MSSB Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νομίζω μόνο για UK είναι εκτός το Steam. Έτσι είχα διαβάσει. Δεν είναι για όλους! -- Edit -- Όντως την έκαναν με ελαφρά. Εγώ πειράζει που το όλο θέμα της Ubisoft το βλέπω αστείο; Γελάω Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2014 από MSSB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μολις διαβασα οτι βγηκε και απο το Αμερικάνικο steam.. Ερε κραξιμο που θα πέφτει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 καλά μιλάμε για τελείως προβληματικές προσωπικότητες τα σχόλια στο twitter πάντως είναι παραπάνω από εύστοχα Untitled.png :D Και εδώ μλκία ρε Ubi? Έλεος δηλαδή... εμένα μου άρεσε αυτό πέρα από τη πλάκα δε γουστάρω να μην έχω τα παιχνίδια μου στο steam, αυτό με αποτρέπει από το να ψωνίσω και καλά αυτό χέστο, 50/50 να είναι μούφα, το fc4 όμως το πήγαινα για αγορά Νομίζω μόνο για UK είναι εκτός το Steam. Έτσι είχα διαβάσει. Δεν είναι για όλους! -- Edit -- Όντως την έκαναν με ελαφρά. Εγώ πειράζει που το όλο θέμα της Ubisoft το βλέπω αστείο; Γελάω Μολις διαβασα οτι βγηκε και απο το Αμερικάνικο steam.. Ερε κραξιμο που θα πέφτει.. general issue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Assassin’s Creed Unity Launch Trailer - 6 μέρες ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 4 μέρες ακόμα θες να πεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τα ίδια έκανε (κάνει) η ΕΑ με Mass Effect 3, Crysis 3, Dragon Age 3 κλπ Από το να πρέπει να ανοίγω το Steam για να ανοίξει μετά το Uplay μέσω του παιχνιδιού, χίλιες φορές ας το έχω μόνο στο Uplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ενταξει και αυτη σαν μεγαλη εταιρεια κοιταει να φτιαξει το μαγαζακι της (Uplay) σιγα σιγα και να παρατησει τους αλλους.. Αλλο που το Uplay μου θυμιζει καφενε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liquidsnake Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τα ίδια έκανε (κάνει) η ΕΑ με Mass Effect 3, Crysis 3, Dragon Age 3 κλπ Από το να πρέπει να ανοίγω το Steam για να ανοίξει μετά το Uplay μέσω του παιχνιδιού, χίλιες φορές ας το έχω μόνο στο Uplay. Ναί αλλά κάποιον που θέλει να τα έχει όλα σε μια πλατφόρμα (πχ steam) αυτό δεν είναι βολικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 4 μέρες ακόμα θες να πεις.. 11, 13, 14 έχουν στα διάφορα μέρει. Εντάξει, δεν πειράζει, πέτυχα μία από τις 3 ημερομηνίες :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Snapshots απο το launch trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τα ίδια έκανε (κάνει) η ΕΑ με Mass Effect 3, Crysis 3, Dragon Age 3 κλπ Από το να πρέπει να ανοίγω το Steam για να ανοίξει μετά το Uplay μέσω του παιχνιδιού, χίλιες φορές ας το έχω μόνο στο Uplay. Ναι αλλά το origin δουλεύει άψογα, το uplay δεν παλεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ναι αλλά το origin δουλεύει άψογα, το uplay δεν παλεύεται. Είμαστε ήδη offtopic οπότε δεν το συνεχίζω. Γνώμη σου και σεβαστή αλλά ο καθένας όπως βολεύεται. Κάποιες εταιρείες δε πρόκειται να αφήσουν το Steam να τα έχει όλα. Εγώ πάντως μια χαρά βολεύομαι με Steam, Origin, Uplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Η έκδοση του X1 που δείχνουν στα stream τώρα έχει πολύ ομαλό framerate και αρκετά καλο IQ, μονο το pop in στις σκιές όταν έχει 200+ npc είναι προβληματικό. http://www.twitch.tv/assassinscreed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Πρώτο review 8.8/10: http://www.thegamescabin.com/assassins-creed-unity-review-death-never-looked-pretty/3/#.VF4095CUe70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Πως γίνετε ένα άγνωστο για μένα τουλάχιστον site να έχει ήδη review..im curious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα