RPDrummer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Requirments δεν έχουν βγάλει ακόμα ε;Και δεν πιστεύω ότι δε θα υπάρχουν τέτοια κολλήματα στο τελικό προϊόν. Θα κράζουμε πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Όχι δεν έχουν βγει και λογικά δεν θα 'ναι χαμηλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Κατάλαβα. Σε "κινηματογραφική εμπειρία" (30fps) θα παίζουμε εμείς που δεν έχουμε 290Χ, 970 και 780ti... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι θα είναι πιο ελαφρύ το παιχνίδι από ότι πιστεύουμε, πρώτα από όλα πλέον τα κτίρια είναι όλα κλώνοι όχι το καθένα φτιαγμένο από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ε, και; Και πάλι δεν πρέπει να τα κάνει rendering; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πάντως το co-op τα σπάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πάντως το co-op τα σπάει. True looks good αλλα τα ξανασκας στην Ubi?! Ι wont, μονο στο Division θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 True looks good αλλα τα ξανασκας στην Ubi?! Ι wont, μονο στο Division θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Μπα κρατήσου, κι αυτό για πατάτα μου κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Θα περασει και αυτο την δοκιμη του και αν αξιζει, θα παω για αγορα. Δεν υπαρχει λογος να παμε να τα σκασουμε στην ubisoft χωρις να εχουμε μια γευση απο το game. Αφου ποτε δεν δινουν ενα demo (και καλα κανουν γιατι αν εδιναν, θα ειχαν πολλα cancel στα pre orders) για να δοκιμασουμε τα games τους, απο τον θειο με αγαπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ρε σεις να πω μια σκέψη μου και πείτε μου σας παρακαλώ ότι είμαι παράλογος. Ας πάρουμε το Watch_Dogs σαν βάση γιατί έχει ήδη βγει οπότε υπάρχουν ολοκληρωμένες γνώμες (και αντί για Watch_Dogs πείτε για AC). Γιατί δεν κάνουν πρώτα optimize τα παιχνίδια και σαν βασική πλατφόρμα τους τη δυνατότερη -κατά κανόνα pc- και μετά να αρχίζουν να ρίχνουν τα γραφικά για προσαρμογή στη κάθε μία διαφορετική κονσόλα. Επίσης, αντί να πας από το κατώτερο στο ανώτερο και καταστρέφεις τα πάντα στο πέρασμα αφήνοντας και πολλά κενά και bugs, κάνεις το αντίθετο. Όπως και όταν είδαμε το παιχνίδι στο Ε3 είπαμε όλοι "ουααααου' αλλά μετά το έριξαν. Άκουσα κάπου ότι το έκαναν επειδή ήταν πολύ υψηλές οι απαιτήσεις. Ένσταση πάνω σε αυτό. Αντί να ρίξεις τη ποιότητα, αντί να σε πάρει 2-3 χρόνια.. κάνε το σε 5 χρόνια, κράτα τη ποιότητα και πες μας. Για αυτά τα τρελά που βλέπετε, ξέρω και εγώ θέλει 2 titan SLI και τη Χ ποσότητα ram και επεξεργαστή. Όλοι οι άλλοι θα πάτε σε high, medium και low. Νομίζω λιγότερα παράπονα θα υπήρχαν! Και θα κάνουν σε ένα παιχνίδι τους τρομερές πωλήσεις, και όλοι θα είναι ευχαριστημενοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Όταν ένας τίτλος πετυχαίνει τότε ξεκινα το ξεζούμισμα, δεν είναι τυχαίο που βγαίνουν back το back series...και αυτό δεν το βλέπεις μονο στο games αλλα και σε ταινίες για παράδειγμα. Για αυτό και το πρώτο game είναι σχεδόν πάντα το καλύτερο, από εκεί και πέρα τα διαμάντια τα βγάζουν μικρές εταιρίες που δεν έχουν τον χάρο κρατώντας ένα ρολοι απειλητικά από πάνω τους Και όχι δεν είσαι παράλογος απλά σκέφτεσαι σωστά και όχι κερδοσκοπικά, but people love ze money. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ναι αλλά όταν βγαίνουν το ένα πίσω από το άλλο (FC, AC..) αρχίζουν πλέον να στοχεύουν στην ποσότητα και τη ταχύτητα -πράγμα παράλογο γιατί υπάρχουν τα copyright και δεν θα βγάλει π.χ η EA το AC- αντί να στοχεύουν στη ποιότητα! Δηλαδή ακόμα και οι ίδιοι οι CEO, δεν βλέπουμε ότι απλά καταστρέφουν το όνομά τους; Εγώ προσωπικά θα περίμενα και 2 χρόνια για νέο AC! Όπως πιστεύω και το 80% αυτών που παίζουν.. αν μου έλεγες ότι θα είναι super ποιοτικά. Άλλωστε ένα παιχνίδι δεν το παίζεις μια φορά και σκουπίδια. 2-3-4 φορές ώσπου να το χωνέψεις, να το εξερευνήσεις και να καταλάβεις όλη τη πλοκή με λεπτομέρεια! Ας πούμε εγώ παίζω πρώτα στο easy και μόνο τις main mission. Τη δεύτερη φορά πάλι easy αλλά προσέχω μόνο την ιστορία. Τρίτη φορά, όσο ποιο hard υπάρχει και εξερευνω τα πάντα. Όλο αυτό είναι 100άδες ώρες gameplay και υπ' όψιν πρέπει στο ενδιάμεσο να φας, να κοιμηθείς, να δουλέψεις, να κοιτάξεις υποχρεώσεις και όλα αυτά μαζί μπορούν να σου πάρουν και έναν χρόνο. Μην προσθέσω τα παράλληλα project άλλων παιχνιδιών που μπορούν να βγάζουν για να γεμίζουν το κενό του κολλημένου Ubisoft καταναλωτή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ειναι και το μαρκετινγκ στη μεση, ξερουμε ολοι πως λειτουργει αυτο και πως επιδρα στα games που τελικως μας '' πετανε '' πολλες φορες στο pc. Εγω προσωπικα μετα την ΕΑ και την activision ειδικα για το 2014 βαζω την ubi μεσα στις χειροτερες εταιρειες. Βασει στο τι μας δειχνει και διαφημιζει και τι τελικα μας προσφερει στο τελος απο αυτα. Λιγο πολυ τα εχουμε χιλιοπει εδω αυτα, ολοι ξερετε σε τι αναφερομαι. Τωρα θα μου πει καποιος, ''Αν δεν σου αρεσει αυτο που συμβαινει, μην τα παιζεις''. Μου αρεσουν παρα πολλα games της ubi και πως να μην μου αρεσουν, αφου τα περισσοτερα games που βγαινουν καθε χρονο, τα βγαζει η ιδια, εχει την μεριδα του λεοντος, καθε χρονο, τι να κανουμε..Εχει 10 διαφορετικα studio και ομαδες που δουλευουν καθε game ξεχωριστα, πολλα games της ειναι η ιδια πετυχημενη συνταγη, τους παραδεχομαι που μας πασαρουν το ιδιο πραγμα με λιγο διαφορετικο περιτυλιγμα, σε τουλαχιστον 3 μεγαλους τιτλους τους. 1.Η πετυχημενη συνταγη τους με τα tοwers και τον χαρτη. Far cry, watch dogs,ac. 2. Stealth/cover system. Splinter cell, Ghost recon, Watch dogs και πλεον και ac. Ανεφερα τα πιο βασικα, μπορω να βγαλω αλλα 10 ευκολα αλλα καταλαβαινετε τι προσπαθω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που αρέσει στα AC είναι η ιστορία τους, το πως συνδιάζουν ιστορικά γεγονότα με μια αρχαία συνωμοσία και εξωγήινους. Μέχρι τώρα δεν μας έχουν απογητεύσει σε αυτόν τον τομέα (εκτός απο το απαράδεκτο 3). Οπότε ναι, θα δώσω αβίαστα την 150αρα για το νέο που προβλέπεται να έχει φοβερή ιστορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλά. Ελπίζω μόνο να μην κλάψεις τα 150 από τη ποιότητα απόδοσης του παιχνιδιού. Αααα και βγάλε μας και φωτογραφίες τις φιγούρες.να τις δούμε μπας και δελεαστουμε και πάρουμε και εμείς τίποτα :Ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα