Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πιστεύεις ότι το 10-15% έχει 4GB κάρτες ; Σε πληροφορώ σε τέτοιο ποσοστό ανήκουν όσοι έχουν 2GB κάρτες, οι 3άρες και πόσο μάλλον οι 4άρες είναι στο 5% και αν.Και αυτό δεν το λέω γιατί έχω 4GB κάρτα και θέλω να το παίξω ξεχωριστός, απλά κάπως έτσι είναι τα ποσοστά.

Oχι φυσικα εβαλα ενα υπερβολικο ποσοστο για χαριν παραδειγματος.. Αν βαλω πραγματικους αριθμους θα κλαψει ή μαλλον θα γελασει η μανα του Μουρατ.. ;)

Εχει μαλιασει η γλωσσα μου να λεω οπως και αρκετοι εδω ποσο γελοια ακουγονται τα requirements τον τελευταιο καιρο.. Γιατι ο least common denominator ειναι για να τους τον τριψεις στην μουρη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Ubisoft το πήγε όχι εμείς.

Άρε και όπως είχε πει ένα παλικάρι ποιο πριν, η Ubisoft να βγάλει άρτιο παιχνίδι να μας βουλώσει όλους! Day one playable παιχνίδι με γραφικαρες και τα recommended specs να παίζουν high/ultra. Θα κλαίω από τα γέλια! Αγορά deluxe έκδοση και season pass επί τόπου!

• Like 1

Η Ubisoft το πήγε όχι εμείς.

Άρε και όπως είχε πει ένα παλικάρι ποιο πριν, η Ubisoft να βγάλει άρτιο παιχνίδι να μας βουλώσει όλους! Day one playable παιχνίδι με γραφικαρες και τα recommended specs να παίζουν high/ultra. Θα κλαίω από τα γέλια! Αγορά deluxe έκδοση και season pass επί τόπου!

Δεν ξερω αν θα παιξει day 1 με τρομερο scaling, μαγικα ομως μετα απο λιγο καιρο θα συμβει σιγουρα.. Ειμαι σχεδον βεβαιος για αυτο..

Ειναι πολλα τα λεφτα απο τις κονσολες και πρεπει να προωθηθουν απαραιτητα.. Ποιος τροπος καλυτερος απο το να φοβιζεις και να υποβαθμιζεις τον νο1 κινδυνο σου την PC κοινοτητα; ;)

Θα δείξει. Υπομονή δυο βδομαδουλες. Εγώ πάντως λεφτά δεν θα σκάσω αν δεν το δοκιμάσω πρώτα. Και πάλι θα το πάρω από τρίτο site γιατί δεν νομίζω να αξίζει 60€. 40 ίσως. 60, όχι.

Warning: This product is region locked and can be activated and played only in Russia.

ρούσκικα κλειδιά είναι

τα άλλα  στο 30άρι κοντά είναι.

θα τρελάνεις και το φόρουμ που δείχνεις εδώ grey market keys,OMG :P

Παράνομα, όχι. Αδύνατο να τα ενεργοποιήσεις, ναι. Θέλουν Ρώσικες IP. Εκεί μετά πας σε άλλες διαδικασίες.

VPN θες αλλα παιζουν και αλλα και δεν τους προτιμω τους Ρωσσους, με κατι @@ στο steam. Καλυτερα ενα global key και το κεφαλι μου ησυχο παρα να τρεχω και να μην φτανω..

Έλα έλα, πάρτε 4GB κάρτες τώρα αλλιώς δεν έχει Unity :D :D

Και μη ξεχνάμε ότι είναι και "συντηρητικοί" κιόλας. Στο επόμενο δηλαδή θα σοβαρέψουν τα πράγματα. 

VPN θες αλλα παιζουν και αλλα και δεν τους προτιμω τους Ρωσσους, με κατι @@ στο steam. Καλυτερα ενα global key και το κεφαλι μου ησυχο παρα να τρεχω και να μην φτανω..

Δεν είπα vpn γιατί θα έπρεπε να εξηγήσω και τι είναι αυτό. Είπα τη γενικότητα :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...