Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ και σε high stuttering ειχα με καρτα 3,25 teraflops, δεν ειπα οτι σαν παιχνιδι ηταν γτπ ουτε βεβαια δικαιολογησε το τρελο hype αλλα μην πατε να πειτε πως ηταν ενταξει σε όλα γιατι αυτο το φορουμ και γενικα το pc community του έριξε τρελο κράξιμο.Η

Η κοινοτητα μπορει να λεει οτι θελει, σημασια εχει τι σκαμπαζει ο καθενας οταν παρουσιαζεται ενα προβλημα και πως μπορει να το λυσει.

Ουσιαστικα για εμενα χρειαζεται κατα σειρα.. Less bitchin,περισσοτερη γνωση του αντικειμενου και διασκεδαση.. Παιχνιδια ειναι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικα αργησα να ασχοληθω και το επαιξα με το worse mod + maldo textures, καθοτι μου αρεσε πολυ το DoF, και ηταν μια χαρα,παροτι επαιζα με 2Gb καρτες. Και οκ αν ειναι να μανουριαζεις τοσο πολυ και σε ενοχλει κατι, πετα το στην γωνια ρε αδελφε και τελειωνει η ιστορια μεχρι να βγει ενα patch ή τιποτα drivers. Η μην ασχοληθεις ποτε αν χαλιεσαι τοσο..

• Like 2

Οπως ειπα δεν μου αρεσε χωρις τα mod δεν θυμιζε καταρχην αυτο που ειχαμε δει στην E3 παλιοτερα, με το DoF ειδικα αλλα και τα optimized textures του Maldo το παιχνιδι εγινε πιο ωραιο imho

PC κοινοτητα ειμαστε ειναι μεσα στο κολπο το tweaking/optimizing, αν τα βαριεσαι μωρε παρε μια κονσολα και τελειωνε,παντα υπηρχαν αυτα.. 

Προσωπικα δεν ασχολουμαι οπως ειπα με το να χαλασω φαια ουσια. Εαν το game δεν αξιζει δεν θα παρει τον οβολο μου και τελειωσε δεν θα κατσω να χαλαστω ;)

Δεν τα βαριέμαι, ίσα ίσα που είναι και ο λόγος που ασχολούμαι με το PC gaming και δεν έχω κονσόλα, αλλά όταν το έπαιξα εγώ δεν υπήρχαν αυτά τα mods.Τώρα σκέφτομαι να το ξαναπαίξω με τα mods και το τελευταίο patch που από ότι βλέπω δεν έχει βγει ακόμα στα γνωστά μέρη..

Δεν λεω για εσενα ρε, γενικα μιλαω για το ατελειωτο bitchin.. Βασικα εαν σου αρεσει τοσο ενα παιχνιδι οπως ειπες θα το ξαναπαιξεις και θα το ευχαριστηθεις ουτως ή αλλως.

Εντάξει δεν τρελάθηκα, καλό ήταν.Απλά με το DSR είναι άλλο παιχνίδι τελείως και αν βάλω και τα mods θα φυσάει.

Το factors στο ποσο το εχεις βαλει και το smoothness? Msaa χρησιμοποιεις?

20% smoothness, το παραπάνω είναι θολό.Ναι και 4xMSAA και δείχνει μπόμπα.

Assassin’s Creed: Unity & Far Cry 4 Removed From Steam, Still Available On Origin

Huh ?

Ρε συ το τρεχεις στα 1600p  με 4x msaa, στα ποσα frames παιζει και σε τι ingame ρυθμισεις? Γιατι εγω που το δοκιμασα στα ultra ολα με 4x msaa 1600p,  κατι 35αρια εβλεπα. Αν βγαλω το antialising παει καλα. Οπτικα οντως γινεται απιστευτο το συγκεκριμενο. Δεν το περιμενα, αλλα ειναι unplayable σε αυτη την αναλυση και με msaa για μενα.

Twitter Reacts... Ubisoft abandons Steam - "How to invite piracy"

http://www.dealspwn.com/twitter-reacts-ubisoft-abandons-steam-invite-piracy-184804

καλά μιλάμε για τελείως προβληματικές προσωπικότητες

τα σχόλια στο twitter πάντως είναι παραπάνω από εύστοχα :lol:

• Like 1

attachicon.gifUntitled.png

:D :D :D

εμένα μου άρεσε αυτό 

styesannnmn_zps764e207b.png

πέρα από τη πλάκα δε γουστάρω να μην έχω τα παιχνίδια μου στο steam, αυτό με αποτρέπει από το να ψωνίσω

και καλά αυτό χέστο, 50/50 να είναι μούφα, το fc4 όμως το πήγαινα για αγορά

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...