rowain Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 klein mein ρε παιδιά ας πέσουν μερικά settings που δεν έχουν τρελή διαφορά για να χτυπάτε μεγαλύτερα fps. ultra textures με high δεν νομίζω να έχουν μεγάλη διαφορά. Το ίδιο και με το environment quality. Και τα shadows μπορούν να πέσουν λίγο. btw, πανέμορφα γραφικά. Και οι φωτισμοί τα σπάνε. Κλασικά η όλη γλύκα είναι το ότι είναι παιχνίδι εποχής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ναι το παιχνιδι αξιζει?περα απο το οπτικο θεμα Guys πριν αρχίζουν και κράζουν κάποιοι θέλετε να πείτε κατιτίς για gameplay, combat system, side missions κτλ?! p.s. όχι και τίποτα αλλα έχει πέσει πολύ σιγή, review copies δεν στείλαν, δεν έχει ούτε ένα review στο yt. Το combat system μου φαίνεται προσωπικά ποιο δύσκολο από τα προηγούμενα (όλα τα προηγούμενα) αλλά σίγουρα αναβαθμισμένο και όμορφο. Εμένα μου άρεσε. Ένα συνήθειο είναι όλα. Η πλοκή επίσης μου άρεσε για τη μια ώρα που έπαιξα. Ο χαρακτήρας, που και που πετάει και κανένα αστείο και εκεί μέσα στο άγχος που έχεις όταν παίζεις, σου φεύγει και ένα χαμόγελο στο άσχετο :Ρ Ένα μείον που συνάντησα, (βέβαια ακόμα δεν έχω προχωρήσει, είμαι απλά ένας νεαρός 1η 2η αποστολή είμαι) όταν σε πυροβολούν, δεν έχει κουμπί σαν τα προηγούμενα να πάρεις κάποιον διπλανό σου για ασπίδα, με αποτέλεσμα να τρως το μπαρούτι στη μάπα και να φεύγει όλη η ζωή με ένα hit (δεν πεθαίνεις, απλά πάει τέρμα χαμηλά και μετά θες healing potion). Τεράστιο συν το αναβαθμισμένο parkour σύστημα! Απλά ρέστα!!!! Είναι απίστευτο. Μόνο και μόνο για αυτή την αναβάθμιση, αξίζει να παίζεις και να κάνεις free running! Ο απόλυτος έλεγχος στον χαρακτήρα λέμε! Ο απόλυτος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ένας φίλος από το uplay το παίζει το εργαλείο με gtx 750 όλα low και έχει 40-50 fps και σε cutscene πέφτει στο 30άρι. Βέβαια, δε ρώτησα σε τι ανάλυση παίζει. Μου πε ότι παρ΄ όλα αυτά ειναι πολύ όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Πολύ ωραία νέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 το τρεχω σε αναλυση 1600χ900 με texture και environment στα ultra high και εχω αυτο το οπτικο αποτελσμα ; τα δεντρα να ειναι χειροτερα απο του mincraft ? καποια λαθος κοπια θα εχω ετσι ; δεν παιζει αλλιως. επισης ειτε τα εχω στα ultra high ειτε στα low παλι τα ιδια frames εχω . οριστε και σε 1920χ1080. σιγουρα κατι δεν παει καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τι συστημα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis13sakis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 εχω αυτων των υπολογιστη amd phenom xii 965 3.4gh 8 gb ram radeon hd 6870 1gb windows 8 64 bit θα παιξη το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 εχω αυτων των υπολογιστη amd phenom xii 965 3.4gh 8 gb ram radeon hd 6870 1gb windows 8 64 bit θα παιξη το παιχνιδι? 4Κ με κλειστά μάτια, όλα ultra! :Ρ ..ναι, μην κάνεις καν το κόπο για το συγκεκριμένο παιχνίδι φίλε μου. Πέρα από τη πλάκα, όπως θα το βάλεις, θα το βγάλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εεεεμ ναι, ίσως σε 5-10fps όλα στα ultra low Ούτε καν να κάνεις το κόπο. όπως δήλωσα και πρίν,στο σύστημα της υπογραφής θα το τερματίσω κιόλας 100%. Δεν δέχομαι αντιρρήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis13sakis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 αν παρω καρτα πια κανη σε πιο οικονομικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 όπως δήλωσα και πρίν,στο σύστημα της υπογραφής θα το τερματίσω κιόλας 100%. Δεν δέχομαι αντιρρήσεις 1ο) sorry, έκανες παράθεση πριν το edit μου, οπότε και απαντάω. Ελπίζω τουλάχιστον πέρα από τη πλάκα, να σου είναι playable έστω και όλα low, γιατί κρίμα είναι να μην χαρείς ένα παιχνίδι τόσο ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 εχω αυτων των υπολογιστη amd phenom xii 965 3.4gh 8 gb ram radeon hd 6870 1gb windows 8 64 bit θα παιξη το παιχνιδι? Ποιο πολυ σου τα χαλαει η gpu που εχει 1gb vram.. Οταν κανεις αναβάθμιση απο εκει να ξεκινησεις, και μετα την cpu. Τι ανάλυση εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 αν παρω καρτα πια κανη σε πιο οικονομικη? Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ να σου πω είναι, τσέκαρε εδώ στις αγγελίες μπας και βρεις καμιά 770 2/4GB και μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Αλλά είμαι σίγουρος ότι και ο cpu σου θα σε κόβει, οπότε δεν έχει νόημα μόνο την κάρτα να αλλάξεις. Ωστόσο μια μικρή παρατήρηση φίλε Σάκη, αν συνεχίσεις να έχεις απορίες και σκέφτεσαι αναβάθμιση, κάνε ένα θέμα στη κατηγορία των αναβαθμίσεων εδώ στο forum για να μην ξεφύγουμε από το θέμα εδώ. Είμαι σίγουρος, θα χαρούμε όλοι να βοηθήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Πάντως όλοι κράζουν τα τεχνικά προβλήματα του παιχνιδιού στα reviews και με το δίκιο τους. Ειδικά στις κονσόλες είναι άσχημη η φάση με μεγάλα loading screen και περισσότερα προβλήματα λόγο hardware (framerate κτλ). Έπρεπε όντως να το αργήσουν λίγο παραπάνω, μια ένδειξη ότι τα annual releases πρέπει να σταματήσουν. Εγώ θα το ευχαριστηθώ στο PC anyway, πάλι καλά που δεν το αγοράζω για κονσόλες και δεν το αγοράζω full price (g2a). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Το Kotaku πάντως λέει, ΟΧΙ. Review: http://www.kotaku.com/assassins-creed-unity-the-kotaku-review-1657368877 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα