Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομιζα οτι μιλαει για το advanced tesselation, κατι που λεει η Nvidia θα το υποστηρίξει κτλπα Μαλλον κανω λαθος i suppose.

Btw, στο user score δεν εχει ξεκινησει τοσο καλα, μαλλον λογο των προβλημάτων που παρουσιάζει παντου. :/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το κείμενο λέει ότι και καλά ''η Nvidia'' με το PCSS και το HBAO+ σε συνδυασμό με το advanced tessellation θα δώσει ρεαλισμό στην εικόνα.Αφού όλα αυτά τα features τα υποστηρίζουν και οι κόκκινοι, απλά επειδή η nUbisoft με την Nvidia είναι ζευγάρι τα λένε όπως θέλουν για marketing.

Να χρησιμοποιήσουν το tessellation στο LoD όπως λέει και ο Γιάννης στο DSOG να μην βλέπουμε τα άθλια pop-ins και να αφήσουν τις οροφές και τούβλα.

(καλα ρε σεις εχει K επεξεργαστές και τους εχετε στοκ?? Τι δωσατε τοτε τα παραπάνω λεφτα για να ειναι ξεκλείδωτος?? Γρηγορα στο oc section για αναζήτηση ρυθμισεων και ψυχτρας :P)

Οι κατοχοι των Nvidia δειτε και αυτο http://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-unity-geometryworks-directx-11-advanced-tessellation-coming-via-upcoming-pc-update/

Βασικά τον έχω μαμά γιατί μου είπαν οτι στα παιχνίδια δε κερδίζω το παραμικρό με το oc.Αν άλλαξε κάτι ας μου το πείτε για να το πάω λίγο πιο πάνω.

Δεν κερδίζεις όταν έχεις low-end GPU, όταν όμως έχεις δυνατή κάρτα, πρέπει και ο CPU να δίνει.Άσε που στα CPU heavy παιχνίδια, όπως το AC θες GHZ έτσι και αλλιώς.

Βασικά τον έχω μαμά γιατί μου είπαν οτι στα παιχνίδια δε κερδίζω το παραμικρό με το oc.Αν άλλαξε κάτι ας μου το πείτε για να το πάω λίγο πιο πάνω.

δως του πόνο δε παθαίνουν τίποτα

Οχι και δεν κερδίζεις το παραμικρο θυμαμαι Hitman ειχα παρει 5-6fps, οτι ειπε ο Psycho, με δυνατη καρτα χρειάζεσαι να ειναι οc ο cpu για να δινει ολη την δυναμη της η καρτα.

Τωρα πως θα κανεις κτλπα δες στο oc section για παρομοια τοπικ, ή στο ίντερνετ που εχει απειρους οδηγουες. Κοιτα να εχεις ομως και καλη ψυχτρουλα.

Ειναι λιγα βεβαια τα games που το oc ειδικα στη cpu πραγματικα να δινει frames παραπανω, αλλα σε μερικα που ενδεχεται να εχεις καποια frame drops σε επικινδυνα επιπεδα :P οπως κατω απο 28, αν τα παρεις αυτα τα 3-5 frames παραπανω θα βοηθησουν πολυ.

Μεγαλη η πατατα τους που δεν εβαλαν tesselation τωρα. Αν και μαρκετινγκ μυριζει και παλι, οποτε υποψιαζομαι οτι εγινε εσκεμμενα.

• Like 1

Βασικα εγω δεν εχω κανει ακομα oc στο cpu γιατι εχει εργοστασιακη ψυκτρα. Και παλι ακομα και ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να πεφτει κατω απο 30 fps σε ultra 1080 p σε κανενα παιχνδι με δυνατη καρτα οπως η970 που θα του βαλω. Οταν βγουν πιο απαιτητικα παιχνδιια σε cpu τοτε παιρνω εναν καινουργιο και τελειωνει το θεμα. Η καρτα ειναι που κανει την περισσοτερη δουεια οχι ο πεεξεργαστης. Ανετα θα το παιζω και αυτο και οτι αλλο παχχνιδι βγει τα επομενα 2+ χρονια σε ultra 1080 και καποια ακομα και 1440 p εκτος απο τα unoptimized παιχνιδια.

Guys πριν αρχίζουν και κράζουν κάποιοι θέλετε να πείτε κατιτίς για gameplay, combat system, side missions κτλ?!

p.s. όχι και τίποτα αλλα έχει πέσει πολύ σιγή, review copies δεν στείλαν, δεν έχει ούτε ένα review στο yt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...