Alex21121988 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 χαχαχ καλως τον. Εχω πει και στο αναλογο thread στις κονσολες για το unity και την γνωμη μου περι vram κτλ. Τοτε στο Watch dogs μας ειχες τρελανει εμενα και τον luffy που ειχε και τις 780ti sli αν θυμαμαι καλα, που μας ελεγες οτι πηγαινε καλα το game σε σενα και σε ολους εμας ηταν για κλαματα.Μας βλεπω και στο unity να λεμε τα ιδια Ναι προφανως ο κωδικας και η τεμπελια της ubi, μας πηγε εκει. Μια χαρα ειναι οι 970 και οποτε μπορεσω θα παρω και αλλη μια. Οτι γκρινια ειχε πεσει ηταν λογω καποιων παρτιδων που ειχαν ενοχλητικο coil whine. Κατα τα αλλα πολυ καλες καρτες, ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση σε οτι εχω δοκιμασει. Εχω χιλιοπει οτι τοτε που ηταν να αγορασω τις 680 και ρωτουσα/διαβαζα απο εδω και απο εκει περι vram, γιατι τοτε υπηρχε η 7970 με τα 3, αν θα επρεπε να παω στα μοντελα με 4. Ολοι ελεγαν οτι τα 2 ειναι και overkill για 1080p και ενα μονιτορ. Αν ειχα τις 680 στα 4 σε sli, δεν νομιζω πως θα πηγαινα σε αναβαθμιση τοσο συντομα. Τωρα οτι game βγαινει θα σου κοτσαρει tex οπου high και ultra, βρειτε την διαφορα.. * Και τις καρτες μου τις πουλησα λογω το οτι τελειωνε η εγγυηση τους και για καμια ubi και για κανενα game. Το loss μου με την 970 σε σχεση με τις 680 sli σε pure perfomance ειναι μικρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 χαχαχ καλως τον. Εχω πει και στο αναλογο thread στις κονσολες για το unity και την γνωμη μου περι vram κτλ. Τοτε στο Watch dogs μας ειχες τρελανει εμενα και τον luffy που ειχε και τις 780ti sli αν θυμαμαι καλα, που μας ελεγες οτι πηγαινε καλα το game σε σενα και σε ολους εμας ηταν για κλαματα.Μας βλεπω και στο unity να λεμε τα ιδια Ναι προφανως ο κωδικας και η τεμπελια της ubi, μας πηγε εκει. Μια χαρα ειναι οι 970 και οποτε μπορεσω θα παρω και αλλη μια. Οτι γκρινια ειχε πεσει ηταν λογω καποιων παρτιδων που ειχαν ενοχλητικο coil whine. Κατα τα αλλα πολυ καλες καρτες, ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση σε οτι εχω δοκιμασει. Εχω χιλιοπει οτι τοτε που ηταν να αγορασω τις 680 και ρωτουσα/διαβαζα απο εδω και απο εκει περι vram, γιατι τοτε υπηρχε η 7970 με τα 3, αν θα επρεπε να παω στα μοντελα με 4. Ολοι ελεγαν οτι τα 2 ειναι και overkill για 1080p και ενα μονιτορ. Αν ειχα τις 680 στα 4 σε sli, δεν νομιζω πως θα πηγαινα σε αναβαθμιση τοσο συντομα. Τωρα οτι game βγαινει θα σου κοτσαρει tex οπου high και ultra, βρειτε την διαφορα.. το εφιαξαν το sli στο watch dogs η ακομα θα περιμενες πλακα κανω!Μακαρι να ειναι οκ το παιχνιδακι ρε guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Το εφτιαξαν finally? xD.Καλα στα games της ubi με το fps cap π εχουν τα περισσοτερα αν οχι ολα τα games της, ειναι περιττο το sli. Για 1080p παντα μιλαω. Ειδικα οταν δεν εχει καλο scaling, κακο/ανυπαρκτο sli profile. Τις περισσοτερες φορες με μια high end καρτα θα εχεις sοlid 60 αν και το game ειναι καλοφτιαγμενο. Εγω λογω μονιτορ σε καποια games που θελω το 100+ fps θα πρεπει να πηγαινω σε sli αναγκαστικα. Μου βγαινει και φτηνοτερα απο το να πω σε τιτανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 One word. Gameplay. Το πιο optimized game του αιώνα να βγάλουν άμα πάλι είναι μια από τα ίδια + "next-gen feature" coop να το βράσω ποσο καλά τρέχει, που 90% δεν θα τρέχει μετά από αυτά που είπανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Άσχετο με το Unity αλλά το WD που το έπαιξα εγώ για να δω πως πάει η 970 έχω από 45-60 fps με όλα ultra (μαζί και το FXΑΑ TXAA 4x). Είμαι χωρίς Mod και το shattering υπάρχει, αλλά όχι τόσο όσο όταν ήμουν με την 770 2GB. One word. Gameplay. Το πιο optimized game του αιώνα να βγάλουν άμα πάλι είναι μια από τα ίδια + "next-gen feature" coop να το βράσω ποσο καλά τρέχει, που 90% δεν θα τρέχει μετά από αυτά που είπανε. Ναι ρε guys, αυτό που λέει. Θέλω να πω, καλά τα 60 fps και οι χαμηλές απαιτήσεις αλλά άμα το παιχνίδι δεν σου 'μιλάει', τι να το κάνεις; Δε πα να παίζεις και στα 60-120fps με 4k και δεν μαζεύετε; Εγώ δεν θέλω να θαυμάζω γραφικά ή να παίζω μόνο χωρίς πρόβλημα. Θέλω να με τραβάει να παίζω. Να θέλω να μην κοιμηθώ και να φάω όταν παίζω. Να παθαίνω cts και να μην νιώθω τα χέρια μου :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Το stuttering στο Watch_Dogs ήταν λόγω του στραπατσαρισμένου κώδικα που είχε το παιχνίδι, και όχι τόσο επειδή δεν έφτανε η Vram.Όταν υπάρχουν reports πως ακόμα και σε GTX Titan υπάρχει stuttering, δεν θες κάτι άλλο.Αλλά αρκετά με το Watch_Dogs, το κουράσαμε αρκετά το θέμα πιστεύω. Εγώ έχω περιέργεια για το Unity, σαν παιχνίδι ξέρω τι να περιμένω πάνω-κάτω και πιστεύω θα τα σπάει, αρκεί να είναι και τεχνικά σωστά φτιαγμένο και να μην μας την σπάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εχω την εντυπωση οτι θα ειναι μια χαρα απο σαν παιχνιδι και φυσικα θα εχει φοβερο IQ. Οπως ειπα νομιζω οτι η noobisoft αρεσκεται στο να δημιουργει θορυβο γυρω απο το ονομα της με καθε τροπο, αλλωστε εδω που τα λεμε θα κανει τρελλες πωλησεις ουτως ή αλλως. Δυστυχως ετσι δουλευει το marketing σημερα, ακομη και η κακη δημοσιοτητα ειναι δημοσιοτητα, σε συζητανε ολοι, και αυτο επιζητουν.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Witcher 3 λέμε!! :P 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Witcher 3 λέμε!! :P Ε καλα βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.. lol Προς το παρων λιωσιμο στο shadow of mordor.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εγώ έχω περιέργεια για το Unity, σαν παιχνίδι ξέρω τι να περιμένω πάνω-κάτω και πιστεύω θα τα σπάει, αρκεί να είναι και τεχνικά σωστά φτιαγμένο και να μην μας την σπάσει. Είναι το επόμενο παιχνίδι της Ubisoft μετά το μαύρο χάλι (στο optimization) που ονομάζεται Watch Dogs, ζητάει 7970 τουλάχιστον (επίσημη επιβεβαίωση) και πιστεύεις ότι θα είναι σωστά τεχνικά φτιαχμένο; Εγώ πάντως αποτυχία μυρίζομαι και μακάρι να κάνω λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Θα μπορούσε να ζητάει 7970 ως ελάχιστη κάρτα αλλά τα γραφικά να είναι πραγματικά next-gen όπως ήταν στο πρώτο Crysis, επειδή όμως δεν παίζει κάτι τέτοιο, δύο πράγματα ισχύουν.Ή το έκαναν επίτηδες για να ανεβάσουν το hype στο παιχνίδι όπως έκανε η Monolith με το Shadow Of Mordor που και καλά ήθελε 6GB Vram για Ultra textures ώστε να γίνει μεγάλος ντόρος για το παιχνίδι ή θα έχει ωραία γραφικά μεν αλλά το optimization θα 'ναι του πώλου τελείως.Θα το δούμε σε λίγες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Θα μπορούσε να ζητάει 7970 ως ελάχιστη κάρτα αλλά τα γραφικά να είναι πραγματικά next-gen και το Ryse next gen ειναι αλλά δεν ζητάει HD 7970 στις ελάχιστες απαιτήσεις. Εντάξει μην τους δινουμε και ιδέες χανοντας το μέτρο,1,2 tflops και 1,84 tflops οι κάρτες των one και ps4 αντιστοιχα και σου ζητάει HD 7970/ GTX 680 ως ελάχιστη λες και ειναι καρτες της πλάκας. Αυτοι αν ήταν "next gen" όπως λες θα σου ζητούσαν GTX 970 ως ελαχιστη και GTX 980ti ως προτεινόμμενη. Ολοι ελεγαν οτι τα 2 ειναι και overkill α 1080p και ενα μονιτορ. και σου ελεγαν αληθεια, μη συσχετιζεις τις πραγματικές ανάγκες για vram σε 1080p ανάλυση με τα κάκιστα console ports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τι είναι το Ryse ; Απλά καλό είναι και τίποτα παραπάνω, next-gen σημαίνει να είναι πολύ μπροστά από την εποχή του, όπως ήταν το original Crysis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τι είναι το Ryse ; Απλά καλό είναι και τίποτα παραπάνω, next-gen σημαίνει να είναι πολύ μπροστά από την εποχή του, όπως ήταν το original Crysis. το θέμα ειναι να υπάρχει και hardware να τρέξει το παιχνίδι, ουτε οι developers αναπτυσουνε τα παιχνιδια με βάση την δυνατοτερη gpu που υπάρχει. Αν ειναι να παιξω το παιχνιδι οπως πρεπει μετά απο 2-3 χρονια να το χέσω. Το Crysis ειναι μια περιπτωση μονο που συνέβει αυτο αναμεσα σε χιλιάδες παιχνίδια. Το Ryse δεν ειναι απλά καλο αλλα εξαιρετικο ως προς τα γραφικα (εχω παιξει ελάχιστα για να πω για gameplay). Eγώ δεν γνωριζω και πολλά παιχνίδια στο pc με καλυτερα γραφικά απο το Ryse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Όχι ακριβώς, και το Doom 3/Far Cry και το πρώτο FEAR ήταν έτσι γιατί βλέπεις τότε οι devs push-αραν τα γραφικά, όχι όπως τώρα, πάρε απλά ένα V-sync λίγο υψηλότερης ανάλυσης textures και είμαστε εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα