d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτο θελω και εγω να ειναι οπως τα gameplay/tech videos που εδειξαν ακρως εντυπωσιακα, απο pre-rendered images/cuscenes δεν τσιμπαω παντως μεχρι να δω τι ψαρια πιανει η νεα Anvil.. Δεν ειμαι και ο απολυτος λατρης της σειρας, αλλα ειδικα το περιβαλλον σε αυτο το AC φαινεται καλυτερο και θα το παιξω μεχρι τελους αν αποδειχθει καλο..
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ενδιαφέρει εμένα που δεν έχω παίξει το DLC ακόμα, οπότε ότι αφορά το Watch_Dogs καλύτερα να ποστάρεται στο δικό του νήμα, εδώ πρέπει να μπαίνουμε και να βλέπουμε νέα για το Unity.Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η nUbisoft μετά από 4-5-6 patch φτιάχνει σχεδόν τελείως τα optimization issues των παιχνιδιών της.
rowain Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Τα gameplay videos που έδειξαν είναι όντως εντυπωσιακά. Όμως αυτό γίνεται σχεδόν σε όλους τους νέους πολυαναμενόμενους τίτλους που βγαίνουν..Και δεν αποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα. Οπότε θα δείξει στο παιχνίδι πως έχουν τα πράγματα. Μακάρι να είναι έτσι τα γραφικά του, αν και για να πω την αλήθεια και χειρότερα να είναι ούτε που με νοιάζει...Ας έχει καλό gameplay και story και φυσικά optimisation για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και δεύτερα έρχονται τα γραφικά...Απλά το θέμα είναι τα requirements που μας πλασσάρουν οι βλάκες και μετά λέμε πως γίνεται να μην έχει καλά γραφικά..Και εκεί είναι που μας τρώει και καπάκι έρχεται το μάπα optimisation..Οπότε ευχηθείτε για καλό προγραμματισμό ή τουλάχιστον έγκαιρα patch, που μάλλον αυτή θα έιναι η λύση στο τέλος..
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 New Video Shows Off NVIDIA Optimizations: 2
MSSB Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Super cool όλα αυτά αλλά δεν μας έχουν πει στην αγαπητή Nvidia, σε τι κάρτα το έτρεξαν. Άμα το παίζω και εγώ σε 4-way sli 980, εντάξει :Ρ Για να μην ξινίζω συνέχεια όμως, δεν λέει. Θα με πουν και γκρινιάρη στη τελική.. το παιχνίδι μοιάζει super wow. Θα ήθελα πολύ να έχει γίνει σωστή δουλειά και να το max-άρουμε όλοι μας! Δύο βδομάδες μείνανε. Περιμένουμε!
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Εγώ γελάω με τον όρο ''Optimizations'' ενώ είναι features.Θέλουν να μας πουν μάλλον ότι το παιχνίδι θα 'ναι optimized, αλλά θα το δούμε στην πράξη.
MSSB Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Εγώ γελάω με τον όρο ''Optimizations'' ενώ είναι features.Θέλουν να μας πουν μάλλον ότι το παιχνίδι θα 'ναι optimized, αλλά θα το δούμε στην πράξη. Βασικά μπορεί να μιλάνε για το optimize που έχει γίνει για να τρέξει καλά αποκλειστικά σε Nvidia κάρτες. Και αυτά παίζουν..
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που είναι γνωστό και έχει σημασία, είναι ότι ''Optimization'' και ''Ubisoft'' δεν κολλάνε στο 99% των περιπτώσεων. AC:U Community Developer – PC Framerate Not Locked, Official Specs Conservative On The GPU Side As Graziani said, PC gamers will definitely NEED 4GB of VRAM in order to run Assassin’s Creed: Unity. “They’re final specs, although a bit conservative on the video card side because you NEED 4 gigs of VRAM.”
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Γελαω με το παραδειγμα για το temporal AA. Ειναι τετοια η ελλειψη αντιθεσης και τοσο θολη η εικονα με TXAA που την προτιμω χιλιες φορες με τιγκα jaggies παρα anti aliased με τοσο "cinematic θολουρ".. Παει πακετο με το cinematic feel των 30fps Παντως καθε φορα που βλεπω Notre Dame θελω να παιξω.. 2
qsis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 @ psycho Καλά καλά πες του.. Εν τω μεταξύ ψήνονται να χαντακώσουν μόνοι τους τις πωλήσεις τους, μπράβο στα παιδιά.. Θέλω εθελοντές για προπαραγγελία
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 “They’re final specs, although a bit conservative on the video card side because you NEED 4 gigs of VRAM.” Δηλαδη το παιχνιδι θα το παιξουν οι τεραστιας επεξεργαστικης ισχυος κονσολες και απο PC ο Μπαμπης ο σουγιας,ο Κωστακης ο Πεταλουδας και αυτοι με 4Gb και επανω δηλαδη το πολυ το 10-15% της PC κοινοτητας.. Αυτοκτονα λιγο να δω κατι Γκρατσιανι.. :sigh
MSSB Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 χα χα χα sorry guys για το πολύ άσχετο πράγμα που θα γράψω αλλά ένας στο YouTube σαν σχόλιο έγραψε το παρακάτω για το βίντεο που έδειξε ο Psycho ποιο πάνω: -Λέει ο ένας: TO PLAY Next AC game you need SLI 3X GTX 980 12gb VRAM και λέει ο άλλος: -"Nope, actually, that's the minimum. To run it on decent specs you need 10x Radeon R9 295X2, 128 GB of Ram and 2 CPUs (both heavily overclock, of course!). Not to mention a 16K res. monitor , overclocked at 452hz (even tho you will be lucky to be able to run it at 360p at 14fps). And the whole case must be water cooled with unicorn tears to keep everything under 1000*C and avoid creating a super-nova. " 3
Spartan117 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 http://www.gamersyde.com/download_assassin_s_creed_unity_nvidia_optimizations_de_-33406_en.html Καλύτερης ποιότητας άμα θέλετε (βιάζει το gamersyde)
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη το παιχνιδι θα το παιξουν οι τεραστιας επεξεργαστικης ισχυος κονσολες και απο PC ο Μπαμπης ο σουγιας,ο Κωστακης ο Πεταλουδας και αυτοι με 4Gb και επανω δηλαδη το πολυ το 10-15% της PC κοινοτητας.. Αυτοκτονα λιγο να δω κατι Γκρατσιανι.. :sigh Πιστεύεις ότι το 10-15% έχει 4GB κάρτες ; Σε πληροφορώ σε τέτοιο ποσοστό ανήκουν όσοι έχουν 2GB κάρτες, οι 3άρες και πόσο μάλλον οι 4άρες είναι στο 5% και αν.Και αυτό δεν το λέω γιατί έχω 4GB κάρτα και θέλω να το παίξω ξεχωριστός, απλά κάπως έτσι είναι τα ποσοστά.
D.Luffy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 -To run it on decent specs you need 10x Radeon R9 295X2, 128 GB of Ram and 2 CPUs (both heavily overclock, of course!). Not to mention a 16K res. monitor , overclocked at 452hz (even tho you will be lucky to be able to run it at 360p at 14fps). And the whole case must be water cooled with unicorn tears to keep everything under 1000*C and avoid creating a super-nova. " Ξέχασε να πει ότι με αυτό το σύστημα θα παίζεις σε medium settings... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα