RPDrummer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εγώ με 270x αξίζει να δοκιμάσω; Μη περιμένω τσάμπα καμιά εβδομάδα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Σε κάνα - δυο χρονάκια μας βλέπω με τους 500GB δίσκους παραμάσχαλα να πηγαίνουμε σε φίλους για να πάρουμε από εκείνους τα παιχνίδια γιατί θα έχουν μέγεθος 100GB το ένα :Ρ σε 1-2 χρόνια η 50αρα VDSL λογικά θα έχει γίνει 100αρα, οπότε σε 2.5 ώρες θα έχουν κατέβει 1
MSSB Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 σε 1-2 χρόνια η 50αρα VDSL λογικά θα έχει γίνει 100αρα, οπότε σε 2.5 ώρες θα έχουν κατέβει Πλάκα, πλάκα... θα το πάω αλλού το θέμα αλλά θα προσπαθήσω να το κρατήσω οριακά σε ένα δύο απαντήσεις αλλά στην Αμέρικα έχουν κάτι 100 άρες 200 άρες για home users και νευριάζω :Ρ ..εε καλά, μην νομίζεις και με την 50 την δικιά μου, 2 ωρίτσες θέλει περίπου να κατέβει προς το παρών οπότε, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Πάλι καλά που δεν μας χρεώνουν οι πάροχοι με τα MB και μας χρεώνουν με την μήνα :Ρ :S (ξέρω - ξέρω, μην δίνω ιδέες..)
Oroku Saki Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 E ρε τι εχει να γινει ετσι και δεν ξεκιναει σε pc με καρτα κατωτερη απο 680! Εχει να φαει κραξιμο η ubi :devil: ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πλάκα, πλάκα... θα το πάω αλλού το θέμα αλλά θα προσπαθήσω να το κρατήσω οριακά σε ένα δύο απαντήσεις αλλά στην Αμέρικα έχουν κάτι 100 άρες 200 άρες για home users και νευριάζω :Ρ ..εε καλά, μην νομίζεις και με την 50 την δικιά μου, 2 ωρίτσες θέλει περίπου να κατέβει προς το παρών οπότε, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Πάλι καλά που δεν μας χρεώνουν οι πάροχοι με τα MB και μας χρεώνουν με την μήνα :Ρ :S (ξέρω - ξέρω, μην δίνω ιδέες..) στην Αμερική έχουν τραγικές τιμές (μην κοιτάς Google Fiber )
MSSB Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Σε Αυστραλία πχ υπάρχει ογκοχρέωση Yeah, fuck that! Νομίζω η μόνη λύση για τη πειρατεία (πάλι άσχετα γράφω, sorry) είναι η ογκοχρέωση. Εκεί να δεις retail που θα πέσουν. Οι ταχυμεταφορές δεν θα προλαβαίνουν να κάνουν shipping xD στην Αμερική έχουν τραγικές τιμές (μην κοιτάς Google Fiber ) Αυτό κάνω ότι δεν το είδα, γιατί έχω ψάξει τιμές από κάνα/δυο μεγάλους παρόχους και κόντεψα να φύγω νοσοκομείο γιατί ένιωσα κάτι φτερουγίσματα στο στήθος.. :Ρ
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 σε 1-2 χρόνια η 50αρα VDSL λογικά θα έχει γίνει 100αρα, οπότε σε 2.5 ώρες θα έχουν κατέβει Σε κάνα δυο χρόνια το πιο πιθανό είναι να παλεύω ακόμη με την adsl κλειδωνοντας στα 12.. 2
Haris San Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μπηκα στο thread να διαβασω τιποτα για το game και βλεπω να μιλανε εδω και ποσα post offtopic για συνδεσεις στην Ελλαδα...Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται που λεμε...
MSSB Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μπηκα στο thread να διαβασω τιποτα για το game και βλεπω να μιλανε εδω και ποσα post offtopic για συνδεσεις στην Ελλαδα...Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται που λεμε... Είσαι λίγο άκυρος. Γιατί; Γιατί λογικό είναι να μιλάμε για το παιχνίδι, κάπου στη συζήτηση να σκάει και το μέγεθος και εκεί να πεις και κάτι παραπάνω και λίγο άσχετο. Με 2-3 posts, δεν βγαίνεις off topic. Με 2-3 σελίδες, ίσως. No offense. 1
Alex21121988 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ε, εχει σχεση η συνδεση εμμεσως με το game, πως θα κατεβει δηλαδη? Απο τωρα τι να πουμε, δεν το εχουμε παιξει ακομα. Οταν αρχισουμε να παιζουμε, θα ποσταρουμε εντυπωσεις και θα τα αναλυσουμε ολα εννοειται.
Haris San Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Είσαι λίγο άκυρος. Γιατί; Γιατί λογικό είναι να μιλάμε για το παιχνίδι, κάπου στη συζήτηση να σκάει και το μέγεθος και εκεί να πεις και κάτι παραπάνω και λίγο άσχετο. Με 2-3 posts, δεν βγαίνεις off topic. Με 2-3 σελίδες, ίσως. No offense. Non taken..Ξεκινησα να γραφω απαντηση αλλα γμσ το δεν εχει νοημα 1
garrett156 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Yeah, fuck that! Νομίζω η μόνη λύση για τη πειρατεία (πάλι άσχετα γράφω, sorry) είναι η ογκοχρέωση. Εκεί να δεις retail που θα πέσουν. Οι ταχυμεταφορές δεν θα προλαβαίνουν να κάνουν shipping xD και πως θα γινει αυτο αφου και retail να το αγορασεις παλι download θα το κανεις πλεον καποιος φιλος ρωτησε ποιο πανω αμα με 270χ αξιζει να προσπαθησει και εχω την ιδια απορια...εχει κανεις καμια γνωμη;
MSSB Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 και πως θα γινει αυτο αφου και retail να το αγορασεις παλι download θα το κανεις πλεον καποιος φιλος ρωτησε ποιο πανω αμα με 270χ αξιζει να προσπαθησει και εχω την ιδια απορια...εχει κανεις καμια γνωμη; 1) Γιατί το λες αυτό; Βάζεις τα DVD μέσα και κάνεις install με retail (δεν είχα ποτέ μου xD) 2) Ας περιμένετε πρώτα να δούμε πως θα τρέχουν σε δυνατότερες κάρτες για να έχουμε μέτρο σύγκρισης και μετά βλέπουμε. Τώρα ότι και να πούμε, θα είναι απλά υποθέσεις!
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Η ογκοχρεωση δεν ειναι λυση για τιποτα,να παρακαλατε να μην φτασουμε ποτε σε αυτο το σημειο, μαλλον λυση για μαρασμο της αγορας θα αποτελεσει.. Βαλε digital downloads που αμεσως τα αποκλειεις και πρωτοτυπα να θες να παρεις, ακομη και φυσικες κοπιες να εχεις θες patch,update,online χωρις internet σημερα δεν κανεις τιποτα, αυτα ποιος θα τα πληρωνει; Ποτε δεν θα αποτελεσει λυση για οτιδηποτε ο ελεγχος και η χρεωση του internet με καθε μεσο, μαλλον πληρη στερηση της ελευθεριας μας θα αποτελεσει και ψηφιακο μεσαιωνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα