BigBOSS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=-PkzIGSyjLQ#t=356 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το Παρίσι πάντως είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Για εμενα είναι από τα πιο όμορφα PC games που έχουν βγει το 14, μετά το Tessellation patch θα είναι με διαφορα το πιο όμορφο. Ότι performance patch είναι ευπρόσδεκτα, μέχρι στιγμής στα settings που είπα στα 1440p δεν έχω παρατηρήσει frames κάτω από 30-35, ενώ παραμένει στα 45-60 την περισσότερη ώρα. Ορίστε 3 εικόνες σε 4k για οποιον έχει σύστημα που μπορεί να το σηκώσει Τα texture είναι ΠΑΡΑ πολύ καλά για open world game και σίγουρα δικαιολογεί και τις απαιτήσεις του σε vram. Αυτοί με 7970 ίσως το παίζουν καλύτερα από αυτούς που έχουν 680 με 2gb vram. Επίσης το HUD μπορείς να το κλείσεις τελείως, κάτι που συνιστώ, είναι πολύ ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ε ρε ξεφτιλες ubi soft. Για τα patch θα πρεπει να τα βαλουμε ολα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο η οταν θα μου το φερει ο θειος να βαλω μονο το τελευταιο??? 9% επεσε η μετοχη της ubisoft χτες περιμενω να πεσει 50+% μεσα στην εβδομαδα για να βαλουν μυαλο! Και μην τολμησει κανεις να το αγορασει ακομα και οταν φτιαξουν τα bugs θα ειναι κοροιδιαΕγώ πιστεύω ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά, ειδικά στο pc. Επειδή λέω όμως καλή δουλειά, δεν εννοώ ότι είναι και όλα okay. Με τόσο ανοιχτό κόσμο, λογικό να υπάρχουν bugs. Το θέμα πάντως είναι ότι η Ubisoft το έχει πάρει ζεστά και θέλει να διορθώσει τα λαθοι που έχει ο κώδικας. Από ότι φαίνεται η Ubi Kiev είναι καλύτερη από την ξεφτίλα που φάγαμε από τη Ubi Montreal και το Watch_Dogs της. Εκεί δεν έκαναν καν προσπάθεια. Ότι patch έβγαζαν ήταν για τα μάτια του κόσμου. Ελπίζω μόνο τα ερχόμενη updates να φτιάξουν λιγάκι το performance και FoV όπως έχω ξαναπεί. Στο pc που παίζω είμαι οριακά playable με 28-38 fps με όλα στα τέρμα σε 1080p. Glitchs δεν έχω συναντήσει προς το παρών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το Παρίσι πάντως είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Για εμενα είναι από τα πιο όμορφα PC games που έχουν βγει το 14, μετά το Tessellation patch θα είναι με διαφορα το πιο όμορφο. Ότι performance patch είναι ευπρόσδεκτα, μέχρι στιγμής στα settings που είπα στα 1440p δεν έχω παρατηρήσει frames κάτω από 30-35, ενώ παραμένει στα 45-60 την περισσότερη ώρα. τι κάρτα έχεις; εχεις κανεις GTX 770 2GB vram, πως παιζει; απο βιντεο που ειδα τα textures τα εχουνε στο high. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το Παρίσι πάντως είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Για εμενα είναι από τα πιο όμορφα PC games που έχουν βγει το 14, μετά το Tessellation patch θα είναι με διαφορα το πιο όμορφο. Ότι performance patch είναι ευπρόσδεκτα, μέχρι στιγμής στα settings που είπα στα 1440p δεν έχω παρατηρήσει frames κάτω από 30-35, ενώ παραμένει στα 45-60 την περισσότερη ώρα. Ορίστε 3 εικόνες σε 4k για οποιον έχει σύστημα που μπορεί να το σηκώσει Τα texture είναι ΠΑΡΑ πολύ καλά για open world game και σίγουρα δικαιολογεί και τις απαιτήσεις του σε vram. Αυτοί με 7970 ίσως το παίζουν καλύτερα από αυτούς που έχουν 680 με 2gb vram. Επίσης το HUD μπορείς να το κλείσεις τελείως, κάτι που συνιστώ, είναι πολύ ωραίο. Ένα πράγμα πες μου. Ειλικρινά. Όλες τις ρυθμίσεις που έχεις σε τι επίπεδο τις έχεις και σε τι ανάλυση παίζεις! Ειλικρινά, σε 1440p πως έχεις τόσα πολλά frames!!! τι κάρτα έχεις; εχεις κανεις GTX 770 2GB vram, πως παιζει; απο βιντεο που ειδα τα textures τα εχουνε στο high. Μόνο με sli μπορεί να πετύχει κάτι τέτοια hits σε frames!!Η 770 είναι η παλιά μου κάρτα. Λοιπόν ναι, high με AA FXAA ή τελείως off όπως και το Bloom off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ένα πράγμα πες μου. Ειλικρινά. Όλες τις ρυθμίσεις που έχεις σε τι επίπεδο τις έχεις και σε τι ανάλυση παίζεις! Ειλικρινά, σε 1440p πως έχεις τόσα πολλά frames!!!Μόνο με sli μπορεί να πετύχει κάτι τέτοια hits σε frames!! Η 770 είναι η παλιά μου κάρτα. Λοιπόν ναι, high με AA FXAA ή τελείως off όπως και το Bloom off. Να φανταστω θα ειχε FxAA/Off+ Pcss off+bloom off, και άνετα θα ειχε 45-50fps με ολα τα άλλα max. Το ερώτημα δεν ειναι η 770 αν εχει καλα fps στα High αλλα αν εχει spikes σε αυτα τα textures. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Να φανταστω θα ειχε FxAA/Off+ Pcss off+bloom off, και άνετα θα ειχε 45-50fps με ολα τα άλλα max. Το ερώτημα δεν ειναι η 770 αν εχει καλα fps στα High αλλα αν εχει spikes σε αυτα τα textures. Θα σας πω σήμερα το βράδυ που θα πάω σε έναν φίλο μου, έχει την 760. Θα κάνω μερικές δοκιμές να πω σε τι ρυθμίσεις έχεις σταθερά fps όπως και αν βγάζει θέματα. 770 με 760, εντάξει πλησιάζει. Περίπου πάνω κάτω, θα πάρετε μια ιδέα.Εγώ θέλω να μάθω σε amd κάρτες πως τρέχει..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Με 970 στα 1500 core 7800 mem, 3570k στα 4.4ghz στα Windows 8.1 παίζω με settings: Res: 1440p Borderless Vsync off Όλα ULTRA εκτώς απο Shadows -> High και ΟΧΙ PCSS AA -> FXAA (πιο καθαρή εικόνα απο 1080p με MSAA) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Με 970 στα 1500 και 4.4 το δέχομαι. Αλλά και πάλι για 1440p έχεις παρά πολλά frames! Δηλαδή σε 1080p 50-60 σταθερά έχεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 τι κάρτα έχεις; εχεις κανεις GTX 770 2GB vram, πως παιζει; απο βιντεο που ειδα τα textures τα εχουνε στο high. Με 770 δοκίμασε Texture: High ή Very High Res: 1080p borderless Vsync off Shadows: High Environment: High Bloom όπως θες AA: FXAA AO: SSAO Και ανέβαζε setting μεχρι να φτάσεις το framerate που θες Με 970 στα 1500 και 4.4 το δέχομαι. Αλλά και πάλι για 1440p έχεις παρά πολλά frames! Δηλαδή σε 1080p 50-60 σταθερά έχεις!! Ναι με τα ιδια setting στα 1080p σπανια πεφτει κάτω απο 55, αλλα μιας και δεν ειναι FPS και δεν καίγομαι για τα frames οσο πχ το Battlefield, στο Unity προτιμώ ενα καλύτερο Image quality. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Α ναι εχουμε και το oc standby Δυο παρατηρήσεις που ξεχασα να αναφέρω : Ιδια fps βγαζει καποιος και με τα Win8.1 και οι πυρήνες του 4πυρηνου cpu while playing ηταν 50-60% ΚΑΙ οι 4,most of time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Στα CPU heavy παιχνίδια είδα τις μεγαλύτερες διαφορες με τα Windows 8.1 από τα windows 7 προσωπικά. Είναι αρκετά γρήγορα σε SSD οποτε τα κράτησα, για games είναι πολύ καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εγω με high και φιλτρα στο 1ο σκαλι ειμαι απο 18-30 fps (σπανιο 30αρι) πρεπει να το παρω αποφαση να αλλαξω cpu+ram 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εγω με high και φιλτρα στο 1ο σκαλι ειμαι απο 18-30 fps (σπανιο 30αρι) πρεπει να το παρω αποφαση να αλλαξω cpu+ram Εσύ μην μιλάς. Παίζεις όπως στόχευε η Ubisoft. Έχεις πλήρη cinematic εμπειρία!Άλλωστε πάνω από 24 δεν μπορεί να διακρίνει το μάτι σου. Ποιος είσαι εσύ που θα πεις το αντίθετο; Να χαίρεσαι πρέπει! Ααααμα ποια! :Ρ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ναι 4gb ram και η CPU σου σε κρατάνε πίσω αρκετά. Εγώ να φανταστείς με 8gb φτάνει τα 7gb+ και σκέφτομαι να βάλω 16... Αν και πιστεύω ότι όταν επιτέλους βγει το Dx12 θα έχουμε καλύτερες καταστάσεις με το CPU usage στα παιχνίδια. Πάντως τις ίδιες επιδόσεις με το Ps4 και X1 έχεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα