Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για Fear δεν γνωριζω πολλά αλλα αν θυμαμαι καλα ειχε κακο optimization. Το Doom 3 μπορούσα να το παιξω σε 1024x768 με x600pro με πολύ καλα frame rates οποτε δεν νομιζω να ειναι περιπτωση Crysis.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή όμως δεν πρόκειται να δούμε κάτι σαν το original Crysis στο άμεσο μέλλον ας το ξεχάσουμε καλύτερα...

Πάντως αυτή η Ubi έχει πολύ πλάκα. Στις κονσόλες λέει τους περιορίζει η CPU γι αυτό ρίχνουν την ανάλυση στα 900p. Εν το μεταξύ λένε εαν δεν υπήρχε τόσο σοφιστικέ AI οι κονσόλες θα το έτρεχαν άνετα στα 1080p. Και στο PC? 680 minimum requirement!

Δηλαδή με τη λογική τους να συμπεράνουμε ότι οι gpus των κονσολών είναι τουλάχιστον ίσες με 680 σε απόδοση... Μωρέ μπράβο.

Εν τέλει δεν ξέρω γιατί μας κάνουν εντύπωση όλα αυτά με τη Vram. Κάθε χρόνο βγάζουν και από ένα AC, συν κάποιο άλλο franchise. Η σειρά έχει γίνει σαν το NBA Live της EA. Πόσος χρόνος ανάπτυξης τους μένει για να τον διαθέσουν σε σωστό optimization?? 

Οι κονσόλες έχουν μεγάλη Vram? Ωραία, φορτώστε τα όλα εκεί και ξεχάστε το... 

Εγώ πάντως νέα gpu θα πάρω μόνο όταν γίνουν στάνταρ αυτές με 8Gb Vram. Ούτε καν με 6. Να δούμε τι θα γίνει σε 2 χρόνια από τώρα με αυτό το ρυθμό. Εκτός εαν φάνε χαστούκι από κάπου...

• Like 3

Αν το δεις καθαρά, δεν αξίζει να δώσεις λεφτά σε νέα κάρτα μέχρι να δεις φοβερά γραφικά που θα αξίζουν τα λεφτά που θα δώσεις.Στα requirements του Unity κάτι άλλο κρύβεται, ίσως η 680 είναι για Low/1080P/60FPS.

Για Fear δεν γνωριζω πολλά αλλα αν θυμαμαι καλα ειχε κακο optimization. Το Doom 3 μπορούσα να το παιξω σε 1024x768 με x600pro με πολύ καλα frame rates οποτε δεν νομιζω να ειναι περιπτωση Crysis.

Το FEAR μια χαρά optimized ήταν και μάλιστα το ΑΙ του ήταν και πολύ καλύτερο από τα σημερινά παιχνίδια, απλά είχαν βάλει soft shadows κλπ τότε και ήταν δύσκολα για τις τότε GPU.Το Crysis από την άλλη ήταν κάτι αντίστοιχο αλλά είχε και optimization issues όπως παραδέχτηκε και η Crytek μετά από κάποια χρόνια.Αντίστοιχα δεν πρόκειται να δούμε πάντως τώρα, εκτός και αν κάποιο από αυτά τα studio αποφασίσει να βγάλει ΑΑΑ PC exclusive τίτλο.

Αν το δεις καθαρά, δεν αξίζει να δώσεις λεφτά σε νέα κάρτα μέχρι να δεις φοβερά γραφικά που θα αξίζουν τα λεφτά που θα δώσεις.Στα requirements του Unity κάτι άλλο κρύβεται, ίσως η 680 είναι για Low/1080P/60FPS.

Συμφωνώ ότι δεν αξίζει. Οι διαφορές στα multi σε σχέση με τις κονσόλες είναι ότι στο PC έχεις ΑΑ, +texture filtering, +shadow resolution και αν είσαι πάρα πολύ τυχερός, κάνα tessellation σε καμιά λαμπερή φαλάκρα και σε μερικά τουβλάκια.

Το 60fps για μένα είναι το ζητούμενο αλλά καταλήγουμε (ή τείνουμε τουλάχιστον) να μην το έχουμε για στάνταρ ούτε καν με ακριβό hardware.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως να δούμε πως θα αποδόσει μια 680 σε σχέση με τις κονσόλες και σε τι settings. Το 60fps πάντως που λες, δεν νομίζω να αποτελεί minimum requirement για την UBi.

Είπαμε, "it looks ...weird"! <--- (μετά από 25+ χρόνια στην ιστορία του PC gaming, εχθές είδαν για πρώτη φορά 60fps και δεν τους άρεσε)

Στοίχημα πάντως ότι οι consoles θα είναι medium-high χωρίς ούτε ένα low setting πουθενά... 

Η 680 low για 1080p? Mας εφτασαν σε αυτο το σημειο να θεωρουμε την 680 minimum requirement και να ανησυχουμε αν θα μπορει εστω στα  low... Ειδωμεν. στη νεκροψια θα φανει αν ολα τελικα ειναι παραμμυθια της ubi για να ασχολουμαστε, εστω και αρνητικα μαζι της. Τωρα καποιος θα μου πει οτι η 680 ειναι του 2012 και οτι εχει περασει η εποχη της. Διαφωνω καθετα. Αν ηθελαν θα ετρεχε οπως επρεπε. Προφανως δεν θελουν.

Τα ψηλά minimum settings, έχουν κατα βάση πρώτα ως σκοπό το hype+την προώθηση hardware και έπειτα υποδηλώνουν ότι λογικά το παιχνίδι θα είναι σκ@τά προγραμματισμένο..Δεν νομίζω να μας δώσουν ιδιαίτερα next gen γραφικά που να δικαιολογούν τις απαιτήσεις. Δηλ έλεος. Λες και ξαφνικά ένα προσεγμένο next gen παιχνίδι θα χρειαστεί 300€ gpu για να μπορέσει να τρέξει. Στοίχημα ότι και τα recomended είναι για 1080p..Και κάποια παλικάρια σε ξένα forums μιλάνε για 4k..Ούτε για πλάκα..Έτσι όπως το πάει η ubi, οι απαιτήσεις θα ξεπεράσουν το τωρινό hardware..

Χωρίς να θέλω να διακόψω το Ubisoft hating club, στο οποιο είμαι και εγώ μέλος, μετά το τελευταίο update του Watch Dogs χτες το παιχνίδι τρέχει σημαντικά πιο καλά από πριν.

Όλα ultra (και textures) DSR 1440p + Temporal SMAA σε 970 = 45-60+ fps και πολύ λιγότερο stuttering από πριν. Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον τα optimisation από το τελευταίο update θα υπάρχουν και στο Unity τουλάχιστον για εμάς με καλά συστήματα.

ZzJBOzK.jpg

7cIONfn.jpg

37bN5KW.jpg

7ligeNC.jpg

Άμα είναι playable το Unity στα 1440p maxed εγώ δεν θα κάνω παράπονο.

4K με max settings δεν μπορεί μια 780/290Χ ούτε στο Black Flag, άρα τα recommended σίγουρα δεν είναι για 4Κ.

Ενταξει 4k ειναι μια πολυτελεια για να παιζεις και σιγουρα δεν αποτελει μετρο συγκρισης για τα σημερινα PC και τα min/recommended requirements,αφου τα εχουμε πει..

• Like 1

Μερικές φορές τα recommended specs αφορούν το 4Κ και το διευκρινίζουν αργότερα(Π.χ Ryse/CoD Ghosts).

Αμα βλεπεις recommended για 4k σημερινο h/w σε μονη gpu, τοτε το παιχνιδι θα σκαλαρει μια χαρα.. 

Ρε τωρα που το ανεφερες λες η Ubi να εχει δωσει min requirements για 8k? lol

Μήπως θα έπρεπε να τα ποστάρεις όλα αυτά στο νήμα του Watch_Dogs και όχι εδώ ;

Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει κανένα ότι επιτέλους φτιάξανε το Watch Dogs μετά από πόσους μήνες. Το point μου είναι ότι ένα αρκετά κακό port από άποψη επιδόσεων επιτέλους δουλεύει όπως θα έπρεπε, λίγες μέρες πριν βγει το Unity. Δεν νομίζω πως θέλουν Watch Dogs 2.0 και λογικά τα optimisation θα βρούν το δρόμο τους στο Unity.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...