Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AnvilNext.

Η ίδια μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στο AC3 η οποία είναι ανανέωση αυτής που χρησιμοποιήθηκε στο AC2, η οποία είναι... ανανέωση αυτής που χρησιμοποιήθηκε στο AC1 με άλλο όνομα (Scimitar) η οποία...... χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Prince of Persia (2008) και στο Shaun White Scateboarding.

Άρα του κώλου next-gen και θα δούμε αν το τελικό αποτέλεσμα θα έχει καμιά επαφή με αυτό το βίντεο. Watch Dogs E3 κανείς? ;)

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Εμενα παντως εξαρχης μου φανηκε ιδιο με το ac3 στους εξωτερικους χωρους ,δεν ειδα διαφορες ...Φαινεται καλο βεβαια οπως το 3 ,σιγουρα ομως δεν παει προς το τελειο στoν οπτικο τομεα.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγά που έβλεπες slideshow..20FPS έβλεπες με τους παλιούς Quad, με i5/i7 είχες 40+

Έχω i5 760 @ 2.8 GHz. Slideshow κανονικότατο έβλεπα.......

Δημοσ.

Κάποιο άλλο πρόβλημα είχες τότε, σε Q9650 το παιχνίδι είχε 20FPS στην Βοστόνη ενώ με i5/i7 διπλασιάζονταν τα FPS και είχες ~40.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα FPS στην Βοστόνη δεν πήγαιναν ανάλογα με τον επεξεργαστή. Έφταιγε η έλλειψη optimisation και οι πολλοί NPCs.

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχει και το Black Flag, 40άρια έβλεπα στο ένα, 40άρια και στο άλλο..Ο λόγος ; 2-cores utilization only..Γιατί και 780 Ti SLI να έχεις, πάλι δεν θα δεις 60άρια λόγω του ότι δεν βλέπει πάνω από δύο πυρήνες, άρα ή θα έχεις έναν i7 στα 6Ghz για να δεις 60άρια ή θα πρέπει να βγουν CPU με πολύ δυνατότερο clockspeed-to-performance ratio ή να ρίξουν σωστό optimization και το παιχνίδι θα γίνει multithreaded πράγμα που δεν πιστεύω να γίνει, τουλάχιστον με την Anvil Engine.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παντως εξαρχης μου φανηκε ιδιο με το ac3 στους εξωτερικους χωρους ,δεν ειδα διαφορες ...Φαινεται καλο βεβαια οπως το 3 ,σιγουρα ομως δεν παει προς το τελειο στoν οπτικο τομεα.

Έχεις παίζει το 3;

Θέλω την γαμιστερή uplay edition.

Στέλνει Ελλάδα το uplay;

Δημοσ.

Έχει γίνει κουραστική η Ubisoft. Καλύτερα να επεκτήνει τις δραστηριότητές της και σε άλλους κλάδους/τομείς. Μπορεί να γίνει σύβουλος εταιριών για κατάλληλες εφαρμογές ολοστικού μάρκετινκ και προωθητικής διαφήμισης. Γιατί αυτό είναι που ξέρει να κάνει καλύτερα από τα παιχνίδια της.

• Like 1
Δημοσ.

κραζετε κραζετε αλλα ολοι ξερετε οτι η εταιρια εχει βγαλει games που θα σας μεινουν αξεχαστα. ουτε fanboy της ειμαι, ουτε λεω οτι δεν κανει λαθη και σιγουρα δεν προκειται να αγορασω προιον της αν δεν ξερω περι τινος προκειται. η αποψη μου ειναι οτι οποιος εχει προαγορασει game που αποδειχθηκε κατω των περιστασεων μαλλον φταιει αυτος και οχι η εταιρια.

Δημοσ.

Ολοένα και περισσότερα θέματα (Watch Dogs, GTA5 και αυτό) καταλήγουν σε Ubisoft sucks, EA sucks κλπ και γκρίνιες για specs από παιχνίδια που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει. Γίνεται κουραστικό και εκτός θέματος. Στο κάτω κάτω μην το αγοράσετε.

Στο θέμα μας τώρα, το uplay στέλνει Ελλάδα και κάτι αναφέρει πως η συγκεκριμένη έκδοση έχει δωρεάν μεταφορικά. Αυτό έλειπε, 140€ κοστίζει.

• Like 2
Δημοσ.

Ολοένα και περισσότερα θέματα (Watch Dogs, GTA5 και αυτό) καταλήγουν σε Ubisoft sucks, EA sucks κλπ και γκρίνιες για specs από παιχνίδια που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει. Γίνεται κουραστικό και εκτός θέματος. Στο κάτω κάτω μην το αγοράσετε.

Τα βλέπουμε και όταν κυκλοφορούν όμως..

Δημοσ.

Στο θέμα μας τώρα, το uplay στέλνει Ελλάδα και κάτι αναφέρει πως η συγκεκριμένη έκδοση έχει δωρεάν μεταφορικά. Αυτό έλειπε, 140€ κοστίζει.

Να που θα πάνε τα χρήματα των υπερωριών!

Άντε, με γειά μου!

Δημοσ.

Βάλαν την άμυνα του 1 ξανά η μου φάνηκε?! Επίσης enemies τώρα έχουν hp bar?! Τουλάχιστον εύχομαι να φτιάξαν τα multi counters ώστε να γίνονται πάνω από 3 φορες σε όλο το game :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...