mixaliskriti1992 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 ρε παιδια το εχει κατεβασει κανεις απο το κουπονι ths nvidia απο τις 970? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 To FXAA κάνει καλύτερη δουλειά απο το MSAA απ'οτι βλέπω. Διαφορετικη δουλεια ειδικα στο post processing.. Βασικα μισω οτιδηποτε θολωνει την εικονα εστω και λιγο για λογους εξομαλυνσης,αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση.. Εδω προσθετει στο cinematic feel των κονσολων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Και 'γω της ίδιας άποψης είμαι, δεν θέλω θολούρες, θέλω να βλέπω την μέγιστη απεικόνιση των textures. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μόλις το έβαλα και χάζεψα κάνα 10λεπτο στην αρχή γιατί νυστάζω.Πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες, ξεκινάμε από τα αρνητικά.16:10 support my a$$, με streching μόνο, δηλαδή με παραμόρφωση, in other words no proper 16:10 support.LoD τραγικό που κάνει μπαμ, μπορώ να πω ότι είναι ίσως και χειρότερο από του Black Flag.Το frame-rate όταν κάνει zoom στα πρόσωπα πέφτει χωρίς λόγο, γενικά σε 1600P με 4xMSAA παίζει πολύ οριακά με μια 970, βέβαια είναι χωρίς τα patch για την ώρα.Στα θετικά τώρα, το gameplay φαίνεται να είναι πιο ''fluid'' από τα προηγούμενα με το combat να είναι όντως πιο δύσκολο.Τα γραφικά του είναι πολύ καλά, ειδικά ο φωτισμός σε πολλά σημεία τα σπάει άσχημα, τα textures άψογα και τα facial animations δεν είναι τέλεια αλλά αρκετά καλά.Γενικά πάντως θα έπρεπε να τρέχει καλύτερα σε κάρτες όπως η 970/980 κλπ μιας και οκ είναι καλό αλλά δεν είναι και φωτορεαλισμός.Περισσότερα όταν παίξω περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μόλις τελειωσε το download, άρχισε άλλο. 1692 mb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Λες να ειναι το 1.3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Λες να ειναι το 1.3? Δεν ξέρω, πάντως μέχρι στιγμής ήταν 1.1 πριν αυτό το download. Μπορεί να μην είναι καν το 1.2, δεν ξέρω. Σε 7 λεπτά θα ξέρω. Yep η έκδοση που βλέπω είναι 1.1.0, playing the waiting game. Πάντως έχω πολύ καλές επιδόσεις οποτε δεν με πειράζει τόσο. Edit: Έχει καλύτερες επιδόσεις μετά από αυτό που κατέβασε πάντως. Settings 1440p όλα maxed εκτος από ΑΑ και Shadows (FXAA-High) Αν κρίνω από το ποσο χρησιμοποιοιεί το CPU μου το overclock στον επεξεργαστή βοηθάει σίγουρα για το Unity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ναιμ, ισχύει, αν επαιζα 1080p ευχαριστημενος θα ημουν με MsAA x2 τα αλλα max out και εξω που βγηκα στο πληθος κατω απο 45 δεν επεσα, που να κανουμε και λιγο oc την gpu. Στα 1440p σημερα θα βρω το sweet spot. Αλλα μαλλομ τα παραπονα ειναι για ολες τις υπολοιπες καρτες που ενω σηκωνουν ολα τα αλλα παιχνίδια κομπλε για 1080p,ερχεται το unity και λεει Α φιλε Θα βαλεις Medium Textures για να μην εχεις spikes.. (ναι 770 εσενα κοιτσω ) κατω απο την R9 280 δλδ το image του παιχνίδου θα δειχνει χαλια νομιζω and that sucks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Τελικως αυτο το update που εδωσαν δεν ειναι το 1.2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Τελικως αυτο το update που εδωσαν δεν ειναι το 1.2; Nope Screeenshot απο in-game cutscene με τα setting που τρέχω κανονικά. Ίσως από τα καλύτερα in-game cutscene που έχω δει σε game το 14. (Αγαπάμε Elise, ελπίζω να μην την σκοτώσουν σύντομα (αν την σκοτώσουν) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Patch blog: http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/index.aspx "We’ve created this Live Updates Blog to provide consistent updates on what the team is working on fixing in real time. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Eπιτελους λετε να καταλαβανε οτι εχουνε γινει στοχος? xD Αντε να βγαινουνε σιγα σιγα τα patch γιατι ανυπομονω να παιξω το game οπως του αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Patch blog, γελάει ο κόσμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Guys, έχετε να πείτε τίποτα για το νερό; Ωραία τα γραφικά, παραπάνω από ανανεωμένα αλλά το νερό δεν είναι σαν του BF. Με χάλασε λίγο αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ε ρε ξεφτιλες ubi soft. Για τα patch θα πρεπει να τα βαλουμε ολα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο η οταν θα μου το φερει ο θειος να βαλω μονο το τελευταιο??? 9% επεσε η μετοχη της ubisoft χτες περιμενω να πεσει 50+% μεσα στην εβδομαδα για να βαλουν μυαλο! Και μην τολμησει κανεις να το αγορασει ακομα και οταν φτιαξουν τα bugs θα ειναι κοροιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα