Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

spoilers

Και αν συμπεράνουμε απο το controler είναι απο PS4 και όχι απο PC

Ps4 είναι η retail έκδοση, ένας Γάλλος το έχει στα χερια του. Αν κρίνουμε από εδώ

jrVdN0E.jpg

jUgo2Ke.jpgZtfnAvR.jpg

Έχουμε να δούμε ωραία πράματα στην PC έκδοση. Ειδικά αν συνυπολογίσεις ότι η έκδοση στις κονσόλες τρέχει στα 1600x900 (900p). Ο φωτισμός είναι πραγματικά πολύ καλός. Χρονια μπροστά από τα προηγούμενα AC τουλάχιστον.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουμε να δούμε ωραία πράματα στην PC έκδοση.

σχεδόν οπως η έκδοση των κονσολών θα ειναι και optimization για τα πανηγύρια. Eιλικρινά περιμένεις κατι περισσοτερο μετά απο την τραγική μεταφορά του Watch Dogs;

εν τω μεταξύ οι console peasants έχουνε παθει φρικη απο το πόσο θολό και άσχημο δείχνει το παιχνίδι, και κάτι λέγονται για sub 25 fps στις κονσόλες :-D

με αυτα τα γραφικά και μου ζητάν GTX 680/HD 7970 minimum, για τα πανηγύρια B) εντάξει ξέρουμε οτι ειναι απατεώνες εκει στην Ubicrap

ACUnity-PS4-Leaked-6.jpg

Δεν είναι τυχαίο που απο εμένα έχουν να πάρουν φράγκο εδώ και αρκετά χρόνια οι μόνες εταιρίες που θα

δούνε φράγκα από μένα στο άμεσο μέλλον είναι  η νεοσήστατη the Astronauts με το εκπληκτικό the vanishing of ethan carter η CD Project με το Witcher 3 άντε και καμιά Sqare Enix με κάνα Hitman αν κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.

Edit: Ξέχασα που πέρσι τα Χριστούγεννα πήρα δώρο στον ανεψιό μου την τριλογία του Assassin's Creed 

1,2 και 3 για το PS3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...