{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Αυτά ήταν που με χαροποίησαν και μένα περισσότερο. Άντε μπας και προχωρήσει λίγο το stealth κομμάτι γιατί η αλήθεια είναι ποτέ δεν ευχαριστήθηκα stealth σε AC παιχνίδι. E τώρα ένταξη ντροπή λέμε να κρέμονται στον αέρα τα όπλα η να τρέχεις με 30 κιλά armor επάνω στις ταράτσες...τέτοια πρέπει να φτιάχνουν και όχι τα graphs, φυσικά η ρόμπες ακόμα κάνουν clipping στο eagle view... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ποιό είναι το engine του παιχνιδιού? AnvilNext. Η ίδια μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στο AC3 η οποία είναι ανανέωση αυτής που χρησιμοποιήθηκε στο AC2, η οποία είναι... ανανέωση αυτής που χρησιμοποιήθηκε στο AC1 με άλλο όνομα (Scimitar) η οποία...... χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Prince of Persia (2008) και στο Shaun White Scateboarding. Άρα του κώλου next-gen και θα δούμε αν το τελικό αποτέλεσμα θα έχει καμιά επαφή με αυτό το βίντεο. Watch Dogs E3 κανείς? Ελπίζω να σε κάλυψα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Βγήκαν και οι κολλέκτορες: http://shop.ubi.com/store?SiteID=ubiemea&Action=ContentTheme&pbPage=generic-14-ACU-LandingD1-IE-303-other&pgm=94858700&ThemeID=8605700 Περιμένω να μάθω περισσότερα για το co-op γιατί φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Να ειμαστε έτoιμοι απο τώρα για κακιστο console port. Eιμαι σχεδόν σιγουρος για αυτο. Και φυσικά η υποβαθμιση της ολης ποιότητας παιζει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Με τα προβλήματα που είχα στο Assassin's Creed 4 στο multiplayer αποφάσισα να μην ξανααγοράσω κανένα AC. Το συγκεκριμενο μάλλον δε θα έχει το γνωστό multliplayer ,γιατί θέλουν να συγκεντρωθούν στο co-op.Τα έχω παίξει όλα τα AC και στο συγκεκριμένο έχουν αλλάξει όλο το gameplay προς το καλύτερο!! Διαβάστε λίγο εδώ και θα καταλάβετε. http://blog.ubi.com/assassins-creed-unity-9-things-need-know/Δε με ενδιαφέρουν τα γραφικά και παιδιά σίγουρα θα το αγοράσω κι ας μην έχει multi. Μιλάμε για ριζική αλλαγή το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Από που είπαμε το κάνουμε pre-order; Και 120 χρονών κωλόγερος να καταλήξω, τα νέα Assassin's Creed θα είμαι ο πρώτος που θα τα προπαραγγέλνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ. Αρκεί να ακούσω ότι είναι σωστό και καλό το CO-op Mode. Όπως και περισσότερες λεπτομέρεις.Γίνεται πχ Co-op με μόνο δύο άτομα? Εγώ με τον κολλητό μου? ή πρέπει να παίξω αναγκαστικά με 4 σε όλες τις αποστολές? Ή θα έχει αποστολές αναλόγως με την δυσκολία?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 AnvilNext. Η ίδια μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στο AC3 η οποία είναι ανανέωση αυτής που χρησιμοποιήθηκε στο AC2, η οποία είναι... ανανέωση αυτής που χρησιμοποιήθηκε στο AC1 με άλλο όνομα (Scimitar) η οποία...... χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Prince of Persia (2008) και στο Shaun White Scateboarding. Άρα του κώλου next-gen και θα δούμε αν το τελικό αποτέλεσμα θα έχει καμιά επαφή με αυτό το βίντεο. Watch Dogs E3 κανείς? Ελπίζω να σε κάλυψα. Απόλυτα.. Ντάξει θα την φάμε την τουλούμπα λογικά. Αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλη όσο του Crap dogs. Καθώς με τα AC έχουν μεγάλη πλέον εμπειρία και δεν είναι τόσο μαπα το optimisation (μιλάω για το performance). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι οπτικά θα είναι άψογο το παιχνίδι, όπως και το Black Flag ήταν πολύ καλό.Τώρα με προβληματίζει το θέμα με το optimization που σίγουρα θα έχουμε θέματα την στιγμή που θα έχει ίδια μηχανή γραφικών με τα προηγούμενα, προβλέπω πάλι dual-core utilization only με πολλά προβλήματα ειδικά στα σημεία με πολύ κόσμο.Σαν παιχνίδι όμως θα 'ναι κλασικά πώρωση οπότε ας πούμε ότι τα προσπερνάμε τα άλλα, θα βγουν και patches.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντος με το black Flag δεν είχα κανένα απολύτως θέμα.Στα Ultra το έπαιζα χωρίς κολλήματα.... Ακόμα και με AA απλά εκεί μπορεί να έπεφταν λίγο τα FPS. ΆΡα πιστεύω ότι και σε αυτό με λίγο σωστό optimazation θα είμαστε κομπλέ.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Wazza μπορείς να παίξεις co-op με δύο άτομα. Από 2 μέχρι 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντος με το black Flag δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Στα Ultra το έπαιζα χωρίς κολλήματα.... Ακόμα και με AA απλά εκεί μπορεί να έπεφταν λίγο τα FPS. ΆΡα πιστεύω ότι και σε αυτό με λίγο σωστό optimazation θα είμαστε κομπλέ.... Είχε τα ίδια ακριβώς θέματα με το 3, δεν έπιανε κανείς 60άρια επειδή έβλεπε μόνο δύο πυρήνες CPU, ενώ είχαν πει ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα από ότι στο AC3, δεν ήταν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Είχε τα ίδια ακριβώς θέματα με το 3, δεν έπιανε κανείς 60άρια επειδή έβλεπε μόνο δύο πυρήνες CPU, ενώ είχαν πει ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα από ότι στο AC3, δεν ήταν.. Ήταν κατά πολύ καλύτερα! Στην Βοστόνη στο 3 έβλεπες slideshow, ενώ στο 4 ήταν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Είχε τα ίδια ακριβώς θέματα με το 3, δεν έπιανε κανείς 60άρια επειδή έβλεπε μόνο δύο πυρήνες CPU, ενώ είχαν πει ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα από ότι στο AC3, δεν ήταν.. Δεν νομίζω.... Τουλάχιστον εγώ με 1440 X 900 και χωρίς ΑΑ δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Έτσι και αλλιώς δεν έχω και τον τούμπανο επεξεργαστή που θα μου κάνει την διαφορά στο game..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ήταν κατά πολύ καλύτερα! Στην Βοστόνη στο 3 έβλεπες slideshow, ενώ στο 4 ήταν μια χαρά. Σιγά που έβλεπες slideshow..20FPS έβλεπες με τους παλιούς Quad, με i5/i7 είχες 40+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα