Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα εγώ που είδα walkthrough από PS4 δε μου άρεσε η κίνηση. Όταν έπεφταν τα fps το καταλάβαινα. Δε θα μ' άρεσε να το παίζω στα 30. Προσωπική εκτίμηση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ πάντως παίζαμε στα ps360 με χειρότερα και δεν είχαμε πρόβλημα.Άν έχει κάποιο πρόβλημα τώρα σε ps4,xbox one θα διορθωθεί αλλά και πάλι τα 20 που λέτε δεν είναι σταθερά αλλά ούτε συμβαίνει ανά δευτερόλεπτο για να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

υγ πέρα απο αυτό συζητάτε απο το πρωί για τα γραφικά και κανείς δεν σχολιάζει το gameplay.

χάνεται η ουσία δυστηχώς..

• Like 2

Εγώ δεν καταλαβαίνω το hate για τις κονσόλες σε κάθε πόστ και στην τελική μιά χαρά είναι στο ps4,xbox one με πολύ όμορφα γραφικά και το frame rate σε κανονικά επίπεδα.

υγ δεν γίνεται πιά αυτή η ζήλια με τον καθένα και τις συγκρίσεις.

Κοίτα και εγώ Ps4 έχω και έχω παίξει αρκετά παιχνίδια. Απλά η έκδοση του Unity είναι απαράδεκτη. Είναι πολύ συχνά κάτω από 30 fps που το κάνουν σχεδόν unplayable. Μπορεί να μην φταίει το hardware αλλα η Ubisoft σίγουρα κάτι δεν έκανε καλά, το βιάστηκε υπερβολικά για να προλάβει τα χριστούγεννα.

Μα αφού το δουλεύει 4 χρόνια :lol:

Στο επόμενο πάντως πραγματικά περιμένω να βάλουν ως στόχο τα 24fps για true cinema experience και να πουν ότι και τα 30 που είχαν στόχο πριν είναι πολλά και φαίνονται περίεργα στο μάτι

.. Όπως το hobbit

• Like 1

Στο επόμενο πάντως πραγματικά περιμένω να βάλουν ως στόχο τα 24fps για true cinema experience και να πουν ότι και τα 30 που είχαν στόχο πριν είναι πολλά και φαίνονται περίεργα στο μάτι

Target 24fps! Άρα ξέρεις... όσοι έχουν high-end gpu θα πιάνουν 8-15.

• Like 2

Ερε τα νουμια τι κανανε.. Ειχανε κανει disable τo microtransection section στα review sample που στειλανε στους reviewers!!

http://www.neogaf.com/showthread.php?t=931099

lol! They suck! Fuck you UBI! Oh wait, δεν το αγόρασα έτσι και αλλιώς. Ποιος νοιάζεται;! :P

• Like 3

Correct :P

In other news, καποιος κατοχος να επιβεβαιώσει αν υπαρχει stuttering σε gtx 780/780ti στα ultra textures. Μονο στα high δλδ δεν εχει κολληματα, σύμφωνα με αυτα που διαβαζω σε αλλα forums...

Λογικά οχι

Edit:

ky9EAur.png

Όσοι θέλατε να παίξετε την console έκδοση, σκεφτείτε το διπλα. Είναι χειρότερα optimized από το PC.

Και το πλήρες βίντεο! Το PS4 να φτάνει και 18 fps! loooooooooooooooooooooooooool Κλαίω! :'D

Εγώ δηλαδή που στα χαμηλότερα πιάνω 29, πρέπει να μην βγάζω κιχ! :Ρ

Εγώ πάντως σκέφτομαι να το παρατήσω γιατί το βαρέθηκα μέσα σε μια μέρα.

αλήθεια; τόσο βαρετό είναι;

από gameplay μια από τα ίδια; 

το σενάριο τουλάχιστον πάει να πει τίποτα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...