Alex21121988 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Eιναι μοιραιο, κοιτα τι γινεται απο npcs. Παραδοξως στο pc παει καλυτερα. Πρεπει καποια στιγμη να παρουν και κανενα μαθημα εκει στη ubisoft απο square enix (hitman) για τον οχλο, και το πως να κανεις το game να μην επηρεαζεται απο αυτο. Οσο αφορα την γκρινια και την πειρατεια, υπαρχει section που μπορουμε να παμε και να διαφωνησουμε εκει στο αν ειναι σωστο για τον καθενα απο εμας να αγοραζει/δοκιμαζει/κατεβαζει στο free ενα game. Γενικα ειμαι της αποψης να υποστηριζω οτι ειναι καλο, μπορω να αναφερω games που θα τα πληρωνα και 10 φορες πανω και ας τα εχω ξαναπαιξει πολλες φορες. Ειναι και τι σου εχουν προσφερει, το καθενα απο αυτα. Τα ac τα γουσταρω οσο δεν παει, απλα επειδη στο pc παντα υποσκιαζεται ολη η φαση με τα πολλα τεχνικα προβλημτα που εχουν τα games της ubisoft τα τελευταια χρονια και με συγκεκριμενους τιτλους, ειναι καλο να σκεφτομαστε ακομα και τα 10 ή 15 ευρω που θα δωσουμε για καποιο κλειδι στα διαφορα γνωστα σαιτ. Δεν ειναι οτι τα βρισκουμε στον δρομο τα χρηματα. Προτιμω να τα φαω σουβλακια απο το να μου σπασουν τα νευρα και να αισθανθω οτι με επιασαν κοροιδο..παλι.. Εγω τωρα πχ αν το αγοραζα το ac και εβλεπα οτι 1.Λειπει tesselation. 2.Λειπουν τα physx. 3.Εχει πολλα framedrops και με το msaa ανοιχτο δεν μπορω με το συστημα της υπογραφης να εχω 50- 60 frames ακατεβατα. 4.Δεν ξερω και εγω ποσα lod probs εχει με random pop up textures, και γενικα τοσα bugs με τα τοσα npc που διαλεξαν να βαλουν στο game, ενω το engine δειχνει να μην τα σηκωνει. Μετα τους το πετας το κεφαλι? Που μας τα δινουν το προιον ανετοιμο με ελλειψεις γιατι το πιεσαν να βγει νωριτερα. Ας το εβγαζαν μετα απο ενα μηνα και να ηταν πληρες. Αλλα εδω παμε σε αλλες συζητησεις και το σταματω εδω. Καλη στρατηγικη με την ubi ειναι να περιμενεις 5/6 patches, να ακουσουν δλδ το βρισιμο της χρονιας τους απο τους dayoneναδες για να αρχιζουν να δουλευουν και να φτιαχνουν πραγματα. Επειτα πας σε αγορα αν και εφοσον εισαι σιγουρος οτι το game παει πλεον οπως του αξιζει αναλογικα παντα με το συστημα σου, γιατι υπαρχει και η παραλογια που ο αλλος θελει να το τρεξει στα ultra με την 560.. 3
qsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Λογικά οχι Edit: Όσοι θέλατε να παίξετε την console έκδοση, σκεφτείτε το διπλα. Είναι χειρότερα optimized από το PC. Βρε κουτέ, είναι η κινηματογραφική εμπειρία! 3
Parapas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 For the record, δοκιμή απλή (γιατί κάποια στιγμή θα το αγοράσω για να το παίξω) με όλα τέρμα πλην AA και Ambient Occlusion στην αρχική πόλη της πρώτης αποστολής που σου βγάζει από τις πολλές να επιλέξεις (είναι σκοτάδι με πυρσούς κλπ) έχω 35-40 frames με το σύστημα της υπογραφής (o i5 στα 4.4Ghz). Βέβαια παίζεται, δεν φαίνεται τόσο στο μάτι αλλά επειδή είμαι ψείρας και όχι "30 fps cinematic mode mya$$" σίγουρα στα 50-60 μιας 970 θα είναι καλύτερα τα πράγματα + ότι το έπαιξα πολύ λίγο και μπορεί με περισσότερους npcs, μέρα, με μεγαλύτερο LOD από ψηλό κτίριο και λοιπά να πέσει κιαλλο. Αυτά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Κοίτα κατάντησε γελοίο να σε "προλογιαζουν" με τρελα requirement και να τρέχει αθλια ακόμα και σε αυτά. Τώρα το μονο που μένει είναι να βιάσουν και το FC4 ώστε να middle finger μια για πάντα την Ubisoft.
qsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Τώρα το μονο που μένει είναι να βιάσουν και το FC4 ώστε να middle finger μια για πάντα την Ubisoft. μη το γρουσουζεύεις αυτό, λυπήσου εμένα τουλάχιστον!!! από ένα παιχνίδι έχω πράγματα να περιμένω κι εγώ ο έρημος
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Πλακα κανεις? Και εγώ το ίδιο, μου είναι αδιάφορα τα AC και WD, FC3 FTW, αλλα το πράγμα εκεί πάει, το μονο καλο είναι ότι δουλεύουν στο ίδιο engine οποτε ποσο πια...still u never know bud, better be rdy either way 2
Oroku Saki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δεν θα ξερουν που να κρυφτουν εκει στην ubisoft γιατι ισως για πρωτη φορα στην ιστορια τους βγαλανε παιχνιδι με bugs fps drops και στις κονσολες ετσι τωρα θα τα ακουσουν απο ολους τους gamers στο συνολο τους και οχι μονο απο τους pc gamers. Ολη η gaming κοινοτητα εχει εξαγριωθει με την ubisoft καθως το παιχνιδι και στις 3 εκδοσεις εχει προβληματα με χειροτερη του one και καλυτερη του pc φυσικα! 2
Alex21121988 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δοκιμασα SMAA μεσω radeon pro, δουλευει κανονικοτατα. Δεν χανει πουθενα σε frames, και διορθωνει jaggies κτλ. Περιεργως δεν φαινεται να το θολωνει καθολου. Οι φωτογραφιες που εβγαλα ειναι για να δειτε το αποτελεσμα. Δεν ειναι οι καλυτερες και δεν εχουν σκοπο να δειξουν την ομορφια του παιχνιδιου αλλα τις ποσταρω να για να καταλαβετε τι διορθωνει. Τις κολονες κυριως να κοιταξετε και στο βαθος. Χωρις SMAA. Με SMAA Δεν εχει perfomance hit ουτε ενα frame, φαινεται να μην δημιουργει προβλημα με το game, και απο το να πατε σε FXAA ή να εχετε το perfomance hit του msaa ειναι καλυτερη επιλογη κατα την γνωμη μου αφου δεν εβαλαν SMAA σαν επιλογη antialising στα settings. 1
Bigi444444 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάλι βλέπω ότι η ubi έχει αναπτύξει μια σχέση πάθους με τους early adopters που όμοιά της μάλλον μόνο η activision έχει καταφέρει.Όλοι κάνουν preorder τόσα χρόνια, όλοι αγοράζουν, αλλά είναι εκεί από την πρώτη ώρα, σαν τη μύγα στο σκατό, στο steam,στο metacritic, στο forum του παιχνιδιού, στην Αννίτα sos για να πουν τον πόνο τους και να βγάλουν τη μιζέρια τους είτε δικαιολογημένα είτε όχι.Και το Νοέμβριο του 2015 πάλι εδώ θα είμαστε να δούμε τη 15η συνέχεια στη σαπουνόπερα. Προσωπικά θεωρώ πως και αυτό θα το ευχαριστηθώ με το παραπάνω, όπως όλα ανεξαιρέτως τα ac μέχρι στιγμής, απλά θα του δώσω λίγο χρόνο γιατί δεν τον έχω και ο ίδιος, οπότε όταν θα έρθει το πλήρωμά του, χωρίς δράματα και κλάματα πιστεύω θα το απολαύσω με πολύ καλά γραφικά και ατμόσφαιρα, χωρίς τεχνικά προβλήματα και ίσως με την επόμενη gpu εαν στην τελική η τωρινή μου δεν το σηκώνει.Γιατί πολλές φορές η μετριοπάθεια και η μέση οδός ίσως είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. 4
ThanosWF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Να και το δικό μου βίντεο... Ρίχνω μια ματιά στο performance του AC: Unity με το Afterburner. Αγνοήστε το κακό audio sync.. shadowplay issues 1
Bigi444444 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Πολύ όμορφο δείχνει.Με κάτι εικόνες πάντως από το εσωτερικό κτιρίων σε υπερ υψηλές αναλύσεις χάνεις το φως σου.
Silverage Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 μασασφ μαφμασμφ ασμφμα φμασμφ ασ φμμ Ήρθες και εσυ με ένα post και ώρα εγγραφής 1:30 να την πετάξεις. Ξανασκέψου το λίγο και μετά σβήσε και το comment να μην κουράζονται οι moderator. Εγω θέλω να πω κάτι άλλο, το uplay πιθανότατα ξανακατεβάζει απο την αρχή όλο το παιχνίδι άμα το κλείσεις και όταν φτάσει στα ~6GB ρίχνει την ταχύτητα στα 5kB/s. 2
kamasoutra Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγώ δεν καταλαβαίνω το hate για τις κονσόλες σε κάθε πόστ και στην τελική μιά χαρά είναι στο ps4,xbox one με πολύ όμορφα γραφικά και το frame rate σε κανονικά επίπεδα. υγ δεν γίνεται πιά αυτή η ζήλια με τον καθένα και τις συγκρίσεις. 1
Haris San Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγώ δεν καταλαβαίνω το hate για τις κονσόλες σε κάθε πόστ και στην τελική μιά χαρά είναι στο ps4,xbox one με πολύ όμορφα γραφικά και το frame rate σε κανονικά επίπεδα. υγ δεν γίνεται πιά αυτή η ζήλια με τον καθένα και τις συγκρίσεις. Οι pc gamers ζηλευουν πολυ τους κονσολακιδες ως γνωστον 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα