Oroku Saki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Και το πλήρες βίντεο! Το PS4 να φτάνει και 18 fps! loooooooooooooooooooooooooool Κλαίω! :'D Εγώ δηλαδή που στα χαμηλότερα πιάνω 29, πρέπει να μην βγάζω κιχ! :Ρ Θα εχουν λυσσαξει οι κονσολαδες λεμε! Τουλαχιστον σε pc με δυνατη gpu απο 780 και πανω δεν πεφτει ποτε κατα απο 45 fps στο ultra ενω αυτοι δεν μπροουν να πιασουν ουτε 30 fps με γραφικα χειροτερα απο τα ultra του pc!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Θα εχουν λυσσαξει οι κονσολαδες λεμε! Τουλαχιστον σε pc με δυνατη gpu απο 780 και πανω δεν πεφτει ποτε κατα απο 45 fps στο ultra ενω αυτοι δεν μπροουν να πιασουν ουτε 30 fps με γραφικα χειροτερα απο τα ultra του pc!! Θέλεις να πεις, δεν πάει ποτέ πάνω από τα 45.. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Βασικά qsis είναι το σύνολο, κακό performance με πάμπολλα bugs, γαλλική επανάσταση μούφα imho, popping textures και ειδικά στα npcs που επειδή είναι τόσα πολλά φαίνεται πολύ άσχημο, το story είναι αδιάφορο ενώ ο Arno έχει κάποιο ενδιαφέρον, τα side missions δεν μου είπαν κάτι και το combat ειδικά με το σπαθί μου φαίνεται πολύ fake δεν νιώθεις τα hits που κανεις, το stealth κακό και το cover system ακόμα χειρότερο. Χωρίς πλακα προτιμώ να ξαναβάλω το 2 γιατί όλο το game μου βγάζει αδιαφορία και + ότι είναι τις Ubisoft που είναι πια για μένα από τις χειρότερες εταιρίες χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι στους καταναλωτές. Fuck paris, back το mordor p.s. επειδή έπαιξα και λίγο co-op ενώ παλιότερα ούτε καν ασχολήθηκα με το online part του AC μπορώ να πω ότι είναι fun αλλα έχω την εντύπωση ότι πολύ σύντομα καταντάει βαρετό όπως όλο το game. imho ας always και να τονίσω παίζω στο PS και απέχω χιλιόμετρα από graphics whore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ubisoft: - Τεχνικα προβληματα? Που? xD 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nocturne Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 μια ερωτηση απο εναν αδαη του αθληματος μετρησης fps με ποιο προγραμματακι μετραω τα fps οταν τρεχω ενα game???? Σας ευχαριστω πολυ ολους σας!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 μια ερωτηση απο εναν αδαη του αθληματος μετρησης fps με ποιο προγραμματακι μετραω τα fps οταν τρεχω ενα game???? Σας ευχαριστω πολυ ολους σας!!!! bandicam, fraps(το πιο απλο και ευκολο), msi afterburner, αν εχεις nvidia με το shadow play ή το radeonpro μπορεις επισης να χρησιμοποησεις. Υπαρχουν και αλλα τοσα, αλλα αυτα ειναι τα πιο γνωστα που μου ηρθαν ευκολα στο μυαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ένα ειλικρινής review για οποιον ενδιαφέρεται, το game είναι για steam sale μετά από κάμποσα patch. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 το stealth κακό και το cover system ακόμα χειρότερο. ακόμα να τα φτιάξουν αυτά εε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Χεχ, και του χρόνου θα λένε για το τότε AC ότι το έφτιαχναν μια 5ετία και πάλι τα ίδια θέματα θα έχει με το stealth/cover/combat/LoD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Βασικά το cover system στο 4 ήταν ok, απλό και ελάχιστα buggy, σε γενικές γραμμές το game είναι μέρα, οποτε φαίνεται άσχημο γιατί τώρα δεν cover μονο σε τοίχους, άμα είχε το cover από το SC ή WD τότε θα ήταν πολύ καλύτερο, τουλάχιστον τα assassinations από cover είναι πιο fancy. Κρίμα πάντως γιατί έχει πολύ καλά elements αλλα τα επισκιάζουν τα - στο overall experience. Xmas sales πάντως ίσως το αγοράσω στο pc ή στο ps, ανάλογος που θα γίνουν τα καλύτερα updates για κάνα co-op με φίλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτήσω, το πρώτο patch πότε το τσιμπάμε στα PC; Ξέρει κανείς; Γαλλική μπακέτα κρατάει ρε φίλε! χαχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 μια ερωτηση απο εναν αδαη του αθληματος μετρησης fps με ποιο προγραμματακι μετραω τα fps οταν τρεχω ενα game???? Σας ευχαριστω πολυ ολους σας!!!! Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως, μπορείς να τα μετρήσεις και με τα δάχτυλα σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 βαρυ και ασηκωτο το παιχνιδι ! επισης και στη κινηση μου φανηκε χαλι οπωσδηποτε θελει patch και γρηγορα μαλιστα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Το καλύτερο comment που διάβασα μέχρι στιγμής. I hear this game went full cinematic on the consoles. ~20 fps. I guess 30 or 24 was too much 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Παντως εγω αν και δεν ειμαι φαν της σειρας, επειδη εχω μια Α αδυναμια στο Παρισακι και εχει και Βερσαλιες, πιστευω θα το διασκεδασω αυτη την φορα.. Και κατι μου λεει παντως οτι αυριο στην επισημη ευρωπαικη κυκλοφορια θα εχουν λυθει αρκετα προβληματα. Ηδη εβγαλε και driver η Nvidia απο εχθες τον δοκιμασε κανεις να δει, λενε οτι προσφερει καλυτερη αποδοση και προσθεσε και SLI profile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα