απο 1080p με MSAA)

Καλυτερα θα ειναι 1080 p με ολα ultra και PCSS + 4 x msaa παρα 1440p χωρις να ειναι ολα max. Με stock την 970 ποσα fps πιανεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εχουμε πει πανω κατω ποσα πιανει το game με την 970. Καλα παει παντως, 45- 55 ειναι με το msaa x4 στα 1080p. Θα την ανεβασουν την αποδοση καποια patch που θα βγουν και πιο μετα. Για την ωρα καλο θα ηταν να περιμενουμε να προσθεσουνε και πραγματα που λειπουν απο το game και να διορθωσουν κυριως το lod και το pop up που κανει μπαμ, και οποια αλλα glitches εχει. Για την ωρα αυτα με ενοχλουν και δεν το αρχιζω αν δεν τα φτιαξουν. Θελω να πιστευω συντομα θα βγει το μεγαλο patch.

Εγώ άμα φτιαχτούν αυτά που λες φίλε Αλέξη, θα το αγοράσω σίγουρα. Θέλω να δοκιμάσω το Co-Op. Λένε δεν λέει πολλά άλλα και το παιχνιδι έλεγαν δεν λέει πολλά, παρόλα αυτά, εμένα μου άρεσε. Νομίζω έσκισε.

Btw, βρήκα που είχα ακούσει για developing 4 ετών. Στη αρχή του βίντεο το λέει.

• Like 1

Ναι 4gb ram και η CPU σου σε κρατάνε πίσω αρκετά. Εγώ να φανταστείς με 8gb φτάνει τα 7gb+ και σκέφτομαι να βάλω 16...

κάρτα και vram είναι το θέμα του, cpu ram είναι μια χαρά για όλα τα παιχνίδια 

ή μάλλον θα σας πω με σιγουριά όταν το βάλω κι εγώ αν όντως του φταίει η πλατφόρμα του (που πραγματικά δε το νομίζω)

Εγώ άμα φτιαχτούν αυτά που λες φίλε Αλέξη, θα το αγοράσω σίγουρα. Θέλω να δοκιμάσω το Co-Op. Λένε δεν λέει πολλά άλλα και το παιχνιδι έλεγαν δεν λέει πολλά, παρόλα αυτά, εμένα μου άρεσε. Νομίζω έσκισε.

Btw, βρήκα που είχα ακούσει για developing 4 ετών. Στη αρχή του βίντεο το λέει.

Tα πρωτα 3μιση χρονια δουλευαν καπως ετσι μαλλον

4754857_f520.jpg

• Like 5

Καλυτερα θα ειναι 1080 p με ολα ultra και PCSS + 4 x msaa παρα 1440p χωρις να ειναι ολα max.

Nope

1080p + 4xMSAA

Tr89E0.png

DSR 1440p + Fxaa

f8hCme.png

1080p + 4xMSAA

2YHNAy.png

DSR 1440p + Fxaa

y9FW2V.png

Το πόσταρα πριν λίγες σελίδες, με DSR και η εικόνα αλλα και τα textures είναι πιο καθαρά. Δες και τις 4 εικόνες σε fullscreen για να καταλάβεις. Όσο για την stock 970, δεν την τρέχω σε stock αλλα θα δοκιμάσω το απόγευμα βραδυ να σου πω.

Εγω tessellation θέλω και MFAA.

Ένα tip, πατώντας πατημένο το κουμπί που κάνει center την camera (right joystick στα gamepad) αφαιρείται το HUD, πολύ πιο καθαρή εικόνα και βοηθάει στο πως φαίνεται το παιχνίδι αρκετά μιας και το HUD είναι too much. Αν το θέλετε πίσω ξανά πατάτε κρατημένο το ίδιο κουμπί.

• Like 1

Αν δω τα σκουρα, θα βγαλω το msaa και θα βαλω smaa μεσω radeonpro, τι να κανουμε. Το tesselation θα ερθει μαζι με αλλα fixes και πιθανον να μας δωσει και λιγη ακομα αποδοση. Το game glitches εχει ρε συ, σε perfomance καλα παει. Mε ενα μικρο boost δλδ ειμαι κομπλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...