Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

E ναι χαχαχαχα, εδω τα ποντικια κυνηγανε τις γατες. Ειναι μεταλαγμενα, δεν ξερω τι γινεται..Μπορει και να επεσαν στο καθαροτατο λιμανι του Πειραια, ποιος ξερει. Αν πεσει ανθρωπος δεν ξερω τι μπορει να βγει μετα. Κανενα χελωνονιτζακι φανταζομαι..  :D

Για τον Πειραιά δεν ξέρω αλλά εδώ πάνω στο Θερμαϊκό αν πέσει, πιθανών να βγει ο Godzilla. You never know..

Πρωτη επαφη στα 1440p, 40fps με ολα στο max+FxAA. Αλλα για καποιο λογο σε ακυρες στιγμες,συναντω εφηβους ...(το γνωστο rolling in the DIP! :P )  Ωχ ξεχασα να βαλω τους νεους drivers της nvidia,επιστρεφω :P

Αν είσαι στην αρχή, okay. Προχώρα λίγο την ιστορία και παίξε σαν Arno. Μόλις φτάσεις στο Παρίσι και έχεις γίνει Assassin, πες αν πιάνει 40. Στη σκηνή που είσαι Templar αρχή - αρχή, είναι χαλαρά. Εγώ στο Παρίσι που παίζω από το πρωί και έχω προχωρήσει αρκετά, δεν μπορώ να φτάσω 40 σε 1080p.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια χαρα τα λεει, αλλα τις κοπιες τις περνει ομως νωρις και τζαμπε κιολας ... :P

Ενταξει περα απο την πλακα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να συζητησουμε το ζητημα των Pre-Orders σαν πρακτικη ουτως ή αλλως, ειναι ή δεν ειναι μια χαρα το παιχνιδι, optimized ή οχι.. Εξυπακουεται..

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test

Πρέπει να πάρω 2 980 με τον 2500k μου για να παίξω στα 60;

Καλά μας τα λες ρε ubi..

Ότι και να λέμε, είμαι σίγουρος πως το τελευταίο 1-1,5 έτος (ιστορία next gen κι έτσι), αρκετές εταιρίες επιτηδευμένα κάνουν τα παιχνίδια να χρειάζονται τρελά specs. Με αυτόν τον τρόπο πουλάνε hardware σε μια pc κοινότητα που έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Έτσι άπαντες χαρτογιακάδες είναι ευχαριστημένοι. 

Το αστείο είναι πως μετά τα όποια patch, θεωρώ πως θα τρέχει νεράκι και με πολύ πιο αδύναμα specs σε χαμηλότερα φυσικά settings.

Πρέπει να πάρω 2 980 με τον 2500k μου για να παίξω στα 60;

Καλά μας τα λες ρε ubi..

Ότι και να λέμε, είμαι σίγουρος πως το τελευταίο 1-1,5 έτος (ιστορία next gen κι έτσι), αρκετές εταιρίες επιτηδευμένα κάνουν τα παιχνίδια να χρειάζονται τρελά specs. Με αυτόν τον τρόπο πουλάνε hardware σε μια pc κοινότητα που έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Έτσι άπαντες χαρτογιακάδες είναι ευχαριστημένοι. 

Το αστείο είναι πως μετά τα όποια patch, θεωρώ πως θα τρέχει νεράκι και με πολύ πιο αδύναμα specs σε χαμηλότερα φυσικά settings.

Για 1080p δεν χρειαζεσαι sli, oχι τουλαχιστον για το συγκεκριμενο. Με μια 970 και ολα στα ultra και με msaa x4 εισαι συνεχως πανω απο 40-45 , αν το βγαλεις εισαι πανω απο 55-60.Oπως σωστα ανεφερες, περιμενουμε και patch/patches που και αποδοση θα δωσουν και glitches/bugs θα μειωσουν. Μην ξεχνας επισης οτι το sli αν δεν εχει καλο scaling κανει πολλες φορες τα πραγματα χειροτερα αντι για καλυτερα.

Παιδια αρκετα απο τα bugs που βλεπετε ειναι απο τα κρακερακια που τρωτε σε διαφορες εκδοσεις. Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι μεγαλοι δεν εχουν βγαλει μια εκδοση ακομη.. Ειπαμε λιγο αναμονη αυριο μεχρι την επισημη κυκλοφορια και μαγικα θα δειτε πως θα λυθουν ενα σωρο προβληματα.

υ.γ Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι η nubi δεν εδωσε ενα ανετοιμο προιον στην αγορα για μια ακομη φορα και αυτο φαινεται απο τις εκδοσεις που ειχαν οι reviewers (1.1 που ειχε προβληματα)

p.s Και φυσικα δεν χρειαζεστε 780/ti/970/980 σε SLI για να τρεξετε σε 1080p χαλαρωστε..

Έχει δοκιμάσει κανείς με amd cpu να μας πει πως πάει; Επειδή ακούστηκε πως το site δεν είναι αξιόπιστο οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε "ασφαλή" συμπεράσματα .

Έχει δοκιμάσει κανείς με amd cpu να μας πει πως πάει; Επειδή ακούστηκε πως το site δεν είναι αξιόπιστο οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε "ασφαλή" συμπεράσματα .

λογικα αυριο θα το παιξω εγω με την παρακατω υπογραφη...δεν περιμενω πολλα πραγματα...αλλα πιστευω medium/high να παιξω χωρις πολλα φιλτρα

Παιδια αρκετα απο τα bugs που βλεπετε ειναι απο τα κρακερακια που τρωτε σε διαφορες εκδοσεις. Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι μεγαλοι δεν εχουν βγαλει μια εκδοση ακομη.. Ειπαμε λιγο αναμονη αυριο μεχρι την επισημη κυκλοφορια και μαγικα θα δειτε πως θα λυθουν ενα σωρο προβληματα.

Συμφωνω αλλα και με το watch dogs το ιδιο ελεγαν και στο τελος ειδαμε,  οτι προβληματα ειχε η πειρατικη, τα ιδια ειχε και η original εκδοση. Και τα glitches που εχω δει εγω στην εκδοση μου(απο θειο), τα εχω δει και στις εκδοσεις του ps4 και xbone. Ακριβως τα ιδια κανει και εκει. Στις πειρατικες εκδοσεις, μονο τα save ειχαν προβλημα μεχρι και χτες το απογευμα, και σημερα ελυσαν και το θεμα με την γλωσσες που ειχε. Αναμενω το 1.2 patch που θα λυσει τα προβληματα που κανουν μπαμ, ειδικα με τα npc και θα βαλουν και το tesselation που λειπει  απο το game.

Και για να μην παρεξηγηθω, περιμενω και εγω κλειδι, γιατι το θελω αυθεντικο το συγκεκριμενο.

Σε ποιον αρέσουν τα gliches; :D

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--VCEMLwtd--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/bh5abzcsulwbmhcxcukv.gif

iw0lohiwke0fsvpuyylt.png

yyha5zax60xooyr11zx8.jpg

akqmvdd29hkw6wr4bvts.jpg

kg7efpw3epvdrrlgd38z.jpg

qa1y6zvrsxs3veen1hku.jpg

cocb1i6ma8mxjtizevra.jpg

rkmor4yw444jtoawuv9g.jpg

xakwtaybx6sfc6lerc0q.jpg

LOREAL, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

kaktz5uxhorhae3ltq4o.png

xyklbbwmmmbmtmitcfyu.jpg

• Like 10

Ok μου ήρθε το κλειδί από G2A, θα δώσω εντυπώσεις όταν επιτέλους κατεβει και στο δικό μου σύστημα (3570k @ 4.4/970 @ 1500/7800).

Εμενα ακομη.. :-(

Συμφωνω αλλα και με το watch dogs το ιδιο ελεγαν και στο τελος ειδαμε,  οτι προβληματα ειχε η πειρατικη, τα ιδια ειχε και η original εκδοση. Και τα glitches που εχω δει εγω στην εκδοση μου(απο θειο), τα εχω δει και στις εκδοσεις του ps4 και xbone. Ακριβως τα ιδια κανει και εκει. Στις πειρατικες εκδοσεις, μονο τα save ειχαν προβλημα μεχρι και χτες το απογευμα, και σημερα ελυσαν και το θεμα με την γλωσσες που ειχε. Αναμενω το 1.2 patch που θα λυσει τα προβληματα που κανουν μπαμ, ειδικα με τα npc και θα βαλουν και το tesselation που λειπει  απο το game.

Και για να μην παρεξηγηθω, περιμενω και εγω κλειδι, γιατι το θελω αυθεντικο το συγκεκριμενο.

Κατι texture pop in, προβληματα στο framerate ειναι του παιχνιδιου αλλα θεματα με περιεργη συμπεριφορα απο npc και ισως καποια gfx glitches μην αποκλειεται να προκαλουνται απο τις εκδοσεις που εχουν βγει μεχρι τωρα ειδικα οτιδηποτε πριν την v5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...