Spartan117 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ζείτε για να γκρινιάζετε μερικοί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν μας αρεσαν τα games της προφανως δεν θα διναμε καμια απολυτως σημασια σε οτι κανει η ubi και η καθε ubi που ακολουθει τετοιες τακτικες. Αλλα βγαζει ωραια games η ρουφιανα. Πως να μην ασχοληθω με τα ac? Και μονο για την ιστορια που ακομα και μονοτονη και μη εμπνευσμενη να την πει καποιος, εμενα σε καθε ac μου αρεσει ολο και πιο πολυ. Το περιβαλλον/feeling της εποχης που περιγραφει καθε ac δεν στο δινει αλλο game, οτι και να λεμε. Και αλλα games της ειναι πολυ καλα, αλλα τα ac/splinter cell ειναι ανεκαθεν για μενα στις top επιλογες μου. Τεσπα, ελπιζω πραγματικα να παρουμε ενα game που να παιζει οπως πρεπει και να μην ασχολουμαστε με τα τεχνικα...οχι τουλαχιστον σε ολες τις σελιδες που θα γραφονται απο την ωρα που θα το εχουμε. *Δεν παιζει η αγορα, τουλαχιστον οχι στο pc, Jack Sparrow η υποθεση θα παει, μεχρι να βεβαιωθω οτι ολα ειναι ενταξει με αυτο που θα μας δωσουν στο τελος. Αν ολα καλα θα αγορασω το πρωτο μου ac στο pc γιατι μεχρι τωρα ολα τα ειχα αγορασμενα στο ps3/ps4. Το coop φαινεται αρκετα ενδιαφερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 εν τω μεταξύ οι console peasants έχουνε παθει φρικη απο το πόσο θολό και άσχημο δείχνει το παιχνίδι, και κάτι λέγονται για sub 25 fps στις κονσόλες με αυτα τα γραφικά και μου ζητάν GTX 680/HD 7970 minimum, για τα πανηγύρια εντάξει ξέρουμε οτι ειναι απατεώνες εκει στην Ubicrap Και επρεπε να περασουν τοσα χρονια για να παθουν φρικη οι peasants?? Αφου το ξερουν οτι μονο στο pc θα δουν γραφιακρες. Ας ερθουν στο pc τοτε αντι να ασχολουνται με τα χαζοκουτια των ms& sony. Στο pc αν εχει γινει σωστη δουλεια θα δειχνει 1000 φορες καλυτερο στο ultra απο οτι στις κονσολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=9J9sObzVCv8 Απαπα δεν βλέπεται το παιχνίδι, α ρε κρεπες-oft ήδη μυρίζω το stuttering απο την pre-patched ps4 έκδοση, μη σας πω δε οτι ψιλιάζομαι η pc master race έκδοση θα ειναι locked στα 792.5p και 25 fpm (frames per minute). Δράμα ατελίωτο πια αυτοι οι Γάλλοι, να κοιμηθώ δεν με αφήνουνε. amidointhisright? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 σε ps4 είναι αυτό; τα textures μου φαίνονται χειρότερα και από black flag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αλλάξαν τον ήχο του γερακιού όταν πηδάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 ναι είναι άλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 κανένα leak δεν θα γίνει; αργήσανε αυτή τη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 σε ps4 είναι αυτό; τα textures μου φαίνονται χειρότερα και από black flag Μωρέ μπράβο, μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα των textures από ένα βίντεο που αρχικά ανέβηκε στο facebook και μετά mirrored στο youtube, διπλα compressed και σε 720p; Respect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Το παιχνίδι θα 'χει γραφικάρες στο PC με τα πάντα όλα στο Ultra, μην το ψάχνετε τώρα για Ps4 και λοιπές κομμένες εκδόσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μωρέ μπράβο, μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα των textures από ένα βίντεο που αρχικά ανέβηκε στο facebook και μετά mirrored στο youtube, διπλα compressed και σε 720p; Respect Είμαι ανώτατη μορφή ζωής για αυτό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 και στο ps4 γραφικαρες βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν τραβαει στο pc, ps4 οταν πεσει λιγο σε τιμη. Ubi ειναι αυτη, ειμαι/ημαστε προετοισμενοι για ολα πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το παιχνίδι θα 'χει γραφικάρες στο PC με τα πάντα όλα στο Ultra, μην το ψάχνετε τώρα για Ps4 και λοιπές κομμένες εκδόσεις Οπως ειχε και το watchdogs????????????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Σώπα ρε....βάλανε physics στο ρούχο και δεν clipping ελεεινά όπως πριν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα