Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ειχε και το watchdogs????????????? :-D

Άστο φιλαράκι, αυτό θα μαμάει, είδες την ss που πόσταρα κάποιες σελίδες πριν ; Θα πέσουν σαγόνια εδώ..

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Day time:

https://www.youtube.com/watch?v=ZbFan8Fg-9U

Night Time:

https://www.youtube.com/watch?v=mLUdllu5TvU

Αν κρίνω από αυτά που βλέπω στα βίντεο το παιχνίδι θα είναι πολύ όμορφο στο PC. Το θέμα είναι άμα θα τρέχει και πως θα τρέχει σε κάθε σύστημα. Θέλω να ελπίζω ότι ο 3570k με μια 970 θα το σηκώνει στα 1080p.

• Like 1
Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι από τις 2 κονσόλες στο ps4 τα πράγματα θα είναι μάλλον τα πιο αξιοπρεπή, γιατί δε νομίζω να τρέχει και στις 2 το ίδιο

στο pc άμα δείξουν θα το προμοτάρουν και αυτό για κάποιο λόγο δε θα το θέλουν..

δε ξέρω αν φοβάσαι μη φάμε καμιά αναβολή ξεγυρισμένη 

• Like 1
Δημοσ.

Άστο φιλαράκι, αυτό θα μαμάει, είδες την ss που πόσταρα κάποιες σελίδες πριν ; Θα πέσουν σαγόνια εδώ..

Μακαρι!!!!!(πλακιτσα σου εκανα ελπιζω να μην μου παρεξηγηθηκες :-) )

Δημοσ.

Εχει πολυ καλους φωτισμους και κλασσικα θα εχει απιστευτο dynamic weather, ειναι ac οπως και να το κανουμε, ολο το feeling θα ειναι απιστευτο, αλλα τα γραφικα που λετε, οκ.. δεν ειναι και next level.

Θα μου πεις σε open wolrd τετοιου ειδους που θα πανε? Witcher 3 εγω λεω.

Σε μερικα σημεια δεν φαινεται και τοσο εντυπωσιακο το unity. Μπορει να φταινε τα βιντεο ή τα screenshots, κραταω πισινη.

Τεχνικα για εμας με την 9x σειρα ειδικα, θελω να πιστευω πως επειδη θελουν να πουλησουν καρτουλες, θα τρεχει ομαλα με καποια framedrops (αυτο κοβω χερι οτι θα γινεται) σε καποιες περιοχες με μεγαλους αριθμους ανθρωπων. Αν εχει οντως phsyx, υπολογιζω και ενα 10 με 15 % loss σε fps, κλασσικα πραγματα.. 

Αν θα μπορουμε να βαλουμε ΑΑ ειναι ερωτηματικο, θα δειξει αν θα σερνεται ή μια φορα στην ιστορια της ubisoft να εχουν ακουσει το κραξιμο και να εκαναν κατι πανω σε αυτο.

Δημοσ.

http://imgur.com/a/oPTwl#zS1B24x

Album με εικόνες από in-game cutscene (μονο 5 και Γαλλικοί υπότιτλοι οποτε άμα δεν ξέρετε Γαλλικά δεν είναι μεγάλο spoil).

YorCUbm.png

Ο φωτισμός είναι αρκετά εντυπωσιακός. Ειδικά το πως αντιδράει διαφορετικά ανάλογα με το υλικό που φωτίζει. 

Δημοσ.

Μεχρι να βγει ας φαμε κανα σουβλακι..

lmao! αλλά έπρεπε να είναι ντυμένος ο τύπος του γυράδικου σαν τον Ezio! χαχαχαχαχαχαχαχαχα κάθε μέρα σουβλάκι εκεί! xD

Δημοσ.

όταν έλεγα εγώ  ότι βλέπω θολά textures στο actual gameplay μου λέτε ότι υπερβάλλω  (και συνήθως αυτά εγώ δε τα κάνω θέμα)

λες και είναι ζωγραφιές με παστέλ τα έκαναν

αλλά αυτά δεν πρέπει να είναι από pc γιατί -ξαναλέω- είναι χειρότερα από black flag

έχω κρατήσει ss από bf αν έχετε ξεχάσει.. 

Δημοσ.

Στο "Multiple characters" απλά.. :confused:  :confused: 

Τι ήταν πάλι τούτο που έριξες ρε συ Psycho!

"Q", εγώ σου είπα, μην γρουσουζεύεις. Εσύ επέμενες! Εσύ φταις!!!!!!! :-D :cry: :P :P

• Like 1
Δημοσ.

AXXAXAXX!! Eκατσα και διαβασα ολα τα σχολια οι κονσολαδες εχουν γινει εξαλλοι με τα γραφικα του παιχνιδιου!!!! ΜΟΥ ΧΑΧΑΑΧΑ   :devil:  :devil:  Νομιζουν οτι η ubisoft τους κοροιδεψε και δεν πιστευουν οτι στο pc με ολα ultra θα δειχνει οπως στα traielrs!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...