kamasoutra Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Πάντως όλοι κράζουν τα τεχνικά προβλήματα του παιχνιδιού στα reviews και με το δίκιο τους. Ειδικά στις κονσόλες είναι άσχημη η φάση με μεγάλα loading screen και περισσότερα προβλήματα λόγο hardware (framerate κτλ). Έπρεπε όντως να το αργήσουν λίγο παραπάνω, μια ένδειξη ότι τα annual releases πρέπει να σταματήσουν. Εγώ θα το ευχαριστηθώ στο PC anyway, πάλι καλά που δεν το αγοράζω για κονσόλες και δεν το αγοράζω full price (g2a). Ο καθένας λέει ότι θέλει ,εγώ τουλάχιστον ακούω καλά λόγια για τις κονσόλες.Ειδικά δεν έχουν τέτοια προβλήματα με το pc γιατί το παιχνίδι είναι optimise σωστά και πανέμορφο σε αυτές.Γενικά όποια bugs έχουνε όλες οι εκδόσεις θα διορθωθούνε με updates αφού πιά όλες οι εταιρείες μάθανε σε αυτό το βιολί. υγ το kotaku(άν και δεν το παίρνω σοβαρά στα reviews του και το συγκεκριμένο ήταν κακό) έγραψε και δυστηχώς κανείς σας δεν έχει αναφέρει κάτι για το gameplay αφού έχουμε γεμίσει graphics whores(no offence)..πώς το gameplay πάσχει απο αποστολές χωρίς ενδιαφέρον.Να δούμε και τα υπόλοια reviews μιάς και το περιμέναμε μήνες και θα είναι κρίμα να φάμε άκυρο. υγ2 παρόλα αυτά είναι πανέμορφο σε γραφικά(αρκεί να έχεις καλό μηχάνημα) και τα animation επίσης πολύ καλά. edit: βγήκανε όλα τα reviews http://www.vg247.com/2014/11/11/assassins-creed-unity-reviews-round-up-all-the-scores/
Spartan117 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Το Kotaku πάντως λέει, ΟΧΙ. Review: http://www.kotaku.com/assassins-creed-unity-the-kotaku-review-1657368877 Kotaku και Polygon μετα τα καρναβάλια του gamergame ξέρω να μην εμπιστέυομαι. Σίγουρα πάντως η έκδοση για τις κονσόλες δεν είναι στα επίπεδα που έπρεπε και θα ακούσουν κράξιμο από τους console only gamers. Εγώ πάντως και να μην είναι κάτι τελείως καινούργιο πιστεύω ότι η PC έκδοση αξίζει (για εμένα) μονο και μονο για να ψάξω το Παρίσι που φτιάξανε.
kamasoutra Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 το τρεχω σε αναλυση 1600χ900 με texture και environment στα ultra high και εχω αυτο το οπτικο αποτελσμα ; τα δεντρα να ειναι χειροτερα απο του mincraft ? καποια λαθος κοπια θα εχω ετσι ; δεν παιζει αλλιως. επισης ειτε τα εχω στα ultra high ειτε στα low παλι τα ιδια frames εχω . οριστε και σε 1920χ1080. σιγουρα κατι δεν παει καλα Δέν έχουνε κάνει καλό optimisation και θέλεις πιό δυνατό hardware υποθέτω.
pirate79 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Περα απο τα γραφικα που ειναι πολυ ομορφα,σαν παιχνιδι αξιζει οσοι το εχετε παιξει;
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τι σαπίλα είναι αυτή στις παραπάνω εικόνες ; Πωπω..
RPDrummer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Περα απο τα γραφικα που ειναι πολυ ομορφα,σαν παιχνιδι αξιζει οσοι το εχετε παιξει; Δεν το έχω παίξει, αλλά assassin's creed είναι. Σίγουρα η ιστορία και το gameplay θα ειναι καλή. Ειδικά τώρα που το δυσκολέψανε το combat και φτιάξανε το free running. 1
pirate79 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τι σαπίλα είναι αυτή στις παραπάνω εικόνες ; Πωπω.. Θελει απολεπιση 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κάτι μου λέει πως αν δεν έχεις αρκετή Vram δεν φορτώνει τα textures και βλέπεις αηδίες σαν τις από πάνω.
amdnikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalyst14-11-1BetaWINReleaseNotes.aspx Νέος catalyst optimised και για το unity. Αν κάποιος έχει το game με 290/x κατά προτίμηση, ας γράψει τις εντυπώσεις του.
Spartan117 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Πάντως δεν βοηθάει που όλοι κάνουν review την Xbox One έκδοση του παιχνιδιού. Λογικά είναι με διαφορα η χειρότερη λόγο GPU.
kostas_sl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Συνήθως στα παιχνίδια απενεργοποιώ το ambient occlusion για να κερδίζω fps αλλά το εκτενέστατο άρθρο της nvidia με έπεισε για το αντίθετο.Είναι πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και αρκετά ρεαλιστικό.Το ΤΧΑΑ δείχνει λίιιγο πιο θολό απο το FXAA αλλά η γενική εικόνα δεν φαίνεται πολύ θολή,δεν επηρεάζει άσχημα απ΄ότι βλέπω.Επίσης ΤΧΑΑ με 4χΜSAA είναι ίδιο και το αυτό. Τα textures στο ultra έχουν διαφορά απο το high οπότε τα 4 gb VRAM που λέει μάλλον είναι απαραίτητα για παίξιμο στο pc,εγώ δεν θα το έπαιζα με αυτά τα high textures,σε άλλα παιχνίδια μπορεί τα high να είναι αρκετά crisp αλλά σε αυτό όχι.Εντυπωσιακό το όλο αποτέλεσμα πάντως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Σάπιο είναι το TXAA, MSAA ή SMAA, αν δεν έχει κάτι από αυτά τα δύο, AA Disabled.
Donacgreece Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Με fx 8350 16gb ram και 7950 να το πάρω εδώ η να πάω στο playstation 4 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Γιατί με ψήνει πολύ το παιχνίδι...
Prospector8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Kotaku και Polygon μετα τα καρναβάλια του gamergame ξέρω να μην εμπιστέυομαι. Σίγουρα πάντως η έκδοση για τις κονσόλες δεν είναι στα επίπεδα που έπρεπε και θα ακούσουν κράξιμο από τους console only gamers. Εγώ πάντως και να μην είναι κάτι τελείως καινούργιο πιστεύω ότι η PC έκδοση αξίζει (για εμένα) μονο και μονο για να ψάξω το Παρίσι που φτιάξανε. Μπορεις να γραψεις σε spoiler τι παίχτηκε με αυτα τα sites? Ειδικα με του polygon συμφωνουσα σχεδον παντα με αυτα που ελεγε..
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Performance problems σε όλες τις πλατφόρμες διαβάζω..Καλά κρασιά, ακόμα και οι console peasants τσιμπάνε τώρα..Βέβαια αυτοί πρέπει να τσιμπάνε γιατί το HW με το οποίο παίζουν δεν είναι καν μέτριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα