phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Χμμ.. το story παίρνει τη χαμηλότερη βαθμολογία.
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 η οποία βέβαια είναι πανύψηλη για σενάριο που είναι ίσως από τα δυσκολότερα κομμάτια να είναι καλό σε ένα παιχνίδι
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ναι, δε λέω ότι είναι χάλια, απλά μου χτύπησε κάπως.
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 εγώ το σενάριο πιο πολύ φοβάμαι ότι θα είναι χάλι αν κρίνω από 3 και bf. το gameplay θα είναι μια από τα ίδια, και το μόνο που περιμένω σίγουρα να με εντυπωσιάσει είναι η μεγάλη και λεπτομερής πόλη δεν ακούγομαι και πολύ αισιόδοξος
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Εγώ περιμένω να ακούσω αν είναι αξιοπρεπές port και άμα γυρίσανε το combat όπως ήταν στα πρώτα. Αν δεν ούτε καν θα ασχοληθώ, που αυτό θα γίνει έτσι όπως το κόβω.
BigBOSS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 τελικά θα ειναι στο steam H Ubi επιστρέφει τα παιχνίδια της στο Steamhttp://alt-tab.gr/h-ubi-epistrefi-ta-pechnidia-tis-sto-steam/
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ελεεινές απόπειρες δημιουργίας hype. Ποσο πιο fail πια αυτή η εταιρία...fuckin frencies 2
Silverage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλά ναι, ΚΑΜΙΑ σχέση με τα trailers αλλά τρώγεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μην βιάζεσαι, δεν είναι από PC και είναι και YT με ότι αυτό συνεπάγεται(θολούρες κλπ).
Spartan117 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλά ναι, ΚΑΜΙΑ σχέση με τα trailers αλλά τρώγεται. Trailer = PC έκδοση Το βίντεο = Ps4 έκδοση (900p/30 fps) Αλλα και παλι ειναι πολυ όμορφο το ατιμο.
Silverage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που με προβληματίζει είναι οι άνθρωποι στους δρόμους που μοιάζουν σαν κούκλες.
aekoupoli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Πως γίνετε ένα άγνωστο για μένα τουλάχιστον site να έχει ήδη review..im curious για σενα εγω μπαινω καθε μερα (πρωτη φορα το βλεπω ) 1
Alex21121988 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Eχουν βαλει τοσα npcs στο game, πραγματικα δεν ξερω ποσα bug θα εχουμε να αντιμετωπισουμε. Εδω στο video που ειδα πιο πανω, εμπαιναν μεσα στο εδαφος, πεταγανε, αναβοσβηνανε, οτι να ναι.. Θα το δουμε και στο pc. Eιναι πολυ ομορφο οντως το ατιμο.
mellodos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 7970 minimum για αυτό?? Και μην περιμένετε απο την ubi η pc version να είναι (πολύ) καλύτερη. https://www.youtube.com/watch?v=0CEPDsVAVrs#t=119 (απο PS4)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα