mellodos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι λόγο άπλετης μνήμης στις κονσόλες είναι λογικό να δούμε bottleneck στο PC; Μέχρι πριν ένα χρόνο δουλεύανε για το Ps3/360 που είχαν 512mb unified ram, τώρα έχουν 8gb. Τα περισσότερα παιχνίδια γύρω από τις κονσόλες φτιάχνονται. Γκρινιάζετε ξανά και ξανά και δεν καταλαβαίνετε και το γιατί υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Άμα έχετε πρόβλημα με αυτό τότε μην παίζετε στο PC, τα τελευταία χρονια έτσι είναι. Άμα θέλετε να δώσουν περισσότερη προσοχή αγοράζετε και κανένα παιχνίδι... Και θείος και γκρίνια δεν πάνε μαζί. Μάλιστα..έτσι ειναι η νέα τάξη πραγμάτων. Επειδή βαριόμαστε να κάνουμε optimize σε μια gpu ανώτερη απο αυτή των κονσολών , βάλτα όλα low ή πιάσε μια 970 απ' όλα να τελείωνουμε. Και ύστερα φταίει ο θείος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Χάχα παίζω και γράφω στα cutscenes και μόλις πρόσεξα ότι πιο Άγγλους voice actors δεν μπορούσανε να βρούνε...rofl. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον εννοούσες "άμα δώσουν προσοχή θα αγοράσουμε κάνα παιχνίδι". Τις μεγάλες εταιρίες δεν τις νοιάζει τις πιστεύει ο κάθε τάχα δήθεν μου ρέμπελος στα forum. Τις νοιάζουν τα λεφτά. Ο λόγος που υπάρχει υποστήριξη πίσω από τις κονσόλες είναι καθαρά χρηματικός γιατί ο κόσμος αγοράζει. Η απάντηση σου μου δείχνει ότι από επιχειρησιακά και οικονομικά δεν σκαμπάζεις πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Σπαρτιάτη, μετά συγχωρήσεως αλλά έχει δίκιο.Δηλαδή πως να αγόραζες το Watch_Dogs όταν έμαθες πως ακόμα και σε GTX Titan έχει κολλήματα ; Να μην παπαγαλίζουμε και 'μεις τις δικαιολογίες των εταιρειών, και παλιότερα υπήρχε πειρατεία αλλά μια χαρά πωλήσεις έκαναν και τα παιχνίδια τους έβγαιναν μόνο στο PC κατά κύριο λόγο....Εχμμμ....CryT...Γκουχ γκουχ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Το Crysis θες να μου πεις έκανε καλές πωλήσεις; Γι' αυτο το Crysis 2 και 3 βγήκαν στις κονσόλες; Αλλα είμαστε off-topic. Βλέπω πολλούς που κατεβάζουν πειρατικά και γκρινιάζουν που δεν τρέχει. Άμα δεν πληρώνεις δεν γκρινιάζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ok dude κανένας δεν θα σε κατηγορήσει άμα εσύ θες να πετάς τα λεφτά σου σε ημιτελές προϊόντα ώστε να μπορείς να εκφέρεις την γκρίνια σου χωρίς ενδοιασμούς. Εγώ το νοίκιασα, μπορώ να κράξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Άμα δεν πληρώνεις δεν γκρινιάζεις. Εγω πληρωσα αλλα ακομη δεν επαιξα.. Τι εγινε μωρη nubi ανοιξε να το κατεβασω ειναι και 40Gb, το optimization μου μεσα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μου αρέσει που έχετε αρχαίες GPU μερικοί και γκρινιάζετε που δεν σας παίζει το παιχνίδι, για ποιο λόγο πρέπει ένα παιχνίδι να παίζει κανονικά σε 5 χρονών + GPU δεν καταλαβαίνω.. φιλε μου εδω δεν θα συμφωνησω... για τον λογο που μια 680 εαν το παιχνιδι ηταν optimization για pc επρεπε να φυσαγε,και οχι να χρειαζεσαι 970 sli για 60 frames σε 1080p επειδη ειναι port απο κονσολες. Μου αρεσει μου η nvidia προμοταρει 4κ gaming και @@@.ουτε σε 5 χρονια απο τωρα δεν προκειται να δουμε playble gaming σε 4κ,και οταν ερθει εκεινη η ωρα θα χρειαζεσαι 8gb VRAM 990 titan z sli... Προσωπικα θα ημουν ενα ευχαριστημενο "θυμα" εαν η 970 sli σε 1440p δεν θα γονατιζε για ενα-δυο χρονια το πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 να το αγορασω και να εχω τετοιες αηδιες οπως στις φωτογραφιες που εβαλα ; ε οχι , σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογη το οπτικο αποτελεσμα τις απαιτησεις που θελουν . οκ μπορει να εχω παλια καρτα ( 6870 1gb ) αλλα σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν ειχα αυτο το θεμα . και δεν ειναι περιεργο και στα low και στα ultra high να εχω τα ιδια frame ? απλα οι ανθρωποι εκει περα βαριουνται να κανουν Optimization . οι νεες κονσολες μονο ''κακα'' φέρανε , ενας καρκινος του gaming ειναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν τα πετάω, το Watch Dogs το αγόρασα μετά από μήνες που το φτιάξανε στα 8 ευρώ. Μπορείς να μιλάς και με το πορτοφόλι σου, υπάρχουν και πολλά καλά PC port η PC games που τα τρώει η πειρατεία. Άμα δεν ήταν πρόβλημα θα ψάχναν όλο καινούργια DRM; Στην τελική άμα δεν μπορείς να το αγοράσεις full price υπάρχουν ένα καρο sales στα PC games. Εγώ έχω να αγοράσω full price πάνω από 2 χρονια, μην πω παραπάνω... Την ίδια ιστορία την είδα και με το Witcher 2 που δεν είχε DRM, ρεκόρ έσπαγε στα πειρατικά site. Τέτοιους "gamers" δύσκολα τους υποστηρίζει ζεστά μια εταιρία που θέλει να επιβιώσει. Είναι ψέμα ότι τις τελευταίες δυο γενιές το χρήμα βρίσκεται στις κονσόλες; Τουλάχιστον για τα single player παιχνίδια γιατί από f2p2p MMO/Mobas το PC είναι μπροστά και με διαφορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τί φρίκη έφαγε ξαγνικά το uplay, εκει που κατέβαζα με 1.5MB/s τώρα κατεβάζω με 6.5kB/s. Estimated 1610h lol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μου αρεσει μου η nvidia προμοταρει 4κ gaming και @@@.ουτε σε 5 χρονια απο τωρα δεν προκειται να δουμε playble gaming σε 4κ,και οταν ερθει εκεινη η ωρα θα χρειαζεσαι 8gb VRAM 990 titan z sli... Προσωπικα θα ημουν ενα ευχαριστημενο "θυμα" εαν η 970 sli σε 1440p δεν θα γονατιζε για ενα-δυο χρονια το πολυ... Εαν ειχες ζησει ολο το φασμα των 3d καρτων απο καταβολης τους, θα μπορουσα να κανω μια συζητηση μαζι σου για το εαν το 4k gaming θα μπορεσει ποτε να ειναι "playable" και υπο ποιες συνθηκες. Το να λες θυμα καποιον που εδωσε 800ευρω (και τωρα το κανεις με λιγοτερα) για να εχει επιδοσεις που διαλυουν οτιδηποτε στο high end σε single gpu επιπεδο (500+ euro) και με διαφορα, και το ανωτερο sli τον ξεπερνα κατα 15% μεσο ορο, κανει το συμπερασμα σου να μπαζει νερα απο παντου. Να στο πω και πιο απλα, αλλες αναγκες εχεις εσυ στα 1080p και αλλες εγω στα 1440p/4k.. Τί φρίκη έφαγε ξαγνικά το uplay, εκει που κατέβαζα με 1.5MB/s τώρα κατεβάζω με 6.5kB/s. Estimated 1610h lol. Τετοια λεγε μου τωρα.. λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τί φρίκη έφαγε ξαγνικά το uplay, εκει που κατέβαζα με 1.5MB/s τώρα κατεβάζω με 6.5kB/s. Estimated 1610h lol. Κανε restart το uplay (αν κάτι θα πλήρωνα να γίνει μετά χαράς είναι να κλείσει το uplay και το origin και να πάνε όλα στο steam) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Βασικά μισώ αγγλικά με γαλλική προφορά οποτε δεν με χαλάει καθόλου το voice acting, αλλα δεν είναι λίγο fail ότι το voice acting έχει αγγλική προφορά για όλη την ατμόσφαιρα? Just sayin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μποϊκοτάζ θέλουν και τίποτε άλλο. Τίτλοι από ένα τόσο μεγάλο franchise όπως το Assassins και να μην πέφτει δεκάρα από τους developers για ένα κάπως στοιχειώδες optimization της PC έκδοσης; Και να πεις πως είναι η πρώτη φορά. Και κάθεστε και κλαίγεστε για τις κάρτες λες και φταίει η Nvidia και η AMD που έχουνε μια παρωδία για μηχανή εκεί στη Ubisoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα