Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για αυτό και καλό είναι να υπάρχει η όσο το δυνατόν πολλή μνήμη, δυστυχώς η nvidia συγκεκριμένα έχει υπάρξει πολύ "τσιγκούνα" με το συγκεκριμένο θέμα και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει και φαίνονται.

στη μεταξύ μας διαφωνία που είχαμε πρόσφατα πάντως, ακόμα το πιστεύω ότι σε μερικά χρόνια που το 4Κ μπορεί να γίνει mainstream ακόμα και με sli 970  που τώρα ακούγεται πανίσχυρο μπορεί να έχεις θέμα όταν θα θες 6 ή και 8 GB vram'

για αυτό και ήμουν τόσο αρνητικός με μια τέτοια επένδυση, κρίνοντας από το παρελθόν 

δε μπορείς να νιώθεις ασφαλής και σίγουρος για κάποια πράγματα όσα λεφτά και να επενδύσεις 

Και 16Gb να βαλεις για 4k με την αλογιστη χρηση που κανουν στην vram οι devs, ουτε για αστειο δεν θα φτανει με AA..

Σου κοτσαρει και DSR η Nvidia σαν "νεο feature", βαζει η noobisoft και min requirement την 680 (γελανε και οι πετρες) και ψαρωνει ο αλλος και λεει τι κανω τωρα εγω;

Tι κανεις; Bγαζεις AA και κατεβαζεις τα "ultra" να τα κανει ο Θεος settings ειδικα σε texture compression και post processing.

Εδω ρε φιλαρακι απο το swap στο caching απο vram στην ram, τρωνε κολληματα στο Watch Dogs,Shadow of Mordor και λοιπες φιφες,καρτες σαν τις 780ti και 970/980.. Δηλαδη μας βλεπουν.. Ντροπη.. Οχι optimization δεν κανουν, αλλα σου πασαρουν ενα παιχνιδι και σου λενε παιξτο μακακα οπως ειναι και αν σου αρεσει..

Εγω εχω 970GTX SLI και σε 1440p εχω κατι drops στα 10fps (!!!!!) στο Shadow of Mordor λογω αυτου του φαινομενου με τετοιες engine ντροπη, ενω τα avg fps ειναι πανω απο 110 σε καποιες περιπτωσεις!!! ..

Βασικα δεν τσιμπαω στο οτι βλεπω απο αυτους.. Οπως δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να αναβαθμιζα για ultra textures στο Watch Dogs με την 680 ετσι και τωρα αν δω τιποτα τετοια ουτε καν θα ασχοληθω..

Αν ξεμεινω απο επεξεργαστικη ισχυ τοτε ναι, αλλιως αρνουμαι να ασχοληθω αν υπαρξει τετοια περιπτωση.. Και μιλαω φυσικα για 1440p γιατι το 4k ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.. Ειναι ιδιαζουσα περιπτωση και απαιτει ουτως ή αλλως SLI με high end GPUs,περαν του memory bandwidth..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μονο που δεν ειπε περα απο τα ομολογουμενως πολυειπωμενα στο internet σχολια για την Noobisoft, το οποιο εχει εφαρμογη παντου ειναι το εξης..

Στην εποχη που ζουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ καλη ή κακη ειναι θεμιτη...

post-286547-0-19927800-1414315206_thumb.jpg

Δημοσ.

Η λύση είναι απλή: Ποτέ μη πέφτεις με τα μούτρα σε day 1 αγορές παιχνιδιών και παράλογες αναβαθμίσεις λόγω του marketing καθε εταιρείας. Η μόνη δύναμή μας ως καταναλωτές είναι το πορτοφόλι μας.

http://www.plaisio.gr/controls/searchengine/guidedsearch.aspx?field.ManuTitleCombo=Ubisoft%20Assassin%27s%20Creed%3A%20Unity%20Bastille%20Edition%20%28PC%20games%29&actual=%20Ubisoft%20Assassin%27s%20Creed%3A%20Unity

και ήθελα να πάρω αυτό...

Δημοσ.

Φυσικά και θα μπορείς αν το παιχνίδι δεν είναι τελείως προβληματικό, αλλά αυτό δε γίνεται να το ξέρουμε από τώρα.

Αν όμως τελικά είναι προβληματικό, απλά οφείλουμε να το προσπεράσουμε και όχι να γράφουμε σελίδες επί σελίδων όπως στο watch dogs

Αν μας γράφουν αυτοί σα πλατφόρμα, το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς

• Like 6
Δημοσ.

Στοίχημα κανείς ότι το παιχνίδι θα είναι προβληματικό?  :P

χαλαρά την ημέρα κυκλοφορίας αυτοί που θα παραπονιούνται λιγότερο θα είναι οι i7 με την 980 :Ρ

stuttering,fps drops και γενικότερο lag.

όταν βγεί θα το περάσω και στο δικό μου να γελάσουμε λίγο.

Δημοσ.

Αν όμως τελικά είναι προβληματικό, απλά οφείλουμε να το προσπεράσουμε και όχι να γράφουμε σελίδες επί σελίδων όπως στο watch dogs

ακριβώς

Δημοσ.

μα γιατί;Γίνεται τόσο ωραία αυτό σε αυτό το φόρουμ!

it's a tradition

• Like 2
Δημοσ.

Μπορούμε να μεταφέρουμε τη συζήτηση για το Unity στο thread του Watch Dogs τοτε! Εκεί κολλάει πιο πολύ.

Θα παραπονιόμαστε όλοι κλασικά για το πόσο χάλια τρέχει στα συστήματα μας εκτός από τον Κυριάκο που θα το τρέχει 4K@60fps καρφωμένα, απορώντας τι πρόβλημα έχουμε οι υπόλοιποι..  :P Σαν να το βλέπω ήδη μπροστά μου το thread!

• Like 4
Δημοσ.

Μπορούμε να μεταφέρουμε τη συζήτηση για το Unity στο thread του Watch Dogs τοτε! Εκεί κολλάει πιο πολύ.

Θα παραπονιόμαστε όλοι κλασικά για το πόσο χάλια τρέχει στα συστήματα μας εκτός από τον Κυριάκο που θα το τρέχει 4K@60fps καρφωμένα, απορώντας τι πρόβλημα έχουμε οι υπόλοιποι..  :P Σαν να το βλέπω ήδη μπροστά μου το thread!

ποιος το ειπε αυτο?

ειπαμε εχει drops στην οδηγηση κατα τα αλλα 45-60fps ultra+x4 mssa 1200p χωρις mod γιατι θολωνε το dof

alex τι εγινε τελικα εχεις και εσυ drops με 4g,μαλλον πρεπει να πας για 6g  :P οταν σου ελεγα οτι εχει θεμα στον κωδικα μου ελεγες για μνημες κλπ,κλπ

Μπενω και εγω να διαβασω κανενα νεο για το παιχνιδακι στο αγαπητο insomnia και βλεπω οτι εχει αρχισει η γκρινια απο τωρα

Παντως δεν διαβαζω και τα καλυτερα απο δω και απο εκει για την 970 4g  :P  780 και αγιος ο θεος....περιμενουμε την "τουμπανη ....GM 200" και "αν" θα παρουμε

Δημοσ.

Μπενω και εγω να διαβασω κανενα νεο για το παιχνιδακι στο αγαπητο insomnia και βλεπω οτι εχει αρχισει η γκρινια απο τωρα

Παντως δεν διαβαζω και τα καλυτερα απο δω και απο εκει για την 970 4g  :P  780 και αγιος ο θεος....περιμενουμε την "τουμπανη ....GM 200" και "αν" θα παρουμε

αφου έχεις GTX 780 εγώ λέω περιμενε την GTX 1070 ή 1080 (p)trollface.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...