MSSB Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 εγώ λέω καλυτερα να σταματήσει, έχει ήδη παρακουράσει με τις ετήσιες κυκλοφορίες. Ουτως η άλλος τα ίδια και τα ίδια ειναι μετά το Assassins Creed 2. Το AC franchise είναι το μόνο project που η Ubisoft δεν πρέπει να παρατήσει ποτέ! Ίσως μετά από καμιά 10αριά χρόνια ή όταν φτάσουν στο σήμερα. Θα έπρεπε να περιμένουν 2-3 χρόνια ώστε να βγάλουν κάτι μεγαλειώδες. Το ac 2 που είχε 2 χρόνια διαφορά από το 1 είχε ουσιαστικές διαφορές, για αυτό και δημιούργησε αίσθηση Το Unity σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το αναπτύσσουν 4 χρόνια.
LongTom Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γραφικά από άλλο πλανήτη,αλλά όπως και να έχει το έχουν ξηλώσει το θέμα. Έχει καταντήσει σαν το COD,κάθε "χρόνο" άλλος ένας κλώνος και η αρχική τριλογία έχει πάει περίπατο. 1
qsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το Unity σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το αναπτύσσουν 4 χρόνια. Μακάρι, πραγματικά έχω φάει φρικες στη προσπάθεια μου να βρω παιχνίδι να με κρατήσει 1
Prospector8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω πρεπει να αρχισω να μας μοιραζω μικρα καλαθακια μου φαίνεται... Χαλαρα buffαρισμενες photos, που δεν θα δουμε κατι τετοιο ουτε καν στο pc. Μακαρι να βγω λαθος.. Γτ αλλιως Γαμανε τετοια γραφικα 1
qsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω πρεπει να αρχισω να μας μοιραζω μικρα καλαθακια μου φαίνεται... Χαλαρα buffαρισμενες photos, που δεν θα δουμε κατι τετοιο ουτε καν στο pc. Μακαρι να βγω λαθος.. Γτ αλλιως Γαμανε τετοια γραφικα κι εγώ θα πω μακάρι, αλλά δε το κόβω.. και δε το κόβω γιατί η ubi συγκεκριμένα μας έχει δώσει δικαιώματα να μην τη πιστεύουμε επίσης αν είναι έτσι τα γραφικά όπως στις προηγούμενες φωτο και λίγα ζητάνε στα recommended
Spartan117 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω πρεπει να αρχισω να μας μοιραζω μικρα καλαθακια μου φαίνεται... Χαλαρα buffαρισμενες photos, που δεν θα δουμε κατι τετοιο ουτε καν στο pc. Μακαρι να βγω λαθος.. Γτ αλλιως Γαμανε τετοια γραφικα Εγώ τις έβγαλα από το trailer με fraps... Εντάξει άμα βγάλουν trailer μια εβδομάδα πριν με γραφικά πολύ καλύτερα τις τελικής έκδοσης τι να πούμε.
Silverage Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γιατί στο μαγαζί τους, γράφει release 13 Νοέμβρη;
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γιατί τότε βγαίνει. Νομιζω πρεπει να αρχισω να μας μοιραζω μικρα καλαθακια μου φαίνεται... Χαλαρα buffαρισμενες photos, που δεν θα δουμε κατι τετοιο ουτε καν στο pc. Μακαρι να βγω λαθος.. Γτ αλλιως Γαμανε τετοια γραφικα Δεν παίζει, με τέτοιες απαιτήσεις θα φυσάει οπτικά.
BigBOSS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Mην παρασύρεστε απο τα βιντεο για ubisoft μιλάμε, ακόμη να μάθετε; Twitter Reacts... Ubisoft abandons Steam - "How to invite piracy"http://www.dealspwn.com/twitter-reacts-ubisoft-abandons-steam-invite-piracy-184804 1
Spartan117 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Mην παρασύρεστε απο τα βιντεο για ubisoft μιλάμε, ακόμη να μάθετε; Εγώ τα τελευταία παιχνίδια που έπαιξα από Ubisoft τα ευχαριστήθηκα. Rayman Legends, Trials Fusion, Black Flag, Watch Dogs(ναι το ευχαριστήθηκα όσο και "μέτριο" να ήταν, ήταν fun για εμενα προσωπικά όσο έπαιξα), Far Cry 3. Καταλαβαίνω το κλάμα για τα spec requirements αλλα εσείς φτάνετε σε άλλο επίπεδο. Τίποτα από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής δεν μιλάει για βιαστική δουλειά στο Unity, και εσείς το ανεβοκατεβάζετε ως flop πριν καν βγεί, ούτε αστείοι είστε αλλα ούτε και προσφέρετε κάτι στο thread πέραν του "LOL UBISOFT xD". 1
BigBOSS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 στο watch dogs τι ευχαριστηθικες; το stuttering;
Spartan117 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 στο watch dogs τι ευχαριστηθικες; το stuttering; Πως τόλμησα να ευχαριστηθώ ένα παιχνίδι με τεχνικά προβλήματα! Το Watch Dogs δεν ήταν το πρώτο κακό port ούτε το τελευταίο και μπορούσες να κατεβάσεις τα textures σε high για να φτιάξει το πρόβλημα. Δεν μου λες, από τα ονόματα που δίνεις σε διαφορα παιχνίδια της Ubisoft φαίνεται πως δεν σου αρέσουν. Γιατί σπαμαρεις το thread ασύστολα όμως; Υπάρχει και το 4chan για αυτό. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Πως τόλμησα να ευχαριστηθώ ένα παιχνίδι με τεχνικά προβλήματα! Το Watch Dogs δεν ήταν το πρώτο κακό port ούτε το τελευταίο και μπορούσες να κατεβάσεις τα textures σε high για να φτιάξει το πρόβλημα. Σωστοτατος..
BigBOSS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 εγώ και σε high stuttering ειχα με καρτα 3,25 teraflops, δεν ειπα οτι σαν παιχνιδι ηταν γτπ ουτε βεβαια δικαιολογησε το τρελο hype αλλα μην πατε να πειτε πως ηταν ενταξει σε όλα γιατι αυτο το φορουμ και γενικα το pc community του έριξε τρελο κράξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα