Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το έχω ξαναπεί, ένας κύριος λόγος που το PC gaming συνεχίζει και τρώει χαστούκια είναι η ίδια η Microsoft. Αν δεν είχε σαν εταιρία το Xbox είμαι σίγουρος πως θα είχε κάνει τα απαραίτητα βήματα στο PC gaming έτσι ώστε οι κάρτες γραφικών να αξιοποιούνται στο έπακρο εφόσον βλέπει τι λεφτά παίζουν στο gaming. Είναι απίστευτη η δύναμη που έχουν οι σημερινές GPU's, αν υπήρχε ένα κλειστό OS θα βλέπαμε παπάδες. Και όχι δεν μιλάω για το Steam OS το οποίο δεν έχει αυτόν τον στόχο... που και να τον είχε δεν θα τους άφηνε η Microsoft και η Nvidia π.χ να κάνουν κάτι τέτοιο.

Και ρωτάει ο άλλος, μα καλά γιατί δεν βάζουν μία κάρτα που να έχει την δύναμη μίας GTX 780 π.χ στις σημερινές κονσόλες να γίνει χαμός; Είναι πολύ απλό, γιατί εφόσον έχουν τέτοια κέρδη με τις πιο απλές κάρτες και μπορούν και αρμέγουν τον κόσμο κάθε μερικά χρόνια γιατί να το κάνουν;

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τις μεγάλες εταιρίες δεν τις νοιάζει τις πιστεύει ο κάθε τάχα δήθεν μου ρέμπελος στα forum. Τις νοιάζουν τα λεφτά. Ο λόγος που υπάρχει υποστήριξη πίσω από τις κονσόλες είναι καθαρά χρηματικός γιατί ο κόσμος αγοράζει. Η απάντηση σου μου δείχνει ότι από επιχειρησιακά και οικονομικά δεν σκαμπάζεις πολλά :P

Ο ρεμπελος στα φόρουμ είναι υποψήφιος πελάτης της και μάλιστα πελάτης με φράγκα που έχει επενδύσει στο σύστημά του, όχι 14χρονο με χαρτζιλίκι.

Απλά ο pc gamer έχει υψηλότερες απαιτήσεις που ικανοποιούνται με σοβαρή δουλεια και όχι προχειροτητες και κοροϊδίες

• Like 1

GTX 780 σε κονσόλα, αν είναι να πληρώσω 800 ευρώ για κονσόλα καλύτερα να πάρω parts για το PC. Συν ότι το TDP θα ήταν too much για το form factor που θέλουν στις κονσόλες.

Όχι, το hardware που έχουν ήταν το μονο που θα μπορούσαν να έχουν, δυστυχώς intel/nvidia θα ήθελε πολλά περισσότερα χρήματα και δεν ήθελαν να το ρισκάρουν. Συν ότι τα APUs είναι ότι πρέπει να κονσόλες απο TDP. Το θέμα είναι ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγει το Dx12 για να δούμε καλές επιδόσεις στα περισσότερα games στο PC, το mantle είναι ήδη παρα πολύ καλο και βελτιώνει σημαντικά τα minimum frames + ότι το GPU usage είναι κολλημένο στα 99%.

Το αγόρασα αφού το φτιάξανε γιατί ήθελα να το τερματίσω. Αν δεν σου άρεσε εσένα καλώς. Τα 8 ευρώ που έδωσα δεν τα μετανοιώνω γιατί σαν παιχνίδι δεν είναι κακό.

On-topic

Ένα απο τα θετικα του PBR

assassins_creed_unity_72.jpg

• Like 1

Τα graphs είναι καταπληκτικά για open world αναφισβήτητα, μέχρι στιγμής μου αρέσει περισσότερο από το 3 και πλησιάζει το 4 αλλα εκεί έπαιζε και το πειρατικό theme. Πάντως ακόμα προτιμώ το 2, δεν φαίνεται πολύ μεγάλο το main story οποτε θα έχω καλύτερη γνώμη soon.

• Like 1

Εαν ειχες ζησει ολο το φασμα των 3d καρτων απο καταβολης τους, θα μπορουσα να κανω μια συζητηση μαζι σου για το εαν το 4k gaming θα μπορεσει ποτε να ειναι "playable" και υπο ποιες συνθηκες.

Το να λες θυμα καποιον που εδωσε 800ευρω (και τωρα το κανεις με λιγοτερα) για να εχει επιδοσεις που διαλυουν οτιδηποτε στο high end σε single gpu επιπεδο (500+ euro) και με διαφορα, και το ανωτερο sli τον ξεπερνα κατα 15% μεσο ορο, κανει το συμπερασμα σου να μπαζει νερα απο παντου.

Να στο πω και πιο απλα, αλλες αναγκες εχεις εσυ στα 1080p και αλλες εγω στα 1440p/4k..

Τετοια λεγε μου τωρα.. λολ

δεν καταλαβες...

και εγω 970 εχω,και θα παω σε sli...το μικροβιο βλεπεις...

απλως σε σχεση με το παρελθον οι καρτες πλεον ειναι πραγματικα "θηρια" και επειδη πλεον ολα τα παιχνιδια ειναι αθλια port,ειναι σαν να μας εχουν γραμμενους...

p.s εχω ασχοληθει με τα pc απο το 89,και εχω περασει απο ολες τις γενιες gpu.Παλια οι κατασκευαστες σεβοταν περισσοτερο τους καταναλωτες...θυμαμαι την matrox mystiqye οπου ειχε την δυνατοτητα αναβαθμισης vram(απο 2mb στα 4,και 8...)

sorry για το off topic αλλα να λεγονται τα πραγματα με το ονομα τους...

GTX 780 σε κονσόλα, αν είναι να πληρώσω 800 ευρώ για κονσόλα καλύτερα να πάρω parts για το PC. Συν ότι το TDP θα ήταν too much για το form factor που θέλουν στις κονσόλες.

Όχι, το hardware που έχουν ήταν το μονο που θα μπορούσαν να έχουν, δυστυχώς intel/nvidia θα ήθελε πολλά περισσότερα χρήματα και δεν ήθελαν να το ρισκάρουν. Συν ότι τα APUs είναι ότι πρέπει να κονσόλες απο TDP. Το θέμα είναι ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγει το Dx12 για να δούμε καλές επιδόσεις στα περισσότερα games στο PC, το mantle είναι ήδη παρα πολύ καλο και βελτιώνει σημαντικά τα minimum frames + ότι το GPU usage είναι κολλημένο στα 99%.

Άλλο είναι το σκεπτικό μου, την 780 την χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα. Σε λίγα χρόνια θα έχουν ακόμη λιγότερη κατανάλωση με πολλές φορές καλύτερες επιδώσεις, θα τις χρησιμοποιήσουν στις κονσόλες; Όχι.

Έτσι όπως έχουν τώρα τα πράγματα βγαίνουν όλοι τους κερδισμένοι.

Αλλά πέρα από αυτό, εγώ προσωπικά αν οι κονσόλες μπορούσαν να δώσουν 1080p @ 60fps (minimum) ίσως αγόραζα μία, αλλά γιατί μου φαίνεται πως πάνε ανάποδα οι τύποι; Βάλανε internet και multiplayer στις κονσόλες, κάρτες γραφικών/APUs διάφορα OS όταν όλα αυτά ήταν διαθέσιμα σε περιβάλλον Windows (απλά δεν γίνεται πλήρης αξιοποίηση). Γι'αυτό λέω πως ευθύνεται η Microsoft κυρίως.

DF - Performance Analysis: Assassin's Creed Unity

"Of course, the reality may be rather more mundane: we may simply be looking at a game where the developers ran out of time - there's certainly the sense that both console versions of the game aren't running at their best."

Yep, ήθελε περισσοτερο χρόνο.

απλως σε σχεση με το παρελθον οι καρτες πλεον ειναι πραγματικα "θηρια" και επειδη πλεον ολα τα παιχνιδια ειναι αθλια port,ειναι σαν να μας εχουν γραμμενους...

Θηρια απο θεμα transistor count και οχι επιδοσεων αναλογικα για τα χρονια που εχουν περασει. Στην πραγματικοτητα υπαρχει μια σαφεστατη πτωση αναλογικα σε επιδοσεις απο γενια σε γενια σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια.

Οι devs πανε εκει που υπαρχει το χρημα. Δυστυχως πλεον το gaming ειναι βιομηχανια μεγαλη και παιζονται πολλα λεφτα και κυριως στις κονσολες. Οταν βγαινει η M$ (παραδειγμα ειναι,μην με κανει quote κανας XBox/PSακιας) και πληρωνει τον καθε dev να κανει cripple την εκδοση για ps4 για να μην πουλησει περισσοτερο, καταλαβαινεις τι θα ειναι η εκδοση για PC που βριθει στην πειρατεια. Οταν πλεον οι devs εχουν κανει dlc content, πραγματα που επρεπε να ειναι μεσα στο παιχνιδι, σε τιγκαρουν στα microtransactions τι να περιμενεις;

Οταν οι ιδιoι οι IHVs που ασχολουνται με τα PC κανουν πλακακια με τους devs για να παιζει καλυτερα στην AMD ή στην Nvidia παλι τι περιμενεις;

Το χειροτερο κακο δεν ειναι τα αθλια port. Το χειροτερο κακο ειναι οτι οι κονσολες μοιαζουν στα PC περισσοτερο απο ποτε σε αρχιτεκτονικη. Και αυτο ενω θα επρεπε να αποτελεσει μοχλο για καλυτερα port στα PC, στην πραγματικοτητα ειναι αυτο που τα κραταει πισω. 

Ειναι αλυσιδα η απατη ομως, οχι αποκλειστικα των devs. Πλεον εχουν κατσει κατω τα εχουν βαλει και κοιτανε πως θα αρμεξουν περισσοτερο τον gamer ειτε αυτο λεγεται κονσολα ειτε PC. Οτι πλατφορμα και να διαλεξεις θα στα παρουν δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινει αυτο.

Προσωπικα κραταω μικρο καλαθι και περιμενω πολλα απο το DX12, οχι απο θεμα API χαρακτηριστικων πλεον, αλλα να λυσει το μεγαλο προβλημα με το unified memory.. Εγκληματικο αυτο που κανουν για την PC πλατφορμα.. Δεν μπορει ο αλλος να εχει παρει 780ti πριν ενα χρονο και να του ζητας 4Gb για ultra textures οταν προκειται για ενα τερας επεξεργαστικο και μαλιστα με πολυ αποτελεσματικο ευρος μνημης.

Εν παση περιπτωσει πολυ το πλατιασαμε και αλλιως το εξελαβα αυτο που ειπες. Παλι το @@ το τοπικ, αντε ρε nubi αντε να παιξουμε γιατι δεν θα ξαναδεις δεκαρα τσακιστη, κανονισε.. :P

• Like 2

Ρε παιδιά, αν κλείσεις το uplay και μετά το ξαναανοίξεις, τα κατεβάζει ξανά όλα απο την αρχή; Γιατί έτσι μου φαίνεται.

Ήμουν στα 6000+ΜΒ και τώρα μου πάει απο την αρχή πάλι.

Ρε παιδιά, αν κλείσεις το uplay και μετά το ξαναανοίξεις, τα κατεβάζει ξανά όλα απο την αρχή; Γιατί έτσι μου φαίνεται.

Ήμουν στα 6000+ΜΒ και τώρα μου πάει απο την αρχή πάλι.

Λογικά οχι

Edit:

ky9EAur.png

Όσοι θέλατε να παίξετε την console έκδοση, σκεφτείτε το διπλα. Είναι χειρότερα optimized από το PC.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...