Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε εντάξει εδώ έχει βγάλει και η amd εδώ και λίγες μέρες οδηγό για να υποστηρίξει το παιχνίδι που δεν είναι από τα "δικά" της, η πράσινη εννοείται ότι σε πράσινο παιχνίδι θα έδινε οδηγο 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βαρυ και ασηκωτο το παιχνιδι !  επισης και στη κινηση μου φανηκε χαλι οπωσδηποτε θελει patch και γρηγορα μαλιστα !! :-(

ACU_2014_11_12_13_06_00_657.jpg

ACU_2014_11_12_13_04_12_558.jpg

ACU_2014_11_12_12_48_48_261.jpg

Με ποιους drivers τρεχεις το παιχνιδι?

Δημοσ.

Γαλλια σου λεει μετα..

post-250036-0-52438000-1415797637_thumb.jpg

Κατι τετοια ποντικια μεγαλυτερα και απο γατι, εχουμε εδω στον Πειραια, στην Πειραικη συγκεκριμενα xD.

Kαι σε αυτη την περιπτωση αν μπορειτε να διακρινετε το καημενο ''ποντικακι'' παλι επεσε θυμα του αδισταχτου γατιου το οποιο καθαριζεται κιολας μετα. :-D

Δημοσ.

Γαλλια σου λεει μετα..

Κατι τετοια ποντικια μεγαλυτερα και απο γατι, εχουμε εδω στον Πειραια, στην Πειραικη συγκεκριμενα xD.

Kαι σε αυτη την περιπτωση αν μπορειτε να διακρινετε το καημενο ''ποντικακι'' παλι επεσε θυμα του αδισταχτου γατιου το οποιο καθαριζεται κιολας μετα. :-D

με το που ξεκίνησα να διαβάζω το ποστ σου το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο πειραιάς και μετά όντως έγραψες πειραιά :lol: 

τι είναι αυτά τα τέρατα που έχετε βρε φίλε; είχα δει ένα μέρα μεσημέρι και χέστηκα πάνω μου 

με i5 3,1 ghz  8 GB Ram και την 660 Ti να το πάρω στο PC ή θα έχω καλύτερη απόδοση στο PS4 ;

στο ps4 είναι uplayable αν όντως πέφτει συχνά στα 20αρια

στη θέση σου θα δοκίμαζα τη τύχη μου με pc αφού πρώτα έκανα test drive 

• Like 2
Δημοσ.

με το που ξεκίνησα να διαβάζω το ποστ σου το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο πειραιάς και μετά όντως έγραψες πειραιά :lol:

τι είναι αυτά τα τέρατα που έχετε βρε φίλε; είχα δει ένα μέρα μεσημέρι και χέστηκα πάνω μου 

E ναι χαχαχαχα, εδω τα ποντικια κυνηγανε τις γατες. Ειναι μεταλαγμενα, δεν ξερω τι γινεται..Μπορει και να επεσαν στο καθαροτατο λιμανι του Πειραια, ποιος ξερει. Αν πεσει ανθρωπος δεν ξερω τι μπορει να βγει μετα. Κανενα χελωνονιτζακι φανταζομαι..  :D

• Like 1
Δημοσ.

Με ποιους drivers τρεχεις το παιχνιδι

με τους νεους  14.11.1 βετα !! αλλα δε βλεπω να βοηθησαν σε κατι !! τουλαχιστον στα δικα μου ματια !!

Δημοσ.

Πρωτη επαφη στα 1440p, 40fps με ολα στο max+FxAA. Αλλα για καποιο λογο σε ακυρες στιγμες,συναντω εφηβους ...(το γνωστο rolling in the DIP! :P )  Ωχ ξεχασα να βαλω τους νεους drivers της nvidia,επιστρεφω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...