Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ όταν τα έβλεπα αυτά, πραγματικά δάκρυσα με μερικά από το γέλιο. Είναι τέλεια :'D

Δημοσ.

Δεν ειδα κατι στα npc sto pc που να μην το εκανε στο ps4, και το κανει και ακριβως στο ιδιο σημειο του χαρτη, οπου και το παρουσιαζε ενας youtuber στο ps4. Kαμια απο τις σπασμενες απο v2 και μετα δεν δημιουργουσε προβλημα με τα npc(απο αυτα που ηδη ξερουμε), τις δοκιμασα ολες. Μετα τα saves ειχαμε μεχρι την v4 και η v5 διορθωθηκαν οι γλωσσες. Εγω προσωπικα το αποκλειω με σιγουρια, (διοτι ειδα πραγματικα πολλα video στο ps4/xbone) οτι δεν φταινε οι σπασμενες για αυτο και θα αποδειχτει αυριο κιολας oπου θα εχω και την κανονικη στα χερια μου. Απλα οι κονσολες πηραν και το day one patch και διορθωθηκαν προβληματα. 

Η ubi ετοιμαζει και 1.3 για το pc, φαντασου.

Δημοσ.

Πρέπει να βγήκε το νέο patch στο Uplay για PC. 866 mb

Και το performance να μην φτιάξουν, για εμένα προσωπικά είναι playable. Το απολαμβάνω. Δεν έχω κολλήματα. Μόνο το FoV και τα gliches αν φτιαχτούν, χαλαρά πάει για αγορά από εμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε λίγο θα με αφήσει να παίξω το μέρος από τις Βερσαλλίες μέχρι να κατεβει το υπόλοιπο, can't wait :D

Edit: Πρώτο θετικό, διαβάζει το Dualshock 4 και μου δείχνει Playstation layout στα κουμπιά!

Τελικά άκυρο δεν με αφήνει να παίξω στις Βερσαλλίες. Meh, θα το δω αύριο.

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.

Πάντως είναι τόσο άχρηστοι που ούτε τε λεφτά απο την κάρτα δεν μπορούν να πάρουν. Μου έχει έρθει μήνυμα απο το μεσημέρι οτι έγινε η αποστολή με UPS και η κάρτα μου χρεώθηκε και τώρα που μπήκα να δω λέει χρέωση 13,09 ευρώ, χαχα.

Δημοσ.
Άκυρο τελικά με άφησε.

Μερικές screenshot με DSR 1440p maxed με FXAA. Άκρως playable θα έλεγα, το υψηλότερο GPU usage που έχω δει σε παιχνίδι μέχρι στιγμής με τις θερμοκρασίες να φτάνουν 70+ (το μονο που το έχει πετύχει αυτό) στην 970 G1. Το game είναι απλά πανέμορφο.

cWtSkg.png
8wYOC9.png
U42sfn.png
ZU1E9d.png
FhjseQ.png
LENWX4.png
RooC1F.png
6RjuFb.png
s1xcdB.png

Για να πάρετε μια ιδέα όσους σας ενδιαφέρει το ΑΑ.

1080p + 4xMSAA
Tr89E0.png

DSR 1440p + Fxaa
f8hCme.png

1080p + 4xMSAA
2YHNAy.png

DSR 1440p + Fxaa
y9FW2V.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...