Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ λέω καλυτερα να σταματήσει, έχει ήδη παρακουράσει με τις ετήσιες κυκλοφορίες. Ουτως η άλλος τα ίδια και τα ίδια ειναι μετά το Assassins Creed 2.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα έπρεπε να περιμένουν 2-3 χρόνια ώστε να βγάλουν κάτι μεγαλειώδες.

Το ac 2 που είχε 2 χρόνια διαφορά από το 1 είχε ουσιαστικές διαφορές, για αυτό και δημιούργησε αίσθηση

• Like 1

To τρειλερ δειχνει πολύ καθαροτερο απο τις ingame του ps4.

Σε καμια περίπτωση το black "fola" flag δεν ηταν ετσι, ειχε μέτρια γραφικά με μόνο το υγρο στοιχειο να ξεχωριζει.

Μονο σε μενα αρεσε πολυ το black flag δλδ? Το πολυ πλοιο να φανταστω σας χαλασε, γιατι μονο αυτο με κουρασε καποια στιγμη.

Καλα ναι, δεν ηταν οτι καλυτερο απο ιστορια, αν και χαρηκα που δεν ειχαμε να κανουμε παλι με τον Desmond. Και απο οτι εχω καταλαβει τελειωσαμε με τον Desmond και οτι ειχε να κανει με το animus. 

εγώ λέω καλυτερα να σταματήσει, έχει ήδη παρακουράσει με τις ετήσιες κυκλοφορίες. Ουτως η άλλος τα ίδια και τα ίδια ειναι μετά το Assassins Creed 2.

Και πως θα αρμεξουν την αγελαδα αν βγαζουν καθε δυο τρια χρονια; Μια χαρα τα βγαζουν και μια χαρα αγοραστικο κοινο βρισκουν..

Εμενα προσωπικα ποτε δεν με κρατησαν να τα παιξω μεχρι το τελος, παντα βαριομουν μετα απο το 50% περιπου του παιχνιδιου, γιατι παρα την ποικιλια του σε αποστολες και side missions, δεν ειχε ποτε το κατι παραπανω που θα μου εκανε κλικ..

στο ac όμως η αλήθεια είναι ότι δε περιμένουμε και κάτι τρομέρο

ενώ στο fc4 για παράδειγμα οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες (ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχω εγώ) γιατί λόγω του διαστήματος που έχει μεσολαβήσει από τα προηγούμενα πολλά πράγματα θα έχουν βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα επί της ουσίας, καθώς και το ίδιο το παιχνίδι θα έχει δουλευτεί περισσότερο 

• Like 1

Μοιαζει πολυ το 4 με το 3 σε οσα βιντεο εχω δει. Σαν το 3 σε αλλη τοποθεσια, με προσθηκες ειναι, αλλα οπως ειχα γραψει και πιο πισω, το μισο καλο απο το 3 να ειναι σε story/abilities και τα σχετικα, θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Μοιαζει πολυ το 4 με το 3 σε οσα βιντεο εχω δει. Σαν το 3 σε αλλη τοποθεσια, με προσθηκες ειναι, αλλα οπως ειχα γραψει και πιο πισω, το μισο καλο απο το 3 να ειναι σε story/abilities και τα σχετικα, θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Βρε ας ειναι σαν το 3 με διαφορετικη ιστορια.. Παρα πολυ το ειχα διασκεδασει..

ναι αλλά άμα σου πέταγαν παιχνίδια σαν το 3 κάθε χρόνο στο τέλος θα έτρωγες φρίκη

εγώ πάντως πιστεύω ότι θα έχει βελτιώσεις όπως είχε και το 2 από το 1 και ειδικά το 3 από 2, δε θα είναι απλά ένας κλώνος του 3

το unity από την άλλη μάλλον ήδη φανταζόμαστε πώς θα είναι στο  gameplay.. 0 αλλαγές.. 

και δε βλέπω να έχει και πλοία που είχαν και κάποια πλάκα, οπότε αν και η ιστορία είναι σούπα θα σκυλοβαρεθούμε

μακάρι να κάνω λάθος βέβαια, γιατί και το black flag το είχα πάρει αρχικά αρνητικά αλλά τελικά μου άρεσε

Εχω 11 του μηνα το unity, 18 του μηνα σκανε μαζι το far cry 4 και gta v. Δεν με βλεπω να το κουναω απο το σπιτι.  :-D

ναι αλλά άμα σου πέταγαν παιχνίδια σαν το 3 κάθε χρόνο στο τέλος θα έτρωγες φρίκη

εγώ πάντως πιστεύω ότι θα έχει βελτιώσεις όπως είχε και το 2 από το 1 και ειδικά το 3 από 2, δε θα είναι απλά ένας κλώνος του 3

το unity από την άλλη μάλλον ήδη φανταζόμαστε πώς θα είναι στο  gameplay.. 0 αλλαγές.. 

Εβαλαν το cover system.xD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...