Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να πάτε να κάνετε αναβαθμίσεις πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι; 

είπαμε μπορεί να είμαστε πρόβατα όχι όμως και σε τέτοιο βαθμό που θέλουν αυτοί να μας κάνουν. 

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να πάτε να κάνετε αναβαθμίσεις πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι; 

ναι τώρα τρέχουμε... 

εγώ δεν έχω αποσβέσει ακόμα τη κάρτα μου :P άσε που μάλλον θα το το τρέχω μια χαρά 

Δημοσ.

ναι τώρα τρέχουμε... 

εγώ δεν έχω αποσβέσει ακόμα τη κάρτα μου :P άσε που μάλλον θα το το τρέχω μια χαρά 

Που πας ρε πουθενα με την 7950?  :P .. Ποιος νομιζεις οτι εισαι και νομιζεις οτι θα τρεξεις τον υπερτιτλο της ubi?

Θες τουλαχιστον 3 way sli titan για 1080p.χαχαχα

* Περα απο την πλακα, δεν τους πιστευει κανεις πλεον. Η αναβαθμιση εγινε απο εμας ουτως η αλλως για να μπορουμε να παιζουμε τα παντα και χωρις υποχωρησεις στην αναλυση/framerate που ο καθενας επιθυμει , δεν περιμενουμε προφανως απο καμια ubisoft να μας λεει recommended την 780 ενω ολοι ξερουμε και οτι και μια 660/7870 περα απο τα textures( που θα εχουν βαλει φυσικα και θα τρωνε ενα σκασμο vram χωρις λογο και αιτια ) και AA θα το τρεχει μια χαρα. 

Παραμμυθια παλι, θα θελει παλι 5 με 6 patch για να στρωσει μου φαινεται. Ειδωμεν.

Δημοσ.

Φανταστείτε όμως να βγάλουν ένα τεχνικά άρτιο παιχνίδι και να μας βουλώσουν όλους :P

Θα αγοράσω 10 κόπιες από το Steam την Gold έκδοση, έτσι για να θυμάμαι τη μέρα! Ίσως το γιορτάζω όπως γιορτάζω τα γενέθλιά μου. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα..

• Like 2
Δημοσ.

"Are you f- kidding me?! What is this? Have you fired all programmers? Hired a monkey to port it? What, why, how?"

hahahahahahahahahahahahahahaha κλαίω! (ένα από τα σχόλια είναι.)

----------

"Well, if you don't want our money you could have told us in the first place, no need for hints."

hahahahahahahaha ότι να 'ναι! xD

• Like 2
Δημοσ.

Πέρα από τις εξωφρενικές απαιτήσεις όσον αφορά την κάρτα γραφικών , διακρίνω 2 εντελώς άκυρα πράγματα:  Εξισώνουν 3 επεξεργαστές με μεγάλη διαφορά επιδόσεων ,τον 2500k , τον fx 8350 και τον phenom ως minimum requirements.Και καλά πες οι 2 πρώτοι είναι πιθανόν να έχουν ίσες επιδόσεις.. Ο phenom όμως είναι τελείως άκυρος , και με τη λογική του ότι τον έχουνε για minimum ,θα μπορούσαν κάλλιστα αντί για τον i5 να έχουνε κάποιον core 2 quad αντίστοιχης δυναμικής με τον phenom ως minimum και στη θέση του 8350 να βάζανε 6300 πχ. (που και πάλι θα ήταν περιττό μιας και έχουνε τον χειρότερό του phenom). Το άλλο άκυρο είναι πως ο fx 8350 είναι και στα minimum και στα recommended :-D . Λογικό είναι λοιπόν με τέτοιες "πατάτες" που γράφουνε , να αμφιβάλλω αν όντως είναι αυτά official requirements  κι ας είναι από blog της ίδιας της ubisoft.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...