Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άσχετα με το άμα σας αρέσουν τα textures ή όχι τα 2gb vram είναι λίγα και θα είναι λίγα για τα επόμενα καθαρά current gen παιχνίδια. Deal with it.

εγώ απο αυτά που βλέπω απο τις εικόνες του ps4, αυτά τα textures σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογούνε πάνω απο 2gb  σε vram, ειναι μέτρια και ούτε το παιχνίδι έχει κάτι το εντυπωσιακά φοβερό. Απλώς προκειται για αλλο ένα προχειρο console port. Οποτε καλυτερο θα ήταν να έλεγες πως τα παιχνίδια αναπτυσσονται στις κονσολες και μετά γίνεται μια του ποδαριού μεταφορά στα pc που δεν έχουνε την unified memory εξου και οι παράλογες απαιτήσεις για 1080p gaming. Kανένα pc game που αναπτυσσεται στο pc και κυκλοφορεί σε αυτό δεν έχεις τέτοιες vram απαιτήσεις.

ACUnity-PS4-Leaked-2.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγώ απο αυτά που βλέπω απο τις εικόνες του ps4, αυτά τα textures σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογούνε πάνω απο 2gb  σε vram, ειναι μέτρια και ούτε το παιχνίδι έχει κάτι το εντυπωσιακά φοβερό. Απλώς προκειται για αλλο ένα προχειρο console port. Οποτε καλυτερο θα ήταν να έλεγες πως τα παιχνίδια αναπτυσσονται στις κονσολες και μετά γίνεται μια του ποδαριού μεταφορά στα pc που δεν έχουνε την unified memory εξου και οι παράλογες απαιτήσεις για 1080p gaming. Kανένα pc game που αναπτυσσεται στο pc και κυκλοφορεί σε αυτό δεν έχεις τέτοιες vram απαιτήσεις.

ACUnity-PS4-Leaked-2.jpg

Αν θελει για κατι τετοια 7970 θα γελασει και ο καθε πικραμενος...τα εχουμε ξαναπει.ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΠΑΚΑΤΕΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ

Time Anomaly. Πειραματίζονται να δούν πώς θα μας φαινόταν ένα WW2 AC απ'οτι φαίνεται.

Μπα όπως το κόβω το επόμενο θα είναι crossover με το cod advanced warfare 2...

Assassins με exosuits.

• Like 1

Εδώ δεν υποστηρίζει 16:10, θα υποστηρίζει 21:9;

ε ξερω γω μου ακουγεται χαζο να μην υποστηριζει ....το brotherhood ειχε σκεψου...

Καλα ας παιξουμε πρωτα αυτο να δουμε τι θα λεει και βλεπουμε για τα αλλα..

Προσωπικα θα ηθελα να δω ενα στην Ιαπωνια.. How cool would that be?

Και ένα στην αρχαία Αίγυπτοοοοο!Πραγματικά το θέλω πολύ αυτό το setting σε ac!!!

• Like 1

Στην αρχαια Ιαπωνια θα ειναι το καλυτερο AC!!! θα πρεπει  να εχει εμενα ως τελικο αρχηγο και τους foot ninja σε ολες τις πιστες!!

• Like 1

Στην αρχαια Ιαπωνια θα ειναι το καλυτερο AC!!! θα πρεπει  να εχει εμενα ως τελικο αρχηγο και τους foot ninja σε ολες τις πιστες!!

Deal θα το κανονισω. Να τους πεις να πλυνουν τα ποδια τους γιατι δεν την αντεχω την ποδαριλα ομως αρχηγε οκ;

Και ένα στην αρχαία Αίγυπτοοοοο!Πραγματικά το θέλω πολύ αυτό το setting σε ac!!!

και στην αρχαία ελλάδα..

• Like 1

1. Ιαπωνια

2.Κινα

3. Αιγυπτος

Πολυ θα ηθελα σαμουραι/ninja assassin αλλα στην Αιγυπτο ( φαραω,σαρκοφαγοι,καταρες,σφιγγες κτλ)  το φανταζομαι  στο κεφαλι μου, και θα ηταν απιστευτο. Μονο που το φανταζομαι πως θα μπορουσαν να το κανουν με κανει να ξεχναω την αγαπημενη μου Iαπωνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...